غشای پایه
-
سلام . یه سوال ...
میدونیم که زیر همه بافت های پوششی در بدن ، غشای پایه قرار گرفته . خب پس چرا من توی جزوه نوشتم که در مویرگ و حبابک ها ، یه لایه بافت پوششی سنگفرشی تک لایه هست که دورش غشای پایه قرار گرفته .
خب الان غشای پایه باید داخلش باشه یعنی از داخل دورش رو گرفته باشه ولی طبق چیزی که نوشتم از بیرون دورش قرار گرفته -
م محمد فواد marked this topic as a question on
-
سلام . یه سوال ...
میدونیم که زیر همه بافت های پوششی در بدن ، غشای پایه قرار گرفته . خب پس چرا من توی جزوه نوشتم که در مویرگ و حبابک ها ، یه لایه بافت پوششی سنگفرشی تک لایه هست که دورش غشای پایه قرار گرفته .
خب الان غشای پایه باید داخلش باشه یعنی از داخل دورش رو گرفته باشه ولی طبق چیزی که نوشتم از بیرون دورش قرار گرفتهمحمد فواد غشای پایه زیر بافت پوششی هست دیواره مویرگ ها اینجوریه که سطح رویی بافت پوششی به سمت خون هست، سطح زیرینش که میشه سمت گلیکوپروتئین سمت بیرونه
این غشای پایه هم در انواع مختلف جاها متفاوته.... -
محمد فواد غشای پایه زیر بافت پوششی هست دیواره مویرگ ها اینجوریه که سطح رویی بافت پوششی به سمت خون هست، سطح زیرینش که میشه سمت گلیکوپروتئین سمت بیرونه
این غشای پایه هم در انواع مختلف جاها متفاوته....Mahan Xodayi 2 خیلی ممنونم . فقط حقیقتا من از روی پیامتون درست متوجه نشدم . یعنی منظورتون اینه که لایه پوششی سنگفرشی تک لایه خارجی تره نسب به غشای پایه و در حقیقت غشای پایه داخلی تره؟
-
Mahan Xodayi 2 خیلی ممنونم . فقط حقیقتا من از روی پیامتون درست متوجه نشدم . یعنی منظورتون اینه که لایه پوششی سنگفرشی تک لایه خارجی تره نسب به غشای پایه و در حقیقت غشای پایه داخلی تره؟
محمد فواد نه ببینید بافت پوششی یک سمت رو داره یک سمت زیر که این زیر به غشای پایه متصله...
اون سمت روی به سمت حونه زیری بیرونه که غشای وایه دورشو گرفته
ی شیلنگ در نظر بگیر...
داخل این میشه سطح رویی سلول ها خارجش که دستتونه میشه سطح زیریی و این همون سمتیه که غشای پایه داره
درواقع شما دستتون با غشای پایه در تماسه نه بافت پوششیامیدوارم متوجه شده باشین
-
محمد فواد نه ببینید بافت پوششی یک سمت رو داره یک سمت زیر که این زیر به غشای پایه متصله...
اون سمت روی به سمت حونه زیری بیرونه که غشای وایه دورشو گرفته
ی شیلنگ در نظر بگیر...
داخل این میشه سطح رویی سلول ها خارجش که دستتونه میشه سطح زیریی و این همون سمتیه که غشای پایه داره
درواقع شما دستتون با غشای پایه در تماسه نه بافت پوششیامیدوارم متوجه شده باشین
Mahan Xodayi 2 کاملا متوجه شدم . خیلیییی ممنون
-
م محمد فواد has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 کاملا متوجه شدم . خیلیییی ممنون
محمد فواد خواهش میکنم