سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
توصیه به کنکوری ها
-
سلام وقتتون بخیر
میخواستم تاپیکی با عنوان توصیه به کنکوری ها بزنم تا بقیه بیان و نظراتشونو بگن تا بلکه راهنمایی و کمکی باشه برای کنکوری ها. با یه سری سوال شروع میکنم:
۱) تو تابستون سال کنکور چه مباحثی رو باید خوند؟
۲) اگه کسی آزمون شرکت نکرده باشه کلا اون شخص هر سطحی داشته باشه بهتره طبق بودجه بندی آزمون هم تو تابستون و هم نُه ماه بعد پیش بره؟
۳) آزمون چه موسسه ای رو پیشنهاد میکنین و به چه دلیل؟
۴) تا آخر اسفندماه بهتره همه دروس خونده بشن و از عید به بعد دوران جمع بندی باشه؟
۵) برای هر درس کلا چه کتاب کار، فیلم یا تدریسی بهتون کمک کرده با توجه به سطحتون؟
۶) چه روش مطالعه ای برای هر درس براتون مفید بوده و فکر میکنین بقیه هم اگه اون کارو بکنن خوبه؟فعلا همین ها به ذهنم رسید و اضافه میشه بهشون به مرور، شما هم هر توصیه دیگه ای دارین ممنون میشم بگین
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@s-ein سلام
تاپیک خوبی میشه،سپاس
پاسخ ها،طبق تجربه بنده و دوستان
1)تابستون،تایم مرور پایه هستش،اولویتتون باید مطالب دهم و یازدهم باشه.اگر تو مباحث پایه حاذق هستید،یعنی به عنوان نقطه قوتتون شناخته میشه،اصا مغرور نشید که خب من که یازدهم و دهم رو خوب میدونم،برم 12 رو شروع کنم!!!
شما باید سعی کنید نقاط قوتتون همیشه رو فرم بمونه و تو تابستون،با آزمونهای مبحثی و جامع این هدف محقق میشه
حالا اگه دیدی خیلی تو پایه قوی هستید و تایم اضافی میارید،بله میتونید مقداری رو صرف پیشخوانی ۱۲هم کنید
اونم دروس اختصاصی دوازدهم ترجیحا ولی اولویت حتما پایه باشه،چون تو طول سال تحصیلی ۱۲هم،یکم مطالب پایه سنگین میشه چون با مطالب دوازدهم باید بخونیدشون
۲)برنامه راهبردی آزمون ها،حالا چ قلمچی چ گاج چ دیگر موسسه ها،برنامه راهبرد خوب و مناسبی هستش،حتی اگه ثبت نام نکردید،به نظر من با برنامه راهبردی موسسه ای برید جلو که جامع آماریش هم بالا باشه،مثل قلمچی
۳)آزمون های قلمچی به نظر بنده،چون هم جامع آماری بالایی داره،هم نسبتا سوالای کار و سخت و مسخره ای میده که دانش آموزو واسه شرایط غیرمنتظره آماده میکنه تا حدی
ولی اثر اصلی قلمچی به نظر من،با برنامه و منظم خوندنه،اینکه یاد بگیرید چطور پیوسته و متداوم بخونید،حتی اگه چند آزمون افت داشتین یا ترازتون خوب نباشه
فعلا اینا باشه تا نظر دوستانم بشنویم -
خیلی ممنون لطف کردید
ببخشید برای مدریت گوشی راهکاری ندارید؟
یعنی خیلی داره وقت میگره ازمناینستا هم ندارما اا
ولی همین انجمن و تلگرام رو فقط دارم. -
@jahad-128 در توصیه به کنکوری ها گفته است:
خیلی ممنون لطف کردید
ببخشید برای مدریت گوشی راهکاری ندارید؟
یعنی خیلی داره وقت میگره ازمناینستا هم ندارما اا
ولی همین انجمن و تلگرام رو فقط دارم.خواهش میکنم
ببینید،متاسفانه به واسطه این مجازی شدن آموزش،خیلی از بچه ها به زندگی با گوش عادت کردن
یعنی نمیتونن گوشی رو دور از خودشون متصور بشن
که این مستقیم و غیر مستقیم،هم وقت بچه هارو میگیره،هم حاشیه های شبکه های اجتماعی رو به دنبال داره
