در ظرفی ، ۵ مهره سفید ،...
-
جواب ۲ و ۳ و ۴ چی میشه ؟ لطفا یه بار بدون استفاده از راه حل متمم ، و یک بار هم از راه متمم حل کنید . -
جواب ۲ و ۳ و ۴ چی میشه ؟ لطفا یه بار بدون استفاده از راه حل متمم ، و یک بار هم از راه متمم حل کنید .محمدمهدی مرادی سلام داخل مخرج که کلا انتخاب سه از دوازده هست
ولی صورت:
سوال دو آبی ها رو نمیخوایم.پس از بقیشون انتخاب میکنیم
یعنی میشه انتخاب سه از هشتسوال سه گفته همرنگ باشن.یا هر سه آبی یا هر سه قرمز یا هر سه سبز
احتمالشون رو بدست میاریم جمع میکنیمسوال چهار دقیقا منظورشو نفهمیدم
-
محمدمهدی مرادی سلام داخل مخرج که کلا انتخاب سه از دوازده هست
ولی صورت:
سوال دو آبی ها رو نمیخوایم.پس از بقیشون انتخاب میکنیم
یعنی میشه انتخاب سه از هشتسوال سه گفته همرنگ باشن.یا هر سه آبی یا هر سه قرمز یا هر سه سبز
احتمالشون رو بدست میاریم جمع میکنیمسوال چهار دقیقا منظورشو نفهمیدم
Parsa Nm
چرا دو رو اینطوری نوشته ؟ من هم از راه حل تو رفتم . ولی با جوابی که از راه اون نوشته مقایسه کردم ، خیلی فرق داشت .
اشتباه ننوشته؟ -
Parsa Nm
چرا دو رو اینطوری نوشته ؟ من هم از راه حل تو رفتم . ولی با جوابی که از راه اون نوشته مقایسه کردم ، خیلی فرق داشت .
اشتباه ننوشته؟محمدمهدی مرادی در در ظرفی ، ۵ مهره سفید ،... گفته است:
Parsa Nm
اشتباه ننوشته؟سلام اشتباه هست راهتون که شما میرین حالت هایی که ۲تا آبی و بقیه از رنگ های دیگه باشه رو حساب نمیکنیم ،،، همونی که پاسخنامه نامه نوشته درسته
-
محمدمهدی مرادی در در ظرفی ، ۵ مهره سفید ،... گفته است:
Parsa Nm
اشتباه ننوشته؟سلام اشتباه هست راهتون که شما میرین حالت هایی که ۲تا آبی و بقیه از رنگ های دیگه باشه رو حساب نمیکنیم ،،، همونی که پاسخنامه نامه نوشته درسته
-
محمدمهدی مرادی در در ظرفی ، ۵ مهره سفید ،... گفته است:
Parsa Nm
Mr Unknown XD
ممنون