هر کی یه گزاره![:beaming_face_with_smiling_eyes: 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=54a9a3b1404)
![:beaming_face_with_smiling_eyes: 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=54a9a3b1404)
-
یه چیز دیگه ببخشید یکم زیاد شد اینم جز ابهاماتمه که لایه ریشه زا آیا فقط برا دولپه اس؟ یا نه میشه شکل کتابو تعمیم داد واینکه شکل صفحه بعدش که معبر هارو کشیده اون فقط تک لپه اس یا بازم مثل برگ ۱۲ ام قابل تعمیمه؟ هر چند ریشه زا رو اینجا نوشته نکته اشو که دو لپه برخلاف تک
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
گزاره:
هر یاخته فرورفته در مخاط معده توانایی تولید ماده آلی و معدنی و ترشح آن ها رو دارد. -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
رحمان اینترفرون آلی هستش؟اشکان هاشمی بدون توجه به این موضوع که تو گفتی این رو صحیح گرفته
میشه بگی کاندید های این گزاره کدومان؟ -
@0farzam0 اره اینترفرون پروتین هستو الی هست /اونم که بیکربناته ودرسته اره دیگه یاخته الوده به ویروس باشه میزنه اینو و حرف بسیار خوبیه فقط اون بافت پیوندی میگفت بهتر بو د ولی گفتم در کل درسته تازه فرزام این یاخته ها پروتین ترشحیی دیگه هم دارن فقط اینتر یک نیست
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
این منظورش فقط همون یاخته پوششی سطحیان؟ که بیکربنات و ماده مخاطی ترشح میکنند؟ -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
گرفتم مرسی -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Rahman Aa on ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa
داداش فعلا من انقدر تو انبار جنس دارم
هنوز وقت نکردم انباکسینگ کنم
تو دوباره میگی جزوه جدید
نمیکشم
-
گزاره
در ساقه یک گیاه نهان دانه دولپه مسن ، کامبیوم چوب پنبه ساز یاخته هایی را به سمت بیرون میسازد که همانند درونی ترین لایه پوست ، دارای نوعی ماده آلی لیپیدی در دیواره خود می باشد . -
_Reza_ ص؟
-
Michael Vey ن اصن خیلی حال کردم باهاش دم طراحش گرم
-
_Reza_ دقت کنید ت جزومونهم بود که اومند یاز تمام یاخته های بافت اوندی میسازه از جمله فیبر و .... فیبر لیگنین داره نه لیپید چون طبق شکل پوست ساقه درونی ترینش بافت اوند ابکشه که متشکل از فیبر و پارانشیم و ابکش و همراه هست /اطلاعات جزمونه
8241/8415