حالا کانال هایی هم هستن که بچه هارو خیلی درگیر خودشون میکنن،حتی کانالهای کنکوری!بچه ها،وظیفه اول شما تو سال کنکور،درس خوندنه،نه چککردن کانالای کنکوری و اینا
از طرفی هم،نمیشه یهو گوشیو کنار گذاشت،چون قطعا این تغییر ناگهانی عادت،اثر بخش نیست
اینم بگم،حتی اگه شما یه محصل متعهد و درسخون هم باشید،بازم این اتفاق میتونه واستون بیفته
به نظر من،اول بشینید خودتون خوب فکر کنید که متقاعد شید گوشی بهتون صدمه میزنه،بعد کم کم استفاده ازشو کم کنید و از خودتون دور نگهش دارید،مثلا اگه یه طبقه مجزا هستید،گوشیو بذارید طبقه دیگه ای
یا یه اتاق دیگه
یا خاموشش کنید
میتونید استفاده از گوشیو مختص به ساعات ویژه ای کنید،مثلا وقت صبحانه نهار شام میتونید تلگرامو چک کنید،به انجمن یه سری هم بزنید
اگه تو طول روز سوالی پیش اومد واسه تون،تو یه برگه بنویسیدش،بعد تو اون تایم که اختصاص دادید به کار با گوشی،سوالارو مرتب و با ترتیب،تو یه تاپیک بذارید تو انجمن(کاری که خود من خیلی انجامش دادم و واقعا موثر هم بود) -
سروش قادری
اها خیلی ممنون. لطف کردید -
@jahad-128 خواهش میکنم
موفق باشید -
@s-ein
سلام
1)مباحث دهم و یازدهم کافیه...حتی اگر قبلا خوندید یا پایه قوی دارید باز هم مرور کنید و تست بزنید مخصوصا تستای چالشی... البته خودم ریاضی رو تابستون موضوعی خوندم که مباحث برام بهتر دسته بندی شه و خوب جمع شه
2)به نظر خودم بله چون آزمون یه برنامه راهبردی میده و ذهن رو مرتب میکنه که چی باید خوند چی نباید خوند البته به نظرم حتما آزمون شرکت کن ثبت نامی یا پی دی اف دانلود کنی، آزمون خیلی مهمه مهارت آزمون می گیری اینکه 4 ساعت پشت هم تست بزنی اون هم درسای مختلف و...
3)من خودم قلمچی بودم...خب خیلی فشار بهمون وارد می شد با سطح سوالات و تراز دادنشاما خب خودم ترس از این نداشتم کنکور سخته یا نه چون همش سوالات سخت دیده بودم و مهارت آزمونم سر قلمچی خیلی رفت بالا مخصوصا سر اینکه تو آزمون می دیدم تستی رو بلد نیستم میرفتم بعدی...خیلیا ذهن شون درگیر اون تست نزده میمونه
درسم بهتر شد اینکه تستای سخت بتونم بزنم و مهارت آزمونم بهتر شد اما خب فشار زیادی وارد کرد به نظرم کسی که قلمچی میده روحیه و انگیزه قوی میخواد
4)من خودم این کار رو نکردم چون دیدم خیلیی فشرده میشه و به برنامه آزمون هم نمیخوره و کیفیتم خیلی میومد پایین... اما از اواسط اردیبهشت به بعد همش جمع بندی بودم مباحث جدیدی اگر داشتم برای دوازدهم بود
البته بگم دی ماه هم همش جمع بندی نیمسال اول بودم
5)خودم فیلمای راه ابریشمم رو می دیدم یا صفر تا صد ها خیلی هم راضی بودم،البته واس همه مباحث فیلم نمی دیدم فقط اونایی که خیلی مشکل داشتم
کتاب کار رو تو یه پست دیگه میگم
6)اینم با کتاب کار میگم -
@s-ein
و خب کتاب کار هام
زیست کتاب های سه سطحی،خیلی سبز و نشر الگو داشتم
اول از همه بگم کتاب درسی رو میخوندم فقط درسنامه به ندرت خیلییی کم چون واقعا رو اعصابم می رفت
کتاب رو اول می خوندم بعد جاهایی که معلوم بود نکات داره یا نمی فهمم فیلم شون رو می دیدم
و نکاتی که استاد موقاری میگفتن رو می نوشتم...
