تجربه
-
Miss Ataee درسای حل کردنی مخصوصا ریاضی اول تشریحی حل کنید. بعد برید سراغ تست. چون به قول آقای ثابتی( معلم ریاضی آلا) برای تست ریاضی اول باید تشریحی کار حرفه ای باشید. منم دقیقا همین کارو کردم و واقعا درصد ریاضیم جا به جا شد. امسال تو کنکور ۷۸.۷ ریاضیو زدم. کتاب درسی هم خیلی مهمه. من از عید به بعد حد اقل دو بار کتاب درسیامو مرور کردم و خلاصه نویسی کردم.
Honey M سلام موفقیتتون رو تبریک میگم . ممنونم که تجربیاتتون رو به اشتراک میذارید
درصد 78 ریاضی واقعن خوبه ... لطفا در اینجا یا یه تایپیک جدید روش مطالعتون و کتاب هایی که استفاده می کردید و نحوه استفادتون از راه ابریشم رو بفرمایید -
setayesh rezvany سلام
مشاور چکار میکنه که اینقدر بنظرت موثره؟ چون خودم زیاد خوشم نمیاد برم براشون
چکاری کرد که برای شما موثر بود؟@mehdi-mosavi ببین مشاور خیلی میتونه راهنماییت کنه.بدون مشاور شاید بتونی درستو خوب بخونی ولی اون حس رقابت وجود نداره.اما وقتی پیش یه مشاور خوب بری مثلا از دانش آموزان دیگش تعریف کنه از ساعت مطالعشون از ترازاشون و..... تو تشویق میشی به درس.
تازه ممکنه منابع ایراد داشته باشه که اون برات اوکی میکنه.
تکنیکای مدیریت آزمونو برات میگه.یه سری دوره ها روش درس خوندنش فرق داره مثل عید یا دوران جمع بندی و تورق سریع یا حین امتحانات نهایی.تو اون زمانا تو ممکنه احساس سردرگمی داشته باشی ولی با وجود مشاور دیگه سردرگم نیستی
در کل یه پیگیر مطالعاتی واجبه.حالا میتونه مشاور باشه یا یکی که تازه کنکور داده باشه یا حتی یکی از اعضای خانوادت.