بچه هایی ک امسال کنکور دادند
-
Michael Vey نه من منم نه تو تویی
گر نه منم پس من کیم؟
پ.ن: اثرات بیکاری پس از کنکورMohammad Lotfi 0 لعنتی این شعره تیکه کلام منه
-
danial ali نه بابا اصلا رفیق ندارم
Mohammad Lotfi 0 خب همین دگ رفیق ندااااریم، 90 درصد دردا همینه بنظرم ادم درست کنارمون بود چرا باید زجر کنکور تحمل میکردیم؟ 7.8 ماه نشستیم خونه چون بیرون هیچی برامون نبود ب امید این کنکور دادیم بریم دانشگاه خوب آدمای سالم ببینم نه 4تا..... بچه خورده
-
Mohammad Lotfi 0 خب همین دگ رفیق ندااااریم، 90 درصد دردا همینه بنظرم ادم درست کنارمون بود چرا باید زجر کنکور تحمل میکردیم؟ 7.8 ماه نشستیم خونه چون بیرون هیچی برامون نبود ب امید این کنکور دادیم بریم دانشگاه خوب آدمای سالم ببینم نه 4تا..... بچه خورده
danial ali واقعا به این امید نشستی که بری دانشگاه ادمای سالم ببینی؟
مطمئن باش تو دانشگاه ادمایی میبینی که نمیگم بدن ولی از نظر تو عجیب غریبن برای اینکه اونجا تفاوت فرهنگ ها مشخص میشه -
danial ali واقعا به این امید نشستی که بری دانشگاه ادمای سالم ببینی؟
مطمئن باش تو دانشگاه ادمایی میبینی که نمیگم بدن ولی از نظر تو عجیب غریبن برای اینکه اونجا تفاوت فرهنگ ها مشخص میشهMohammad Lotfi 0 واقعا نمیدونم، آره امیدم این بود آدم سالم پیدا شه دگ پوکیدم تو خونه و قضاوت کردن کارام و چراها
-
@Ali-Tajik-1
من امسال میرم یازدهم
سال هشتم دیگه نزاشتن برم نقاشی
عاااشق نقاشی بودم طبیعت میکشیدم عاااشقش بودم حالم باهاش خوب میشد حتی وقتی بد بودم شده بود وقتایی که با گریه شروع کردم و بعد ۴ ۵ ساعت نقاشی کشیدن با خنده رفتم دنبال کارم
ورزشمم خیلی خوبه و از بچگی ورزشکارم اما امسالم میخوان ازم بگیرن ورزش رو
و بهم میگن که تو خییلی وقت داری مگه سنت چقدره؟
دونه دونه همه چی رو دارن ازمون میگیرن به امید بعد کنکور درحالی که یه سری از رویاهای ما و انرژی ها و خواسته هامون فقط واسه همین دوران نوجوونیه و بعد اون واقعا دیگه پیدا نمیشه
فقط حسرت موند و حسرت و حسرتGharibe Gomnam واقعا نمیدونم چرا خانواده ها فقط میخوان بچشون پزشک شه؟ شاید بخاطر اینه که فرهنگ ما نابود شده تو فرهنگ ما جوانمردی و شرافت و راست گویی جاشو به ، دروغ و امثال اون داده تو فرهنگ الان ما اثری از موسیقی ، شعر ، و هنرها نیست ،( طبیعتا خانواده ها هم دوست ندارن بچشون تو این مشاغل کار کنه )کجا رفتن واقعا! چقدر ما شاعر پرفکت داشتیم الان ۹۰ درصد بچه ها حالشون از شعر ادب بهم میخوره من نمیگم پزشکی بده اصلا بحثم این نیست بحثم اینه. که فرهنگ قوی ما تبدیل به یک چیز شده
-
سلام چخبرا الانا حالتون چطورین بهتر هم شدین یا هنوز.... ؟
-
دانیال دانییال در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
تا آخر شهریور باید بسوزیم و بسازیم
-
شما هر چند وقت یبار حالتون بد میشه اصلا میشه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-آلاءdanial ali
زمان خوندن درس برای کنکور = استرس قبول شدن یا نشدن
نتایج اولیه کنکور = استرس رتبه
انتخاب رشته = استرس و اعصاب خوردی برای نداشتن اطلاعات کافی در مورد دانشگاه و رشته ها / تصمیم گیری در اولویت بندی
بعد انتخاب رشته = استرس قبولی در کدام رشته و دانشگاه
بعدشم حتما کارنامه سبز و خوابگاه و ثبت نام و ....