بعدش می رفتم سراغ تست
اول میرفتم سراغ خیلی سبز چون سطحش متوسط بود و بیشتر آموزشی میزدم
بعدش هم سه سطحی ها رو میزدم اینم آموزشی بود چون سطح تست شون بالاتر بود اما خب تو زمان کم تر
و آخر سر سوالات نشر الگو مخصوصا قسمتی که سوالات کنکور و آزمون های آزمایشی رو داشت
بعد هر تستی رو که میزدم پاسخنامه رو که تحلیل میکردم نکته ای بود مطلب مهمی بود حتی گزاره تو تست قشنگ بود تو کتابم بغل همون مبحث یا شکل می نوشتم که میخواستم مرور کنم بخونمش حتما
و نکته نویسی و جمع بندی نویسی داشتم حتمااا و خیلیییی به دردم خورد
خلاصه نویسی رو پیشنهاد نمیکنم چون همه زیست مهمه
اما جمع بندی نویسی تو ذهن دسته بندی میکنه
و جمع بندی های مهم و نکات مهم چسبونده بودم دیوار رو به روم و هی میخوندم
ریاضی میکرو جامع و سیر تا پیاز داشتم
میکرو کتاب خوبی بود اما بهتر هم هست
سیر تا پیاز رو هم اول میزدم که درس برام جا بیوفته
برای ریاضی یا ویدئو های استاد ثابتی رو می دیدم یا تدریس دبیرم و بعدش همش تست میزدم و تو یه دفتر انواع تست های ریاضی به راه حل شون رو بنویس حتما خیلی واس مرور خوبه
درسنامه هم میخوندم و مثال درسنامه خیلی حل میکردم
فیزیک سیر تا پیاز و سه سطحی و میکرو داشتم
فیزیک هم مثل ریاضی می خوندم مسائل رو... استاد یاری هم می دیدم یا دبیر مدرسم
فقط حفظیات رو هی مرور میکردم و چون فیزیکم قوی نبود اول سه سطحی میزدم برام جا بیوفته
شیمی میکرو طلایی جامع داشتم
فیلمای استاد پویان نظر رو می دیدم
نمی ذاشتم مباحث شیمیم زیاد شه کوچولو کوچولو می خوندم و حفظیات رو مرور میکردم و تست زیاد میزدم براش
یه کاری هم میکردم خیلیییی مفید بود اما چون از شیمی فراری بودم یهویی کم انجام دادم
روتین شیمی داشته باش حتماااا مخصوصا مسائل
هر شب چند تایی حل کن و واقعا عالی بود
و از همون اول شیمی خوندن با ماشین حساب قهر کن
دینی ای کیو و خیلی سبز داشتم
متن درس رو قشنگ میخوندم حفظ هم میکردم که قشنگ یادم بمونه مفهوم و نکات آیات رو هم خیلی کار میکردم
بعدش می رفتم سراغ تست و تستای کنکور خیلی برام مهم بودن
بعد موقع تحلیل مفهوم یا نکته ای جدید یاد می گرفتم می نوشتم تو کتابم یا قسمتایی که همش یادم می رفت یا غلط میزدم تو کتاب مشخص میکردم
عربی نشر الگو جامع داشتم البته مولفش ایاد فیلی بود به خودم پیشنهاد شده بود که مولفش ایاد فیلی باشه
درسنامه رو کتاب رو مثل چی میخوندمو بعدش فقط و فقططط تست و خیلی رو حذف گزینه تو تستای ترجمه کار کردم
و لغات رو هم مرور میکردم
برای ادبیات نشر الگو و ای کیو داشتم
زیاد روش خاصی برای ادبیات نداشتم ادبیاتم هم متوسط بود
در واقع عمومی هام بیشتر تمرین و تکرار و تست بود
مثلا ادبیات لغات رو می خوندم بعد همش تست
یا قواعد رو...
ارایه ها رو یاد می گرفتم بعد همش تست
قرابت هم همین طور...
