فعال نشدن فیزیک راه ابریشم.
-
سلام
من امروز پک راه ابریشم رشته ریاضی رو خریداری کردم ولی برای من فیزیک فعال نشده و توی داشبورد راه ابریشم هم دسترسی ندارم بهش.
کار خاصی باید انجام بدم؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم. -
سلام
من امروز پک راه ابریشم رشته ریاضی رو خریداری کردم ولی برای من فیزیک فعال نشده و توی داشبورد راه ابریشم هم دسترسی ندارم بهش.
کار خاصی باید انجام بدم؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.Amir Ap تیکت بزنید
باید به شماره ای پیامک بزنید تا براتون بیاد -
سلام
کار خاصی باید انجام بدم؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.Amir Ap برو بخش محصولاتی که خریدم به احتمال خیلی زیاد باید اونجا باشه اگه دیدی نبود به تیکت پشتیبانی برو
-
این پست پاک شده!
-
سلام
کار خاصی باید انجام بدم؟
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم. -
Amir Ap تیکت بزنید
باید به شماره ای پیامک بزنید تا براتون بیادMohammad javad Majlesi چه کدی رو به چه شماره ای بزنیم؟من الان استزس گرفتم فیلم های فیزیک رو ندارم از فردا هم برنامه ام شروع میشه
-
Mohammad javad Majlesi چه کدی رو به چه شماره ای بزنیم؟من الان استزس گرفتم فیلم های فیزیک رو ندارم از فردا هم برنامه ام شروع میشه
الله 0 سلام تیکت بزنید اطلاعی ندارم چند تا از بچه ها هم اینطوری شدن از اونا شنیدم همچین چیزی را
-
Mohammad javad Majlesi چه کدی رو به چه شماره ای بزنیم؟من الان استزس گرفتم فیلم های فیزیک رو ندارم از فردا هم برنامه ام شروع میشه
-
الله 0
۱۰۰۰۶2۰۱۳
به این شماره پیامک کنید برای من جواب داد
استاد طلوعی ۲۰۰۱
استاد کازرانیان ۲۰۰۲@mahdi-najafi-2 مرسی
️
-
A Amir Ap marked this topic as a question on
-
A Amir Ap has marked this topic as solved on