دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
هر کی یه گزاره
-
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.
کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی تجربی
تجربیادوستان هم بیان و در حد توان اگه مشکلی پیش اومد و دونستن جواب رو میتونن به بچهها کمک کنن:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
nazanin.mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
Punisher -
Matin Mousavi 1 چشم🤍
-
Matin Mousavi 1 تاپیک خوبی بود تشکر فراوان
-
Farhan Honar اینم برا بچه های ۱۴۰۲ زدم و تا بعد کنکورشون هست
-
استارتشو نمیزنید؟؟
-
-
Mahan Xodayi 2 میخواید اگه گزاره ای دارید بفرستید تا بچههای ۴۰۲ پاسخ بدن
-
@Alzahra-Daftar شما رو یادم رفته بود تگ کنم.
-
Matin Mousavi 1 نه اونا که هنوز نخوندن چیزی!(از دوازدهم)
-
Ahmadreza Amanzadeh یازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Mahan Xodayi 2 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahan Xodayi 2 فعالای انجمن شماها بودید
انجمن تقریبا دیگه سوتو و کور شده -
Mahan Xodayi 2 آره باید از دهم و یازدهم گزاره بگید
-
-
-
Matin Mousavi 1 گزاره مرحله بلع با ورود غذا به مری پایان میابد.
پ.ن: اولین گزارههه هیح
-
-
Mahan Xodayi 2 اینک همچنان گزاره بررسی میکنید عجیبه برام
-
@soniaaa این بخاطر امار و احتماله
اون آمار احتماله هم نباشه به هر حال تازه شروع شده
البته بیکاری هم بی تاثیر نیس:// -
Mahan Xodayi 2
هییی شما خیلی حوصله دارین🥲 -
@soniaaa حوصله داشتم اینجا چیکار میکردم
-
Michael Vey گزاره ی بنده خدا موند
غلطع، بلع با ورود غذا به معده تموم میشه.