بیشتر رو پایه تست بودم
زبان خیلی سبز جامع میخوندم
درسنامه رو خیلیی خوب می خوندم
و بعدش همش تست بازم
البته بگم تو تست ریدینگ بود،کلوز بود هر نکته ای چه لغات چه گرامر می نوشتم شون برای خودم
و البته بگم درسای عمومی کلا هر روز داشتم
اوایل کنکوری خوندنم مبحثی میخوندم یا روتین شبانه میزدم اما بعدش که یه دهم و یازدهم جمع بندی شد آزمون زدم بعد که دوازدهم هم تموم شد آزمون زدم
کتاب عمومی زرد قلمچی هم پایه و هم سه سال رو داشتم و دیگه همش اونا رو تو تایم مخصوص میزدم
و زمین شناسی بنده خدا
کتاب رو می خوندم درسنامه هم می خوندم
هم میکرو رو زدم هم خیلی سبز و مبتکران
خیلی سبز سطحش از همه بهتر بود
بعد دیگه همش تست میزدم و حفظیات رو مرور میکردم و حفظیات مهمش رو مثل زیست چسبوندم به دیوار...
اینو یادم رفت بگم
برای تست ریاضی و فیزیک هم روتین بزن یادت نره یه وقتی -
@s-ein سلام ؛ جواب کل سوالاتون تو شروع کردنه .
اینکه هرکی بیاد با دلیل یه چیزی بگه (دربارهی آزمون و ...) خیلی کمک کنندس ولی همونطور که گفتم جواب کل سوالاتون تو شروع کردنه ! قطعا هرکی که کنکور داده باشه و خوب تلاش کرده باشه میفهمه حرفمو ! وقتی شروع به خوندن میکنی ممکنه یجاهایی گیر کنی و ندونی باید چیو انتخاب کنی (تو آزمون یا کتاب تست و ...) ! مطمئنم همهی کسایی که تلاش کردن میفهمنش که یهو بهت الهام میشه که چیکار کنی و قطعا همون کار، کار درستیه .
همهی حرفم اینه : واسه کشف حقیقت راه کنکور خودتون پر تلاش باشین و حرف بقیه تو مرحلهی بعد براتون مهم باشه ! چون راه به آدمای تلاشگر نشون داده میشه .
موفق باشین ! -
-
@s-ein در توصیه به کنکوری ها گفته است:
سلام وقتتون بخیر
میخواستم تاپیکی با عنوان توصیه به کنکوری ها بزنم تا بقیه بیان و نظراتشونو بگن تا بلکه راهنمایی و کمکی باشه برای کنکوری ها. با یه سری سوال شروع میکنم:۱) تو تابستون سال کنکور چه مباحثی رو باید خوند؟
بنظرم بیشتر یازدهم باشه با تست به مقدار کافی به اضافه مباحث بعد عید دوازدهم رو هم یه پیش خوانی کنید دلیلشم پایین تر میگم
۲) اگه کسی آزمون شرکت نکرده باشه کلا اون شخص هر سطحی داشته باشه بهتره طبق بودجه بندی آزمون هم تو تابستون و هم نُه ماه بعد پیش بره؟
تو تابستون شاید واجب نباشه
ولی از مهر به بعد واجبه با آزمون پیش برید
من تو این دوسال هم با آزمون رفتم
هم جدا از آزمون
نظمی که آزمون میده از هر چیزی بهتره!!۳) آزمون چه موسسه ای رو پیشنهاد میکنین و به چه دلیل؟
آزمون ماز
سوالای استاندارد
پاسخنامه بسیار مقوی که خودش یه کتاب جمع بندی میشه
هزینه کمتر
و اینکه روز پنج شنبه تموم میشه و بعد از ظهر پنج شنبه +جمعه وقت دارید با اون پاسخنامه عالی تحلیل کاملی از آزمون داشته باشید و مباحث دو هفته گذشته رو مرور کنید
یه سری کلاس مبحثی هم امسال هدیه دادن
مثل محاسبات شیمی و ژنتیک کنکور که ژنتیکش خیلی کمکم کرد
ولی بازم نمونه داره میتونید ببینید
ضعفشم شاید فقط اینه که کاملا آنلاینه۴) تا آخر اسفندماه بهتره همه دروس خونده بشن و از عید به بعد دوران جمع بندی باشه؟
اگر بتونید کار خیلی خوبیه ولی در عمل کار سختیه چون برنامه آزمون به این صورت نیست
من که شخصا با فصولی که بعد از عید واسه زیست و فیزیک بود مشکل داشتم و حذفشون کردم ولی تست زیادی اومد و متضرر شدم
بعد عید هم باید جمع بندی کنید هم این مباحث جدید رو بخونید پس اگر بعد عید کم کاری کنید مثل من ضرر میکنید
و به نظرم واسه این سوال به نظر بقیه دوستان توجه کنید چون من تجربه موفقی واسش نداشتم۵) برای هر درس کلا چه کتاب کار، فیلم یا تدریسی بهتون کمک کرده با توجه به سطحتون؟
من وقتی واسه کنکور شروع کردم سطحم زیر صفر بود چون اصلا آموزش اصولی هیچ وقت ندیده بودم در نتیجه فیلم آموزشی خیلی کمکم کرد ولی این اواخر که سطحم بالا اومد با کتاب آموزشی بهتر از فیلم ارتباط گرفتم چون مطالب رو بهتر بلد بودم
کتاب آموزشی منظورم این نیست اگر فیلمی که دیدید کتاب داره دوباره کتاب بخرید!
