برنامه مطالعه راه ابریشم
-
سلام اینا یعنی چی؟ ( برنامه راه ابریشم 1401)
اینکه نوشته 1_9 یعنی چی؟
-
اینکه نوشته 1_9 یعنی چی؟
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 احتمالا ینی فرسنگ 1 قسمت 9؟
-
اینکه نوشته 1_9 یعنی چی؟
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 یعنی فرسنگ 1 قسمت 9
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 یعنی فرسنگ 1 قسمت 9
Mohammad Lotfi 0 خب چطور یهویی از قسمت 9 شروع شده
-
اینکه نوشته 1_9 یعنی چی؟
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 @M-an امسال برنامه جدید نمیدید برنامه پارسال خیلی داغون بود
-
Mohammad Lotfi 0 خب چطور یهویی از قسمت 9 شروع شده
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 من که خبر ندارم ولی شاید جلسه یک تا هشت مثلا پایه دوازدهم بوده،از جلسه نهم درس های پایه دهم شروع شدن،چون فرسنگا از پایه های مختلف تشکیل شدن صرفا یه پایه نیستن(به جز فرسنگ نهم که فقط دوازدهمه)
@mahdi-najafi-2 آره همینطوریه
-
@mahdi-najafi-2 آره همینطوریه
Parsa Amini یک تا هشت دوازدهم هست
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 @M-an امسال برنامه جدید نمیدید برنامه پارسال خیلی داغون بود
-
@امیر-حسین-سوری-لکی-0 من که خبر ندارم ولی شاید جلسه یک تا هشت مثلا پایه دوازدهم بوده،از جلسه نهم درس های پایه دهم شروع شدن،چون فرسنگا از پایه های مختلف تشکیل شدن صرفا یه پایه نیستن(به جز فرسنگ نهم که فقط دوازدهمه)
@mahdi-najafi-2 آره درسته از 19 مهر هم شیمی 12 شروع شده
-
Parsa Amini چرا مگه مشکلش چی بود؟
@mahdi-najafi-2 برنامه تابستون که داغون بود کلا برنامه مهر ام پیش ازمونا نبودن تو برنامه واقعا نمیدونستی چطور تو برنامه جاشون بدی
-
@mahdi-najafi-2 برنامه تابستون که داغون بود کلا برنامه مهر ام پیش ازمونا نبودن تو برنامه واقعا نمیدونستی چطور تو برنامه جاشون بدی
-
Parsa Amini امیدوارم امسال برنامه ها بهتر بشن،مدارس هم حضوری میشن واقعا پاره ایم🥲
@mahdi-najafi-2 موفق باشی ستون
-
Parsa Amini امیدوارم امسال برنامه ها بهتر بشن،مدارس هم حضوری میشن واقعا پاره ایم🥲
@mahdi-najafi-2 دبیرا مدرسه چطورن ؟داغون ؟
-
@mahdi-najafi-2 دبیرا مدرسه چطورن ؟داغون ؟
-
Parsa Amini دمت گرم تو هم موفق باشی
دبیرا که بله به شدت مزخرفناگه با آلا نمیخوندم شاید امسال سه چهارتا درسو تجدید میشدم
@mahdi-najafi-2 مدرسه رو بپیچونی کلا هیلی بهتر میتونی استفاده کمی از راه ابریشم
-
@mahdi-najafi-2 مدرسه رو بپیچونی کلا هیلی بهتر میتونی استفاده کمی از راه ابریشم
-
Parsa Amini مدرسه دولتی میرم متاسفانه،اگه میتونستم غیر انتفاعی برم که گیر ندن خیلی بهتر میشد حیف
@mahdi-najafi-2 فک کنم عمده دلیلی که خیلیا پارسال از راه ابریشم استفاده نکردن تا امسال استفاده کنن همین مدرسه دولتی با کیفیت پایین و گیردادن های زیاده
-
@mahdi-najafi-2 فک کنم عمده دلیلی که خیلیا پارسال از راه ابریشم استفاده نکردن تا امسال استفاده کنن همین مدرسه دولتی با کیفیت پایین و گیردادن های زیاده
-
Parsa Amini من پارسال دی گرفتم ولی هیچ گونه مشاوره و راهنمایی نبود که چکار کنم فقط گفتن برای این سه ماه گدار ببین ( ولی نمیشه گدار 8 کتاب تو یه ماه که امتحانات ترم اول هم هست ببینی)