رتبه های برتر
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط Josep انجام شده
من خیلی ها رو دیدم که رتبه برتر هارو مثل بت میپرستن! فلان رتبه گفت آزمون ماز بده، اون یکی روزی ۱۴ ساعت میخوند، تابستونش کل پایه جمع کرد، از دهم کل درسا تموم کرده بود،و .... آخه برادر من خواهر من مگه هر شخصی هر چی گفت باید گوش بدی
( تازه بعضیا دیگه رد دادن میرن با رتبه ها مشاوره میگیرن
آخه اون یارو چه تجربه ی داره ، چند تا دانش آموز دیده ؟) الگو گرفتن از آدم های موفق خوبه ولی با فکر،تحقیق
.
.
واقعا من موندم چرا باید رتبه های برتر ما( همه نه) وارد بازار کثیف کنکور شن ؟ تو که خودت دیدی مافیا چقدر تو کنکور زیاد چرا میخوای بچه هارو بد بخت تر کنی؟
.
.
یه سوال دیگه هم داشتم پیجشونو نگاه میکردم برام پیش اومد آخه اینا چی دارن که بعضی پدر مادرا میکوبن تو سر بچشون؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من خیلی ها رو دیدم که رتبه برتر هارو مثل بت میپرستن! فلان رتبه گفت آزمون ماز بده، اون یکی روزی ۱۴ ساعت میخوند، تابستونش کل پایه جمع کرد، از دهم کل درسا تموم کرده بود،و .... آخه برادر من خواهر من مگه هر شخصی هر چی گفت باید گوش بدی
آخه اون یارو چه تجربه ی داره ، چند تا دانش آموز دیده ؟) الگو گرفتن از آدم های موفق خوبه ولی با فکر،تحقیق
.
.
واقعا من موندم چرا باید رتبه های برتر ما( همه نه) وارد بازار کثیف کنکور شن ؟ تو که خودت دیدی مافیا چقدر تو کنکور زیاد چرا میخوای بچه هارو بد بخت تر کنی؟
.
.
یه سوال دیگه هم داشتم پیجشونو نگاه میکردم برام پیش اومد آخه اینا چی دارن که بعضی پدر مادرا میکوبن تو سر بچشون؟؟؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Tajik-1 پول عزیزجان. پول شرف رو هم از آدم میگیره
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط علیرضا تمدنی انجام شده
بقیه شون رو نمیدونم
اون دختره آیناز مارالی که فقط کلاسای من شرکت نکرده
آدم خجالت میکشه بگه هم استانیمه -
بقیه شون رو نمیدونم
اون دختره آیناز مارالی که فقط کلاسای من شرکت نکرده
آدم خجالت میکشه بگه هم استانیمهنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا تمدنی خب چه ربطی داره ؟؟؟ بده آدم تجربیاتش رو اونم تو این مسیر مهم به اشتراک بزاره؟
-
علیرضا تمدنی خب چه ربطی داره ؟؟؟ بده آدم تجربیاتش رو اونم تو این مسیر مهم به اشتراک بزاره؟
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno هیچ اشکالی ندارد ولی داستان مارلی فرق داره دم اسفند که نکته تست بود یکدفعه گفت شاگرد آریان بودم شما شک نمیکنی؟
-
علیرضا تمدنی خب چه ربطی داره ؟؟؟ بده آدم تجربیاتش رو اونم تو این مسیر مهم به اشتراک بزاره؟
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۱، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@haniehno
متوجه منظور من نشدین
ایشون هر روز رنگ عوض میکنن و میگن با فلانی کلاس داشتم در حالیکه دیروزش یچیز دیگه میگفتن -
.
.
.
.
یه سوال دیگه هم داشتم پیجشونو نگاه میکردم برام پیش اومد آخه اینا چی دارن که بعضی پدر مادرا میکوبن تو سر بچشون؟؟؟@Ali-Tajik-1
سلام همونجور که تو کنکور امسال مشخص شد هیچی مثل کتاب و کتاب کمک درسی نمیشه منم بعید میدونم به جز دو سه تا کلاس کلاسی شرکت میکردند.
ولی رتبه برتر چرا نتونه مشاور بشه؟!
شاید الانی که روی کار بیاد بهتر از خیلی از مشاورا باشه چون خودش این راهو رفته و به بهترین نحو نتیجه گرفته -
@Ali-Tajik-1
سلام همونجور که تو کنکور امسال مشخص شد هیچی مثل کتاب و کتاب کمک درسی نمیشه منم بعید میدونم به جز دو سه تا کلاس کلاسی شرکت میکردند.
ولی رتبه برتر چرا نتونه مشاور بشه؟!