مثلا من راه ابریشم داشتم که کتاب داشت پس خودخوان میخوندم بهتر بود تا دوباره فیلم ببینم
ولی بنظرم باید ببینید سطحتون چقدره و با چه نوع منبعی راحت ترید۶) چه روش مطالعه ای برای هر درس براتون مفید بوده و فکر میکنین بقیه هم اگه اون کارو بکنن خوبه؟
با اینکه با روش بقیه درس بخونید کاملا مخالفم
شما یه ماه درس بخونین همه چیز دستتون میاد و اینقدرا هم سخت نیستفعلا همین ها به ذهنم رسید و اضافه میشه بهشون به مرور، شما هم هر توصیه دیگه ای دارین ممنون میشم بگین
توصیه دیگه اینکه اگر سوال درسی هم دارید هر دقیقه واسش به اینجا یا هرجای دیگه ای سر نزنید!
اول سعی کنید سوال رو خودتون با منابعتون حل کنید
با این روش باور کنید ۹۰ درصد سوالات حل میشن!
واسه بقیه هم یه برگه بردارید و بنویسیدشون و سر یه روز مشخص بپرسید
نکته دیگه گوشی و یا هر وسیله ارتباطی دیگه هست
اگر کنترل نشه آفت زمانتون میشه
نمیگم کامل حذف کنید ولی هرچی به عید نزدیک میشید باید کم و کم و کمتر بشه
یه چیزی هم دیدم که خوشم اومد
میگفت اگر درس نمیخونی جایگزین جذابترش رو کنار بذار تا بتونی درس بخونی
و نکته آخر اینکه سحرخیز باش تا کامروا باشی
یه ضرب المثل ساده هست ولی اگر بهش عمل نکنید خیلی ضربه بهتون میزنه!
شما حساب کنید ساعت ۱۳ باشه ۵ ساعت خوندید یا ساعت ۱۸ باشه ۵ ساعت خونده باشید کدومش حس بهتری واسه ادامه روز دارید؟؟
نمیگم وقتی تا ساعت ۱۳ پنج ساعت خوندید اون روز ۱۴ ساعت باید بخونید
نه این خبرا نیست
آخر شب استراحت میکنید و زود میخوابید واسه فردا
البته منظورم واسه روزایی هست که مدرسه ندارید
روزایی که مدرسه دارید خب وقتتون کمتره ولی میتونید از مدرسه به اندازه کافی استفاده کنیدسوالی باشه درخدمتم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
Disgustion 1 در توصیه به کنکوری ها گفته است:
@s-ein سلام ؛ جواب کل سوالاتون تو شروع کردنه .
اینکه هرکی بیاد با دلیل یه چیزی بگه (دربارهی آزمون و ...) خیلی کمک کنندس ولی همونطور که گفتم جواب کل سوالاتون تو شروع کردنه ! قطعا هرکی که کنکور داده باشه و خوب تلاش کرده باشه میفهمه حرفمو ! وقتی شروع به خوندن میکنی ممکنه یجاهایی گیر کنی و ندونی باید چیو انتخاب کنی (تو آزمون یا کتاب تست و ...) ! مطمئنم همهی کسایی که تلاش کردن میفهمنش که یهو بهت الهام میشه که چیکار کنی و قطعا همون کار، کار درستیه .
همهی حرفم اینه : واسه کشف حقیقت راه کنکور خودتون پر تلاش باشین و حرف بقیه تو مرحلهی بعد براتون مهم باشه ! چون راه به آدمای تلاشگر نشون داده میشه .
موفق باشین !به شدت موافقم!!
