هر کی یه گزاره![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=e186a2413c5)
![😁 😁](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f601.png?v=e186a2413c5)
-
@Zeinab-Evazi چون با نزدیک شدن به بخش مبادله غضروف کاهش میدا می کنه و در نهایت فاقد غضروف میشه
نتیجه نمیشه گرفت که مقاومت کاهش پیدا می کنه؟Ahmadreza Amanzadeh
نای و نایژه های اصلی چون غضروف دارن همیشه باز هستن و در نتیجه مقاومتی در برابر هوا ندارن
اما هر چه به سمت نایژک ها میریم غضروف کم میشه و مقاومت زیاد میشه که میزان هوای ورودی تنظیم میشه -
@Zeinab-Evazi درسته
در مخاط بخش هادی، پروتئین هایی با خاصیت ایمنی وجود دارد -
@Zeinab-Evazi درسته
در مخاط بخش هادی، پروتئین هایی با خاصیت ایمنی وجود دارد -
@Zeinab-Evazi غلطه
.یون بی کربنات می تواند از گلبول قرمز خارج و وارد خوناب شود -
گزاره:سیاهرگ فوق کبدی با ایجاد دو انشعاب از خود در داخل کبد، خون موجود در کبد را دریافت می کند.
-
گزاره:با توجه به مقدم بودن انقباض دهلیزها نسبت به بطن ها حلقه انقباضی قلب از سمت بالا به پایین است.
-
گزاره:با توجه به مقدم بودن انقباض دهلیزها نسبت به بطن ها حلقه انقباضی قلب از سمت بالا به پایین است.
Ahmadreza Amanzadeh فکر کنم غلط باشع
چون بطن ها خون را به سمت بالا و به درون سرخرگ ها می فرستند برای همین انقباض از پایین به بالا ادامه پیدا می کنه -
Ahmadreza Amanzadeh فکر کنم غلط باشع
چون بطن ها خون را به سمت بالا و به درون سرخرگ ها می فرستند برای همین انقباض از پایین به بالا ادامه پیدا می کنه -
@Zeinab-Evazi غلطه
.یون بی کربنات می تواند از گلبول قرمز خارج و وارد خوناب شود -
گزاره:سیاهرگ فوق کبدی با ایجاد دو انشعاب از خود در داخل کبد، خون موجود در کبد را دریافت می کند.
Ahmadreza Amanzadeh به این گزاره کسی جواب نمیده؟?
-
Ahmadreza Amanzadeh
غلطه ایجاد دو انشعابش داخل کبد نیست بیرونشه. -
Mehrsa 14 ن بالا پایین در نظر نگرفته بودم ولی حال نداشتم بگم اینور اونوره گفتم بالا پایین
ولی مشکل اینجاس هرجورم درنظر بگیریش بازم در ی راستا نیستن وقتی از مردمک نگاش میکنیMichael Vey
آها آره درسته -
Ahmadreza Amanzadeh
غلطه ایجاد دو انشعابش داخل کبد نیست بیرونشه. -
گزاره:با قرار گرفتن بعضی گیاهان در تاریکی، بخشهایی از کروموپلاست به کلروپلاست تبدیل می شوند که این ویژگی، یکی از ویژگی های حیات یعنی پاسخ به محیط می باشد.
-
Matin Mousavi 1 گزاره
در مشاهده شبکیه از مردمک با دستگاه ویژه، محل خروج عصب بینایی و لکه زرد در یک راستا قرار دارند.Michael Vey الان نتیجتا این بدبخت درسته یا غلططط :**>
-
Michael Vey الان نتیجتا این بدبخت درسته یا غلططط :**>
Michael Vey درسته از مردمک نگا کنیم درسته میگه
-
Michael Vey درسته از مردمک نگا کنیم درسته میگه
Mahan Xodayi 2 الان مگه تو ی راستا ب این معنی نیست که پشت سر هم باشن؟ اینا ک کنار همن
-
Mahan Xodayi 2 الان مگه تو ی راستا ب این معنی نیست که پشت سر هم باشن؟ اینا ک کنار همن
Michael Vey اون تصویر از سمت بغله....از مردمک نگا کنید عصب اون ورشم میشه لکه زرد...
البته قبول دارم کامل هم در یک راستا نیستن....
ولی بنطرم میتونیم در نظرش بگیریم -
Michael Vey اون تصویر از سمت بغله....از مردمک نگا کنید عصب اون ورشم میشه لکه زرد...
ولی بنطرم میتونیم در نظرش بگیریمMahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
ولی بنطرم میتونیم در نظرش بگیریمی تصویر در این باب بود میگردم پیدا کردم میفرسم براتون
-
Mahan Xodayi 2 در هر کی یه گزاره
گفته است:
ولی بنطرم میتونیم در نظرش بگیریمی تصویر در این باب بود میگردم پیدا کردم میفرسم براتون
Mahan Xodayi 2
یه چیزی شبیه این