مثل اینکه بخش جدانشدنی از زندگیه -
@Ariana-Ariana خیلی از اییین خنده ها خوشم میاد
کاش میشد همه مشکلات ایطور ازشون جک بسازیم و یکی مثل خودت هم کنارت باشه ن ک اون هی تو دلش بگه چ اسکوله و بعد چن روز ول کنه بره
کجان ایی دس آدما. هر کدوم تنها ی سر دنیا -
danial ali
زمان خوندن درس برای کنکور = استرس قبول شدن یا نشدن
نتایج اولیه کنکور = استرس رتبه
انتخاب رشته = استرس و اعصاب خوردی برای نداشتن اطلاعات کافی در مورد دانشگاه و رشته ها / تصمیم گیری در اولویت بندی
بعد انتخاب رشته = استرس قبولی در کدام رشته و دانشگاه
بعدشم حتما کارنامه سبز و خوابگاه و ثبت نام و ....
مثل اینکه بخش جدانشدنی از زندگیهbahar mohammadi 0 سرگرمیت چیه؟
من سرگرمیم شده اذیت کردن خانواده تقریبا ی روزه غذا نخوردم -
دانیال دانییال من تقریبا کمی استرسم فروکش کرده
-
دانیال دانییال من تقریبا کمی استرسم فروکش کرده
Mohammad Lotfi 0 خب ته سختی کشیدی دگ این دوره برات ایزی شده
-
کاش میشد همه مشکلات ایطور ازشون جک بسازیم و یکی مثل خودت هم کنارت باشه ن ک اون هی تو دلش بگه چ اسکوله و بعد چن روز ول کنه بره
کجان ایی دس آدما. هر کدوم تنها ی سر دنیادانیال دانییال در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
کجان ایی دس آدما. هر کدوم تنها ی سر دنیاآدم باید خوشبین باشه به زندگی اگه همش بخوای به سختیا فک کنی و خودتو ببازی چیری ازت نمیمونه ما ها همش تحت فشاریم با همین جک ها و خنده ها خودمونو نگه میداریم:)
-
دانیال دانییال در بچه هایی ک امسال کنکور دادند گفته است:
کجان ایی دس آدما. هر کدوم تنها ی سر دنیاآدم باید خوشبین باشه به زندگی اگه همش بخوای به سختیا فک کنی و خودتو ببازی چیری ازت نمیمونه ما ها همش تحت فشاریم با همین جک ها و خنده ها خودمونو نگه میداریم:)
@Ariana-Ariana بخدا گفتنش آسونه بعضی وقتا ی جوری میشی اصلا نمیتونی کاریش کنی فق باید بری بیرون بعد میبینی ک نمیشه بنا ب هر دلیلی یا کسی بات نیس و.... مجبوری
-
bahar mohammadi 0 سرگرمیت چیه؟
من سرگرمیم شده اذیت کردن خانواده تقریبا ی روزه غذا نخوردمدانیال دانییال
سرگرمیم کلاس رفتن و کارای خونه و ...هست
اشتباه میکنی دیگه . ارزشش رو نداره به خودت و خانوادت سختی بدی . برو یه کلاسی چیزی -
دانیال دانییال
سرگرمیم کلاس رفتن و کارای خونه و ...هست
اشتباه میکنی دیگه . ارزشش رو نداره به خودت و خانوادت سختی بدی . برو یه کلاسی چیزیbahar mohammadi 0 گفتم چن وقت پولشو ندادن برم
-
bahar mohammadi 0 گفتم چن وقت پولشو ندادن برم
دانیال دانییال
تو مکتب خونه دوره هایی مثل آموزش برنامه نویسی و فوتوشاپ یا زبان انگلیسی به طور رایگان آموزش میده میتونی استفاده کنی -
دانیال دانییال
تو مکتب خونه دوره هایی مثل آموزش برنامه نویسی و فوتوشاپ یا زبان انگلیسی به طور رایگان آموزش میده میتونی استفاده کنیbahar mohammadi 0 حوصلم نمیشه میخواستم برم کلاس آدم کنارم باشه وقت بره
-
bahar mohammadi 0 حوصلم نمیشه میخواستم برم کلاس آدم کنارم باشه وقت بره
دانیال دانییال پس به کارت ادامه بده