%(#ff08ff)[تو پای به راه درنه و هیچ مپرس]
%(#ff08ff)[خود راه بگویدت که چون باید رفت]
-
سروش قادری
ممنونم
@sania-Andiravan
ممنون بابت توضیحات کاملت♡
@Ali-Tajik-1
گفتم که برای هر سطحی ولی شما برای صفر یا متوسط بگین
Disgustion 1
همینطوره
ابوالفضل ریسی
تشکر -
@s-ein
۱. دانش آموز صفر فقط دهم . متوسط شاید نتونه پایه کلش ون تست بزنید بدون اینکه از پاسخجمع کنه ولی تا ۷۵ درصدم جمع کنه خوبه آدم ۲۵ درصد مباحثی باشه که بلد تر
۲.صفر اصلا و متوسط به نظرم نباید تابستون آزمون بدن ولی سوالای آزمونارو باید بزنن... در طول سال صفر که اصلا قلم چی و ماز نباید بده بهتر گزینه ۲ یا سنجش . گاج نده بهتره...متوسط بستگی به تابستونش داره ۷۵ درصد جمع کرد قلم چی
۳.گفتم در صحبتام
۴.اگه با کیفیت درس بخونین تا اردیبهشت هم تموم کردین خوبه من خودم از این موضوع ضربه خوردم ( مشاوره احمقم گفت باید تا اسفند تموم کنی منم با کیفیت جمع نکردم)
۵.( اولین کتاب یا معلم برای صفر بعدی متوسط)
زیست.تک پایه خ سبز..جامع خیلی سبز و IQ..دبیر ۰ تا صد موقاری.. فرزام فرهمند نیا
فیزیک . میکرو.. نشر الگو .. دبیر آقا یاری... نیاز نیست
شیمی. مبتکران تک جلدی.. خیلی سبز تک اگه خواستید ۱۲ مبتکران. بهمن بازرگانی.. حامد اسماعیلی
ریاضی. مهر ماه برای دو سطح و معلم برای هردو معین کرمی یا آقا ثابتی
۶.زیست روش مطالعش به نظرم درسنامه نخوانید فقط کتاب بهد برید ۳ تا در میون بدون نگاه به پاسخنامه تست بزنید از تو کتاب غلط پیدا کنید و چون سطح زیست کنکور تقریبا هر سال دارن بالا میبرن IQ خوب کار کنیم و همچنین آزمونا
فیزیک و ریاضی به درسنامه یا فیلم ببینید برید تست و اگه ضعیفید نگران نباشید این دو تا درس می دینی نیست خیلی باید کار کنی زمین بخوری تا اوکی شه
شیمی بخونید تست بزنید،
موفق باشید
فقط چرا هم صفر و هم متوسط گفتید سطحتونو؟ -
سلام مجدد
برای خوندن دروس تخصصی دوازدهم تجربی درحد امتحان نهایی تدریس چه دبیر هایی رو پیشنهاد میکنین؟
زیست تورق سریع آقای موقاری؟
فیزیک آقای یاری؟
ریاضی آقای ثابتی؟
شیمی چه فیلم یا منبعی رو پیشنهاد میکنین؟@تجربیا
z Gheibi
@دانش-آموزان-آلاء
@s-ein سلام وقتتون بخیر
۱) تمرکز رو پایه است تا جایی که میشه روی دهم و یازدهم وقت بزارید و سعی کنید تسلط پیدا کنید که در طول سال مرور کافی داشته باشید
اگر نمیتونید دوتا پایه رو کامل بخونید یه دونه دیگه باید به تسلط برسید
۲)آره به نظرم شرکت کنید ولی اگر که خیلی خیلی عقبید تمرکزتون رو بزارید رو بخشی از برنامه راهبردی وهمونو کامل مسلط شید (بهتر از خوندن نصفه نیمه کل مطالبه)
۳)قلم چی ؛جامعه آماری بالایی داره و سطح سوالاتشم به نسبت بالاست ولی شرکت کردنش روحیه بالایی میخواد چون بالابردن تراز داخلش یه خورده سخته ولی می ارزه
۴)اگر که پایه قوی دارید و یادگیریتون سریعه آره به نظرم خوبه
ولی اگر هم درخودتون اینو نمی بیند که تو ۶ماه بخواید دوازدهمو جمع کنید و پایه رو هم کنارش با آزمونا پیش برید هیچ اشکالی نداره
چون هدف بهترین عملکرد تو روز کنکوره نه زود تموم کردنی که نصفه نیمه مطالبو بخونید و روی مطالب تسلط کافی رو نداشته باشید
ولی به نظرم تا اردیبهشت دیگه باید تموم کنید
و بقیه رو با آزمونای سه روز یک بار مرور کنید
۶) دینی و عربیم به نسبت بهتره
واسه عربی وقت خیلی کمتری گذاشتم و درصدمم خوب نشد
( یازدهممو کلا ۲_۳بار خوندم تو تابستون و دیگه مروری نداشتم متاسفانه و آخرای دوازدهمم همین...)