شاید الانی که روی کار بیاد بهتر از خیلی از مشاورا باشه چون خودش این راهو رفته و به بهترین نحو نتیجه گرفته -
Mr B توضیح دادم که بایییییید مشاور تجربه داشته باشه بعد یکسال که نمیشه یارو مشاور شه؟ بعد ۱۰ سال شاید
@Ali-Tajik-1 بابد اول از یه جایی شروع کنه، دستیار مشاور که نداریم
جوری که تو میگی اولش هیچکس تجربه نداره پس هیچکس هم نباید مشاور بشه یکم حس میکنم شما با رتبه برتر ها مشکل دارید البته نظر شما هم در رابطه با اینکه مشاور های تجربه دار بهتر هستند صددر صد درسته ولی آیا همه میتونن بهش دسترسی داشته باشن؟
-
جوری که تو میگی اولش هیچکس تجربه نداره پس هیچکس هم نباید مشاور بشه یکم حس میکنم شما با رتبه برتر ها مشکل دارید البته نظر شما هم در رابطه با اینکه مشاور های تجربه دار بهتر هستند صددر صد درسته ولی آیا همه میتونن بهش دسترسی داشته باشن؟
-
دوست عزیز من نمیگم حرف های شما درسته یا غلطه ولی ببینید طرف رتبه برتر شده یعنی علاوه بر رتبه برتر بودن یه الگوی برتر هم هست مثلا طرف که رتبه برتر هست میاد زیست تدریس میکنه خیلی هم عالی هست چرا؟ ببینید ایشون الان تجربه این مسیر پزشکی دارن ولی آیا بهترین معلم زیست هم تجربه پزشکی خوندن رو داشته؟ مسلما نه چون اونموقع معلم نمیشد پزشک میشد. یا در رابطه با مشاوره گرفتن به نظرم این درست نیست که ما رتبه برتر رو بزاریم و بریم از یکی که اصلا تجربه مسیر پزشکی رو نداره مشاوره بگیریم هر چند که بهترین مشاور باشه در ایم مسیر تجربه و در کنارش مشکلاتی رو باید حس کرد که رتبه برتر ها حس میکنن نه مشاوران برتر کشور. همه مون میدونیم که مشاوره دادن و نصیحت کردن و ... خیلی راحته اما عمل بهش خیلی خیلی سخته که رتبه برتر ها بهش عمل کردن ولی مشاورها فقط حرفشو میزنن.
-
-
دوست عزیز من نمیگم حرف های شما درسته یا غلطه ولی ببینید طرف رتبه برتر شده یعنی علاوه بر رتبه برتر بودن یه الگوی برتر هم هست مثلا طرف که رتبه برتر هست میاد زیست تدریس میکنه خیلی هم عالی هست چرا؟ ببینید ایشون الان تجربه این مسیر پزشکی دارن ولی آیا بهترین معلم زیست هم تجربه پزشکی خوندن رو داشته؟ مسلما نه چون اونموقع معلم نمیشد پزشک میشد. یا در رابطه با مشاوره گرفتن به نظرم این درست نیست که ما رتبه برتر رو بزاریم و بریم از یکی که اصلا تجربه مسیر پزشکی رو نداره مشاوره بگیریم هر چند که بهترین مشاور باشه در ایم مسیر تجربه و در کنارش مشکلاتی رو باید حس کرد که رتبه برتر ها حس میکنن نه مشاوران برتر کشور. همه مون میدونیم که مشاوره دادن و نصیحت کردن و ... خیلی راحته اما عمل بهش خیلی خیلی سخته که رتبه برتر ها بهش عمل کردن ولی مشاورها فقط حرفشو میزنن.
نوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۱، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Perfect الان معروف ترین مدرس زیست پزشک بهترینش از نظر من و خیلی ها هم همینطور
و گفتید ما رتبه برتر هارو ول نمیکنیم بریم از کسی که تجربه این مسیر نداره مشاوره بگیریم .. صحیح ولی این یک شرط مشاور بودن دومی تجربست حالا خود دانید چیکار میکنید من که با مشاوره کلا مخالفم -
@Mr-Perfect الان معروف ترین مدرس زیست پزشک بهترینش از نظر من و خیلی ها هم همینطور
و گفتید ما رتبه برتر هارو ول نمیکنیم بریم از کسی که تجربه این مسیر نداره مشاوره بگیریم .. صحیح ولی این یک شرط مشاور بودن دومی تجربست حالا خود دانید چیکار میکنید من که با مشاوره کلا مخالفم@Ali-Tajik-1
من نگفتم که خوبه یا بده ولی در مقایسه با مشاورهای مدرسه من رتبه برتر ها رو ترجیح میدم که حداقل یکبار این مسیر رو رفتن و پیچ و خم مسیر رو میدونن. آیا مشاورهای معمولی هم اینجوری هستن؟
-
@Ali-Tajik-1
من نگفتم که خوبه یا بده ولی در مقایسه با مشاورهای مدرسه من رتبه برتر ها رو ترجیح میدم که حداقل یکبار این مسیر رو رفتن و پیچ و خم مسیر رو میدونن. آیا مشاورهای معمولی هم اینجوری هستن؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۱، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده@Mr-Perfect ولی قبول داری که میان برای این شومن ها بعضی وقتا الکی هم تبلیغ میکنن!
-
-
@haniehno
متوجه منظور من نشدین
ایشون هر روز رنگ عوض میکنن و میگن با فلانی کلاس داشتم در حالیکه دیروزش یچیز دیگه میگفتننوشتهشده در ۱۴ تیر ۱۴۰۱، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیرضا تمدنی آهان ببخشید
-
@Mr-Perfect ولی قبول داری که میان برای این شومن ها بعضی وقتا الکی هم تبلیغ میکنن!
بله اینو قبول داریم که عده ای هم خود واقعی شون رو نشون نمیدن
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۴۰۱، ۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رتبه برترا اگ واقعا صادق باشن ک خوبه.. ولی اکثرشون بخاطر پولی ک از این و اون گرفتن تبلیغ میکنن.. چن نفر از خود ما ها در برابر کلی پول ب ازای ی جمله "فلان موسسه خوبه" سست نمیشیم؟ خداوکیلی خودم زیاد مشاورا رو قبول ندارم چ برسه ب اینکه رتبه برتریایی باشن که اینطوری سر مارو شیره بمالن.. هعی.. دارم ب این فک میکنم ک اینا از همین اول راه اینطورین بعدا ک واقعا ی کاره مملکت شدن چی میشه