دما و گرما
-
سلام دوستان سوال 366مگه نمیشه 60 تو پاسخنامش 58 زده حلشم دقیق نفهمیدم اگه بلدید توضیح بدید ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام دوستان سوال 366مگه نمیشه 60 تو پاسخنامش 58 زده حلشم دقیق نفهمیدم اگه بلدید توضیح بدید ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAli Ebrahimy در دما و گرما گفته است:
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسلام
احتمالا اشتباه کرده
این پاسخ منه ولی پاسخنامه خودشو بفرستید شاید منم اشتباه کرده باشم
-
Ali Ebrahimy در دما و گرما گفته است:
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمسلام
احتمالا اشتباه کرده
این پاسخ منه ولی پاسخنامه خودشو بفرستید شاید منم اشتباه کرده باشم
ابوالفضل ریسی منم همین طور حل کردم ولی پاسخ گفته برا پر کردن مخزن وقتی مخزن اصلی کارایی داره که فشار گاز از دو اتفسفر بیشتر باشع و توی پاسخم یه ۲ضریدر دو از 120 کم کرده
-
سلام.شما رشتتون تجربیه؟
تو فیزیک تجربی این مبحث حدف شده بود برا کنکور 1401
احتمالا برا شمام حذفه -
سلام.شما رشتتون تجربیه؟
تو فیزیک تجربی این مبحث حدف شده بود برا کنکور 1401
احتمالا برا شمام حذفهmotahare kameli نه رشتم ریاضیه شما جوابش رو میدونید کنکور1402 ای هستم شاید برا ما باشه یا برا رشته ریاضی باشع فصل دما و گرما بین تجربی و ریاضی کامل منطبق هست یا مال ریاضی مباحث بیشتر هم داره؟
-
ابوالفضل ریسی منم همین طور حل کردم ولی پاسخ گفته برا پر کردن مخزن وقتی مخزن اصلی کارایی داره که فشار گاز از دو اتفسفر بیشتر باشع و توی پاسخم یه ۲ضریدر دو از 120 کم کرده
حقیقتاً من ندیده بودم جایی اینقدر به اینطور سوالی گیر بدن!
شایدم با ترمودینامیک رشته ریاضی قاطی شده که من چیزی ازش نمیدونم
بنظرم بچه های رشته ریاضی بهتر میتونن کمکتون کنن
@ریاضیا -
حقیقتاً من ندیده بودم جایی اینقدر به اینطور سوالی گیر بدن!
شایدم با ترمودینامیک رشته ریاضی قاطی شده که من چیزی ازش نمیدونم
بنظرم بچه های رشته ریاضی بهتر میتونن کمکتون کنن
@ریاضیاابوالفضل ریسی آخه کتابی که دارم تک پایه دهمه مال وقتی هست که کنکور ۹۸ برگزار شده بود یعنی برا چاپ برای کنکور1401 اما مشکل اینجاست که اگرم قاطی شده باشع که نشده ترمودینامیک فصل بعدی هست نه این فصل و چون تک پایس مولف میدونسته که وقتی ایت تست حل میشه ترمودینامیک نخوندن بچه ها
-
motahare kameli نه رشتم ریاضیه شما جوابش رو میدونید کنکور1402 ای هستم شاید برا ما باشه یا برا رشته ریاضی باشع فصل دما و گرما بین تجربی و ریاضی کامل منطبق هست یا مال ریاضی مباحث بیشتر هم داره؟
Ali Ebrahimy نه متاسفانه نمیدونم.
این مبحث قانون گازها کلا از کتاب ما تو سال دهم حذف شده بود و ما چیزی ازش نخوندیمبچه های رشته ریاضی بهتر میتونن راهنماییتون کنن.
ارزوی موفقیت دارم براتون
-
ابوالفضل ریسی آخه کتابی که دارم تک پایه دهمه مال وقتی هست که کنکور ۹۸ برگزار شده بود یعنی برا چاپ برای کنکور1401 اما مشکل اینجاست که اگرم قاطی شده باشع که نشده ترمودینامیک فصل بعدی هست نه این فصل و چون تک پایس مولف میدونسته که وقتی ایت تست حل میشه ترمودینامیک نخوندن بچه ها
ابوالفضل ریسی آخه کتابی که دارم تک پایه دهمه مال وقتی هست که کنکور ۹۸ برگزار شده بود یعنی برا چاپ برای کنکور1401 اما مشکل اینجاست که اگرم قاطی شده باشع که نشده ترمودینامیک فصل بعدی هست نه این فصل و چون تک پایس مولف میدونسته که وقتی ایت تست حل میشه ترمودینامیک نخوندن بچه ها
بنظرم دیگه روش فکر نکنید
اگر کسی پیدا شد و جواب رو میدونست که چه بهتر
اگر که نه قیدش رو بزنید
از این تیپ مسائل زیاد خواهید دید که احتمالا ارزش آنچنانی ندارن و ذهنتون رو هم درگیر میکنن -
A Ali Ebrahimy marked this topic as a question on
-
بنظرم دیگه روش فکر نکنید
اگر کسی پیدا شد و جواب رو میدونست که چه بهتر
اگر که نه قیدش رو بزنید
از این تیپ مسائل زیاد خواهید دید که احتمالا ارزش آنچنانی ندارن و ذهنتون رو هم درگیر میکننابوالفضل ریسی بله درسته بعد این که توی الا مطرحش کردم رفتن سراغ تست های بعدی الان که وقتم خالب بود اومدم
-
motahare kameli نه رشتم ریاضیه شما جوابش رو میدونید کنکور1402 ای هستم شاید برا ما باشه یا برا رشته ریاضی باشع فصل دما و گرما بین تجربی و ریاضی کامل منطبق هست یا مال ریاضی مباحث بیشتر هم داره؟
Ali Ebrahimy برای ریاضیا فصل دما و گرما ادامه داره . ما قانون گاز ها رو داریم . چیز زیادی نیست اما این مسئله با همون حل میشه