ولی کلی بخوام بگم واسه این دوتا درس از تابستون شروع کردم خوندن و مرور کردن و تست زدن
دینی رو زیاد خونده بودم طوری که ناخودآگاه آیاتشو حفظ شده بودم
پیشنهادم واسه دینی مرور زیاد کتاب+تسته
کتابی که خودم استفاده کردم کتاب استاد بهمن آبادیه که تستاشو زوج و فرد میکردم بعد خوندن کتاب یه کدومو میزدم و اون یکی رو میزاشتن واسه فردا
فردا اگه چیزی یادم نبود باز مرور میکردم
عربیم خیلی سبزو پیشنهاد میکنم اگرم مبحثی رو متوجه نمی شدم فیلمای استاد علیمرادی رو میدیدم
ولی حتما تست کار کنید واسش من وقتمو گذاشتم رو درسنامه خوندن و اینا و خب اونجوری که میخواستم خوب نزدم
((((چیزی که تو این سال مهمه اینه که حرفای بقیه واستون کم اهمیت باشه جوری نباشه که واستون مهم باشه فلانی چی گفت چی نگفت
هرچی راجع بهتون فک میکنن به درک!!
ما نیومدیم که واسه اونا زندگی کنیم
راهی که فک میکنید درسته رو برید
روزایی هست که حالتون خوبه و برعکس روزایی که حالتون از زمین و زمان گرفته است
مهم پیوسته خوندنه هیچ روزی نباشه که اصلا درس نخونید
شده نیم ساعت ولی بخونید...
سعی کنید حالتونو خوب نگه دارید با هرچیزی که خودتون میدونید
کنکور اون غولی که واسمون ساختن نیست...
قرار نیست امسال خودتونو حبس کنید تو اتاق و از زندگی محروم شید...
مهم تر از همه بگردید هدفتونو پیدا کنید
یه تصویر دقیق ازش تو ذهنتون بسازید
بی هدف بودنه نمیزاره درس بخونید...
دلیل درسخوندنتونو پیدا کنید ...چرا اصلا باید یه سال با شدت بیشتری درس خوند؟.. که چی بشه؟...)))
موفق باشید -
@s-ein
میشه سوالای پایینو جواب بدین؟
ممنون میشم@sania-Andiravan
@F-seif-0
سروش قادری
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@s-ein در توصیه به کنکوری ها گفته است:
سلام مجدد
برای خوندن دروس تخصصی دوازدهم تجربی درحد امتحان نهایی تدریس چه دبیر هایی رو پیشنهاد میکنین؟
زیست تورق سریع آقای موقاری؟
فیزیک آقای یاری؟
ریاضی آقای ثابتی؟
شیمی چه فیلم یا منبعی رو پیشنهاد میکنین؟@تجربیا
z Gheibi
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام
من خودم برای این دروس از این اساتید استفاده کردم
برای شیمی هم آقا پویان نظر
البته بگم در حد نهایی که میگی بستگی داره چه نمره ای بخوای
خب امتحان نهایی و کنکور بیشتر محتوایی شده به نظر من کتاب رو خیلی خوب بلد باش
مثلا خودم خود کتاب رو برای کنکور بلد بودم و موقع امتحان نهایی یه روز مونده به امتحان فقط سوالات نهایی رو حل میکردم نمراتم 18 تا 20 بود
دیگه خیلی بدم 16 اینا بود
من خودم از این اساتید برای کنکوری خوندنم استفاده میکردم
البته الا یه دوره داره برای امتحان نهایی فیلمای اون رو هم سوالاتی که مشکل داشتم دیدم
در کل به نظرم بستگی داره چه نمره ای بخوای
و کتاب خیلیی مهمه سوالات ریز خیلی در میارن