هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=e186a2413c5)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=e186a2413c5)
-
Michael Vey گزاره ی بنده خدا موند
غلطع، بلع با ورود غذا به معده تموم میشه.Farhan Honar گزاره رو باید دوازدهمی برسی کنن هنگ کردن ما بگیم:/ لو دادی جوابو
-
Farhan Honar گزاره رو باید دوازدهمی برسی کنن هنگ کردن ما بگیم:/ لو دادی جوابو
Mahan Xodayi 2 آهان فهمیدم ... دیدم جامونده گفتم پاسخ بدم
-
Mahan Xodayi 2 آهان فهمیدم ... دیدم جامونده گفتم پاسخ بدم
Farhan Honar به هر حال باریک
اولین باریک کنمور۴۰۲ زده شد -
Farhan Honar به هر حال باریک
اولین باریک کنمور۴۰۲ زده شدMahan Xodayi 2
آره افتخار شروعش با من بودباید دوستان دوازدهمی ادامه بدن
-
Mahan Xodayi 2
آره افتخار شروعش با من بودباید دوستان دوازدهمی ادامه بدن
Farhan Honar
افتخار باریکشم برا منه
-
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.
کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی تجربی
تجربیادوستان هم بیان و در حد توان اگه مشکلی پیش اومد و دونستن جواب رو میتونن به بچهها کمک کنن
:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
PunisherMatin Mousavi 1 مثل اینکه بازم فقط خودمونیم
کنکوری ۱۴۰۲ کجایین؟؟
نوبت شماست ها!! بچه های ۱۴۰۳ هم میتونن بیان. -
Matin Mousavi 1 مثل اینکه بازم فقط خودمونیم
کنکوری ۱۴۰۲ کجایین؟؟
نوبت شماست ها!! بچه های ۱۴۰۳ هم میتونن بیان.Matin Mousavi 1 اگه میشه یکی دوتا گزاره بفرستین از ۱۰ و ۱۱ (بزارین تو آب نمک) به قول استاد ثابتی
بعد شاید جواب بدن. -
درود. ۱۴۰۱ که تموم و من یه همچین تاپیکی زدم و بچه ها استقبال کردن و به نظر خودم هم مفید بود چون هرکس هر گزارهای داشت رو میاورد و باهم بحث میکردیم و نکات خیلی مرور میشد.
الان این تاپیک برای کنکوری های عزیز ۱۴۰۲ هست. هرکس گزارهای داره بیاد و باهم برسیش کنید و با هم بحث کنید. فقط خواهشا با کلمه گزاره مشخص کنید گزاره تون رو و تا یه گزاره پروندهاش بسته نشد، گزاره دیگری رو نذارید که باهم قاطی نشن.
کنکوری @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-همخوانی تجربی
تجربیادوستان هم بیان و در حد توان اگه مشکلی پیش اومد و دونستن جواب رو میتونن به بچهها کمک کنن
:
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
@soniaaa
Mariya Musavi
Marzieh Abouei
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
@Ali-Valicheki
@nazanin-mirzai
Mehrsa 14
Faez Fateminia
FATEMEH VARAN
Disgustion 1
Punisherگزاره
رگهایی در بدن انسان که میتوانند دریچه داشته باشند، دارای خون غنی از O2 یا غنی از Co2 میباشند.
گزاره
ماهیچههای مژگانی مستقیم با عنبیه و غیرمستقیم با عدسی در تماس هستند.
گزاره
یاختههای مردمک در غشای خود دارای نوعی چربی هستند که در غشای یاخته های گیاهی وجود ندارد.
گزاره
یاختههای پادتن ساز فاقد گیرنده و دارای میتوکندری های فراوان میباشند.
-
گزاره
رگهایی در بدن انسان که میتوانند دریچه داشته باشند، دارای خون غنی از O2 یا غنی از Co2 میباشند.
گزاره
گزاره
یاختههای مردمک در غشای خود دارای نوعی چربی هستند که در غشای یاخته های گیاهی وجود ندارد.
گزاره
Matin Mousavi 1 گزاره ۱ درست. چون هم سرخرگ و هم سیارگ رو می تونه شامل بشه.
-
Matin Mousavi 1 گزاره ۱ درست. چون هم سرخرگ و هم سیارگ رو می تونه شامل بشه.
-
Matin Mousavi 1 چرا؟
-
گزاره
گزاره
گزاره
گزاره
Matin Mousavi 1 سلام اولی غلطه
دلیل- ما رگ های لنفی دارای دریچه داریم که خون ندارن
-
Matin Mousavi 1 سلام اولی غلطه
دلیل- ما رگ های لنفی دارای دریچه داریم که خون ندارن
@haniehno
-
گزاره
گزاره
گزاره
گزاره
-
گزاره
گزاره
گزاره
گزاره
Matin Mousavi 1
گزاره دوم فک میکنم درست باشه
گزاره سوم هم غلطه مردمک یاخته نداره اصلا -
Matin Mousavi 1
گزاره دوم فک میکنم درست باشه
گزاره سوم هم غلطه مردمک یاخته نداره اصلا@Zeinab-Evazi
-
-
گزاره
گزاره
گزاره
گزاره
Matin Mousavi 1 دومی درسته
چون ماهیچه مژگانی با عنبیه و مشیمیه و قرنیه و تارهای آویزی مستقیم وصله ولی به عدسی به وسیله تارهای آویزی یعنی غیر مستقیم وصله -
گزاره
گزاره
گزاره
گزاره
Matin Mousavi 1 گزاره سوم از بیخ غلطه
چون جاهایی مثل مردمک شکاف عدسک بخاطر نبود سلول ایجاد شدن و نمیشه گفت غشا داره و ...
نکته : عدسک مردمک غشای پایه شکاف بین پاهای کوتاه پودوسیت ساختار سلولی ندارن -
Matin Mousavi 1 گزاره سوم از بیخ غلطه
چون جاهایی مثل مردمک شکاف عدسک بخاطر نبود سلول ایجاد شدن و نمیشه گفت غشا داره و ...
نکته : عدسک مردمک غشای پایه شکاف بین پاهای کوتاه پودوسیت ساختار سلولی ندارن@haniehno شما کنکوری ۱۴۰۲ هستید؟