زیست دهم
-
سلام
جواب این تست میشه هموگلوبین که نامحلوله در خون آمّا من تو فعالیت فصل ۴ دیدم که نوشته محصور بودن هموگلوبین در غشای گویچه های قرمز چه اهمیتی دارد که
جوابش میشه (چون هموگلوبین می تواند در پلاسما حل شود و اگر محصور نبود توسط گویچه های قرمز در پلاسما تجزیه و دفع می شد) حالا بالاخره محلوله یا نامحلول؟؟
-
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
برس به این سوال -
سلام
جواب این تست میشه هموگلوبین که نامحلوله در خون آمّا من تو فعالیت فصل ۴ دیدم که نوشته محصور بودن هموگلوبین در غشای گویچه های قرمز چه اهمیتی دارد که
جوابش میشه (چون هموگلوبین می تواند در پلاسما حل شود و اگر محصور نبود توسط گویچه های قرمز در پلاسما تجزیه و دفع می شد) حالا بالاخره محلوله یا نامحلول؟؟
Ahmadreza Amanzadeh قابلیت محلول شدن رو فکر میکنم دارن ولی فعلا که محلول نیس:)یعنی در خوناب نیستش که در گلبول قرمزه سوالم گفته کیا در پلاسما هستن
نگفته کیا توانای محلولیت دارن -
سلام
Ahmadreza Amanzadeh هموگلوبین داخل گلبول قرمزه ولی بقیه محلول در خون اند
یعنی هموگلوبین و میوگلوبین داخل سلول اند نه محلول در خون -
سلام
Ahmadreza Amanzadeh
اون میگه اگه اون اتفاق میفتاد هموگلوبین تجزیه و تحلیل میشد نه در شرایط عادی -
Ahmadreza Amanzadeh قابلیت محلول شدن رو فکر میکنم دارن ولی فعلا که محلول نیس:)یعنی در خوناب نیستش که در گلبول قرمزه سوالم گفته کیا در پلاسما هستن
نگفته کیا توانای محلولیت دارنMahan Xodayi 2 آخه گفته کدوم پروتئین محلول در خوناب نست
-
Ahmadreza Amanzadeh هموگلوبین داخل گلبول قرمزه ولی بقیه محلول در خون اند
یعنی هموگلوبین و میوگلوبین داخل سلول اند نه محلول در خون@haniehno
Mahan Xodayi 2
ممنون -
پس در صورت کلی نامحلول هستش
-
پس در صورت کلی نامحلول هستش
Ahmadreza Amanzadeh نه اقا محلوله ولی مگه در خونابه!!!!!مشکل اینه خودتونم گفتین اگر در خوناب باشه و در گلبپل قرمز نباشه محلوله فعلا که اینطور نیس
-
@haniehno
Mahan Xodayi 2
ممنونAhmadreza Amanzadeh خواهش میکنم
-
A Ahmadreza Amanzadeh marked this topic as a question on
-
A Ahmadreza Amanzadeh has marked this topic as solved on