سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
شرکت در آزمون 25 مهرماه 93 قلم چی
-
سلام . من ثبت نام گردم:orange:
-
سلام من ثبت نام کردم برام دعا کنید تا رتبه خوبی کسب کنم
-
شهر ما که همراه ثبت نام میگن کتاب هم اجباریه،اخه من 700 تومن از کجا بیارم؟:apologetic:
بعد تو پوستر تبلیغات ـشون نوشته، به امید ان روز که هیچ دانش اموز سخت کوشی به دلیل مشکلات مالی از تحصیل باز نماند.:20: -
@sina3656355;3742 said:
شهر ما که همراه ثبت نام میگن کتاب هم اجباریه،اخه من 700 تومن از کجا بیارم؟:apologetic: بعد تو پوستر تبلیغات ـشون نوشته، به امید ان روز که هیچ دانش اموز سخت کوشی به دلیل مشکلات مالی از تحصیل باز نماند.:20:
بورسیه دارن فکر کنم بگو معدلم خوبه می خواهم بورسیه بشوم الان مدرسه در کانون بورسیه هستند مجانی در آزمون ها شرکت می کنند 1-شرايط ثبت نام دانش آموزان متقاضي بورسيه: دانش آموزان متقاضي جديد بورسيه*ي بنياد علمي آموزشي قلم*چي در صورت دارا بودن شرايط ذيل مي توانند جهت مصاحبه و ثبت نام به مسئولين بورسيه*ي شهرستان*ها و مناطق تهران مراجعه کنند. الف-شرط معدل چهارم دبيرستان معدل سال گذشته بالاي 18 دختران پنجم دبستان تا سوم دبيرستان معدل سال گذشته بالاي 19 دوم و سوم هنرستان معدل سال گذشته بالاي 17 چهارم دبيرستان معدل سال گذشته بالاي 17 پسران پنجم دبستان تا سوم دبيرستان معدل سال گذشته بالاي 18 دوم و سوم هنرستان معدل سال گذشته بالاي 17 براي دانش*آموزان عضو کميته*ي امداد در صورتي که معرفي*نامه از طرف کميته ارائه دهند، از تمامي معدل*هاي اعلام شده يک نمره کم مي شود (به عنوان مثال: دختر چهارم دبيرستان با معدل بالاي 18،در صورت ارائه*ي نامه*ي کميته امداد معدل بالاي 17 نيز پذيرفته مي شود). ب-محرز شدن بضاعت مالي ضعيف دانش آموزان متقاضي در مصاحبه ج-متقاضيان فارغ التحصيل به عنوان بورسيه پذيرفته نخواهند شد. د-دانش آموزان متقاضي بورسيه پس از 3آزمون ورودي (از زمان ثبت نام )در صورت احراز 2 شرط (عدم غيبت و کسب تراز بالاي 5000) به عنوان بورسيه*ي نوع اول پذيرفته خواهند شد و تا سقف معيني از طرف بنياد کتاب رايگان ودفتر برنامه ريزي دريافت خواهند کرد. 2-اهداء کتاب به دانش آموزان بورسيه*ي بنيادعلمي آموزشي قلم*چي دانش آموزان تاييد شده ي بورسيه نوع اول و دوم پس از 3 آزمون ورودي تا سقف معيني ( 4 الي 6 جلد) کتاب به صورت رايگان دريافت خواهد کرد. 3-بورسيه*ي نوع دوم (کمک هزينه*ي تحصيلي) دانش آموزان بورسيه*ي تاييد شده (نوع اول) در صورت دارا بودن 2شرط (تراز بالاي 6000 در آزمون هاي کانون و توان مالي ضعيف)از طريق مسئولين بورسيه جهت بررسي و تاييد به عنوان متقاضي بورسيه*ي نوع دوم به دفتر مرکزي بورسيه تهران معرفي مي شوند. دانش آموزان بورسيه*ي نوع دوم ،ماهيانه کمک هزينه*ي تحصيلي به طور متوسط 200000ريال (20 هزار تومان) تا 500000 ريال (50 هزارتومان) براساس وضعيت درسي دريافت خواهند کرد. 4-بورسيه نوع سوم ( بورسيه فقط کتاب ) دانش آموزان با شرايط مالي ضعيف که شامل شرايط معدل اعلام شده نمي شوند به عنوان دانش آموز بورسيه ي نوع سوم محسوب مي شوند که فقط از خدمات کتاب و بسته ي آموزشي ( 4 الي 6 جلد) استفاده خواهند کرد . 5-ثبت نام دانش*آموزان استثنايي(ناشنوا-نابينا-معلول جسمي- حرکتي و..........) الف-دانش*آموزان استثنايي بايد معرفي نامه*اي از طرف سازمان استثنايي شهر خود داشته باشند و اين نامه بايد ضميمه*ي پرونده*ي دانش*آموز باشد. ب-دانش*آموزان استثنايي شرط معدل و شرط تراز ندارند و با هر معدلي مي توانند ثبت نام کنند. 6-روش هاي معرفي دانش آموزان بورسيه - - معرفي اداره آموزش و پرورش - - مديران و دبيران مداري - - مراکز و موسسات خيريه - - سازمان بهزيستي و استثنايي کشور - - کميته امداد - معتمدين بورسيه : افرادي مورد اعتماد بنياد علمي آموزشي قلم چي مي باشند که در شناساندن و معرفي دانش آموزان بي بضاعت موثر هستند .
-
منم هستم. برای درس های پایه فیلمهای آلا فوق العاده کمکم کردن :4:
-
نکته اول اینکه به فارغ تحصیل ها بورسیه نمیدن،نکته دوم معدل ـم سومم اونقدر نیست که بورسیه قبول کنه.
-
منم ثبت نام کردم....
-
منم ثبت نام کردم
-
من ثبت نام كردم دعاكنين برام ...سرصبحي مغزآدم كارنميكنه...والا..ولي خدايي خيلي خوبه
-
اگه به جز کانون بود منم شرکت میکردم :|
-
منم ثبت نام کردم ایشالله میرم میترکونم این ازمونو
-
من سال دومم از هرکی پرسیدم گفت امسال زوده نرو
-
sohrab;3932 said:
بچه ها چه خبر از آزمون ؟
sent from my ipad using tapatalk
نسبت به آزمونای قبل خیلی بد دادم
-
sohrab;3935 said:
چرا ؟ درصدهايي كه زدي را بگو ؟
عمومی رو خیلی خراب کردم. خیلی خیلی. زبانم مشکل داره باید یه فکریش بکنم. فیزیک هم نسبت به آزمون قبل 17 درصد کمتر زدم درحالی که بیشتر آماده بودم. ریاضی پایه خراب کردم.
ادبیات 72 - عربی و دینی و زبان 50
ریاضی 84 - فیزیک 78 - شیمی 70 -
sohrab;3932 said:
بچه ها چه خبر از آزمون ؟
منم اولین ازمونم بود دینی و زیست پایه سخت بودن
تراز من هنو نیومده تا شب میام ترازمو میگم -
مهسا;3937 said:
منم اولین ازمونم بود دینی و زیست پایه سخت بودن
تراز من هنو نیومده تا شب میام ترازمو میگمبعد از آزمون تحليل آزمون خيلي مهمه،
الان اول بشين صحيح و غلط تست هات را در بيار درصدات را اعلام كن،
و بعد تست هايي كه نزدي يا اشتباه زدي را از روي پاسخ نامه جوابش را نگاه كن كه ياد بگيريدر تلاش هستيم كه بتونيم برنامه تحليل آزمون بگذاريم فعلا موفق نشديم