زیست دهم
-
محمد فواد کدوم قسمت دهم استاد موقاری رو میبینی ؟ صفر تا صد؟ نظام قدیمه اونو میبینی؟؟؟
-
محمد فواد کدوم قسمت دهم استاد موقاری رو میبینی ؟ صفر تا صد؟ نظام قدیمه اونو میبینی؟؟؟
مریم شکاری در زیست دهم گفته است:
سلام . لینک نظام جدید استاد موقاری رو براتون گذاشتم توی تاپیک قبلی که گذاشتین . بازم میذارم . خدمت شما :
https://alaatv.com/set/177 -
-
حواستون باشه نظام قدیم رو نبینین . اون دیگه بدرد ما نمیخوره چون کلا همچی توی نظام جدید عوض شده .
محمد فواد قسمت اولش رو دیدم من چون کتاب ندارم نمیدونم چطور خلاصه نویسی کنم یا نکته بنویسم فقط گوش دادم
-
محمد فواد قسمت اولش رو دیدم من چون کتاب ندارم نمیدونم چطور خلاصه نویسی کنم یا نکته بنویسم فقط گوش دادم
نگاه کنین اگه جزوه ننویسین هیچ فایده ای نداره . من خودم هم کتاب ندارم ولی مینویسم توی دفتر . نوشتن خودش به یادگیری کمک میکنه
-
محمد فواد مرسی
-
محمد فواد مرسی
-
M monirs این موضوع را از انتقادات ، پیشنهادات جابهجا کرد
-
نگاه کنین اگه جزوه ننویسین هیچ فایده ای نداره . من خودم هم کتاب ندارم ولی مینویسم توی دفتر . نوشتن خودش به یادگیری کمک میکنه
محمد فواد
سلام من فیلمای آقای موقاری رو دیدم با زیست امسال مقایسه کردم دیدم نظام قدیمه مطالب جا به جا شده وتغییر کرده -
محمد فواد
سلام من فیلمای آقای موقاری رو دیدم با زیست امسال مقایسه کردم دیدم نظام قدیمه مطالب جا به جا شده وتغییر کردهمریم شکاری در زیست دهم گفته است:
محمد فواد
سلام من فیلمای آقای موقاری رو دیدم با زیست امسال مقایسه کردم دیدم نظام قدیمه مطالب جا به جا شده وتغییر کردهسلام . ببینین این لینکی که من براتون فرستادم نظام جدید اقای موقاری هست ولی باتوجه به اینکه کلیپ ها مربوط به سال پیش و بعضیاشون دو سه سال پیش هستن ، ممکنه که یک سری مطالب از کتاب کم بشه یا یه سری عکس ها تغییر کنه و ...
که خود استاد موقاری گفتن اگه مطلب جدید و مهمی به کتاب اضافه بشه، به عنوان اصلاحیه یه کلیپ جدید میگیرن .