حفره معده
-
سلام دوستان شب خوش ، غده معده هم بخشی از حفره معده هست ؟ منظورم میدونین چیه ؟ حفره معده منظورشون این یاخته های پوششی سطحیه یا کلا این سوراخای معده
-
-
سلام دوستان شب خوش ، غده معده هم بخشی از حفره معده هست ؟ منظورم میدونین چیه ؟ حفره معده منظورشون این یاخته های پوششی سطحیه یا کلا این سوراخای معده
Reza Dolatsha ویون بیکربنات آنزیم هست ؟!
-
Reza Dolatsha
این شکل حفره، غده رو نشون داده که مجزا هستند
و اینکه یون بیکربنات هستش و انزیم نیست که ترکیب کربن دی اکسید و هیدروژن توسط انیدراز کربنیک هست تا از اسیدی شدن خون ممانعت شود -
Reza Dolatsha
این شکل حفره، غده رو نشون داده که مجزا هستند
و اینکه یون بیکربنات هستش و انزیم نیست که ترکیب کربن دی اکسید و هیدروژن توسط انیدراز کربنیک هست تا از اسیدی شدن خون ممانعت شودMahan Xodayi 2 اها پس حفره ای که اینجا میگیم منظور همون یاخته های پوششی سطحی هستن دیگه ؟
-
Mahan Xodayi 2 اها پس حفره ای که اینجا میگیم منظور همون یاخته های پوششی سطحی هستن دیگه ؟
Reza Dolatsha بله
البته تو سطحشون ماده مخاطیم دارنا -
Reza Dolatsha بله
البته تو سطحشون ماده مخاطیم دارناMahan Xodayi 2 بله دمت گرم
-
Mahan Xodayi 2 بله دمت گرم
Reza Dolatsha خواهش:)
-
-
-
Reza Dolatsha میام بکشمت ها اینو دیروز هم پرسیدی اخه؟
@fazel-zakeri
من مبحثیو تازه شروع میکنم موجی از سوالا به سمتم میاد و دوست دارم از دیگران نظرخواهی کنم که مطمین بشم
دیرچز درمورد یاخته هاش پرسیدم
-
@fazel-zakeri
من مبحثیو تازه شروع میکنم موجی از سوالا به سمتم میاد و دوست دارم از دیگران نظرخواهی کنم که مطمین بشم
دیرچز درمورد یاخته هاش پرسیدم
-
Reza Dolatsha
شوخی کردم.......
از قضا سوالاتت بحث برانگیزن@fazel-zakeri قربونت
کنکوری امسال داداش ؟
-
@fazel-zakeri قربونت
کنکوری امسال داداش ؟
-
Reza Dolatsha
بله@fazel-zakeri موفق باشی
-
@fazel-zakeri موفق باشی
-
Reza Dolatsha همچنین.........
-
@fazel-zakeri انشالله ، یه سوال ۲۵ روز ، ۲۵ صفحه زیست خوندم کمه ؟ البته فقط این نبوده خیلی زیادن ...
-
@fazel-zakeri انشالله ، یه سوال ۲۵ روز ، ۲۵ صفحه زیست خوندم کمه ؟ البته فقط این نبوده خیلی زیادن ...
-
Reza Dolatsha جسارتا تست هم میزنین؟
@fazel-zakeri آره فصل یکش رو زدم دوش کمی مونده درسنامه تموم بشه