هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=ec412923409)
-
Reza-H درود ... اولین جسم قطبی ( معادل اووسیت ثانویه ) توانایی لقاح رو با اسپرم داره ... لقاح که انجام بشه اولین جسم قطبی تقسیم میوز ۲ ( سیتوکینز مساوی خوبه بدونی ) انجام میده و یدونه دومین جسم قطبی خارج میشه یدونشم کروموزوم هاش با اسپرم ادغام میشه و توده یاخته بی شکلی رو بوجود میاره که درنهایت با قاعدگی از بدن خارج خواهد شد .
-
_Reza_
آها. گرفتم. دمت گرم.
فقط یه سوال دیگه. یعنی در دوحالت جسم قطبی دوم تشکیل میشه: یکی بعد از لقاح اووسیت ثانویه و اسپرم. یکی هم بعد از احیانا لقاح جسم اول قطبی و اسپرم. درسته؟ -
آیا میشه گفت که علاوه بر ترشح و بازجذب، "تراوش" و بازجذب هم در جهت خلاف هم انجام می شود؟
-
به طور معمول بخشی از کلیه انسان در نزدیکی اندامی است که به بازگشت مایعی حاوی مواد مختلف و گویچه های سفید خون کمک می نماید
این یعنی چی؟
@0Farzam0
طحال رو نمیگه؟ مایع لنفی -
ینی کار دستگاه لنفی کلن که شامل اندام لنفی هم میشه
-
اندام لنفی که اینجا مد نظرش بوده مغز قرمز استخوان در دندهاس
-
@0Farzam0
خواهش -
@0Farzam0
به نظرم درسته این آنزیم ها رو تولید می کنن ولی برای فعالیت های درون سلولی،پس ترشحی صورت نمی گیره -
@0Farzam0 دقت کن فرزام : لیزوزوم چی داره؟ متن کتاب انواعییی از انزیم ها رو داره که کار گوارش درون سلولیی رو انجام میده اینارو کی میسازه شبکه اندوپلاسمیی زبر و ترشح نمیشن حتی این ها داریا انزیم های ترشحیی کربوهیدارات هستند تمام سلول زنده بدن ادمیی انزیم تجزیه ککنده کربو هیدارت رو دارن چون گیلوکولیز دارن اینو مد نظر قرار بده ولی خب تکمیلیش من فک کنم گفتم بهت تو همون شکل 9 کتاب دهم هست یادمه خودم گفتمش تو هم ببینش
-
@0Farzam0
به نظرم درسته این آنزیم ها رو تولید می کنن ولی برای فعالیت های درون سلولی،پس ترشحی صورت نمی گیره -
@0Farzam0 منم همینو میگفتم اون روز با سونیا که ناراحت شد از دستم
تولید میکنه اما ترشح نمیکنه چون ... مثلا برای گلیکولیز و سوخت و ساز درون سلولی خودش استفاده میکنه -
@0Farzam0 دقت کن فرزام : لیزوزوم چی داره؟ متن کتاب انواعییی از انزیم ها رو داره که کار گوارش درون سلولیی رو انجام میده اینارو کی میسازه شبکه اندوپلاسمیی زبر و ترشح نمیشن حتی این ها داریا انزیم های ترشحیی کربوهیدارات هستند تمام سلول زنده بدن ادمیی انزیم تجزیه ککنده کربو هیدارت رو دارن چون گیلوکولیز دارن اینو مد نظر قرار بده ولی خب تکمیلیش من فک کنم گفتم بهت تو همون شکل 9 کتاب دهم هست یادمه خودم گفتمش تو هم ببینش
Rahman Aa در هر کی یه گزاره
گفته است:
_Reza_ در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0 منم همینو میگفتم اون روز با سونیا که ناراحت شد از دستم
تولید میکنه اما ترشح نمیکنه چون ... مثلا برای گلیکولیز و سوخت و ساز درون سلولی خودش استفاده میکنهپرستو بابایی در هر کی یه گزاره
گفته است:
@0Farzam0
به نظرم درسته این آنزیم ها رو تولید می کنن ولی برای فعالیت های درون سلولی،پس ترشحی صورت نمی گیرهگرفتم
این موضوع رو چون گوارشو خوب نخونده بودم اون روز درک نکردمش
ذهنم رفتم سر انزیم های روده و این داستانا
مررسی