دمای یک ستاره
-
سلام
دما و اندازه هر ستاره مشخص می کنه که اون ستاره از چه عناصری
ساخته شده
حالا می تونیم بگیم (نور) نشر شده از یک ستاره این چنین اطلاعاتی رو میده؟ چون فک کنم با نور نشر شده میشه دما رو مشخص کرد.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
داخل صفحات کتاب.دهم نوشته شده که از نور به این اطلاعات میرسند و دما سیاره ها رو می سنجند.
چون دماسنجی که بتونه اون دما ها رو اندازه بگیره وجود نداره
-
-
@jahad-128 آهان فهمیدم
پس نور اطلاعاتی مثل ترکیبات سازنده و دما رو در اختیار ما می گذاره مس الان اینجا الف جمله درستیه و ت غلطله؟؟
-
@jahad-128 آهان فهمیدم
پس نور اطلاعاتی مثل ترکیبات سازنده و دما رو در اختیار ما می گذاره مس الان اینجا الف جمله درستیه و ت غلطله؟؟
قفط مورد ب غلطه فکر کنم
بقیقه موارد درستندت که شکل کتابه صفحه 20
خط سوم صفحه 20 کتاب هم گفته که نور خورشید گستره بسیار بزرگتر از این پرتو هاست.پس ب غلطه چون فقط شامل این 7 تا نمیشه.
-
ببخشید ت هم غلطه
چون باز به همون دلیل نور خورشید گسترده تر از نور مرئی هست.و اون گستره ای که بیان شده فقط نور مرئی هست.
که انسان می بینه.ولی نور خورشید بیشتره.
که ما فقط قسمت نور مرئی اون رو می بینیم -
قفط مورد ب غلطه فکر کنم
بقیقه موارد درستندت که شکل کتابه صفحه 20
خط سوم صفحه 20 کتاب هم گفته که نور خورشید گستره بسیار بزرگتر از این پرتو هاست.پس ب غلطه چون فقط شامل این 7 تا نمیشه.
@jahad-128 اهان ممنون
-
@jahad-128 اهان ممنون
خواهش میکنم
-
@jahad-128 آهان فهمیدم
Ahmadreza Amanzadeh الان الف درسته؟
-
Ahmadreza Amanzadeh الان الف درسته؟
Reza Dolatsha بنظرم بله
-
Reza Dolatsha بنظرم بله
Ahmadreza Amanzadeh پاسخنامه چیگفته دریت یا غلط
-
Ahmadreza Amanzadeh پاسخنامه چیگفته دریت یا غلط
Reza Dolatsha پاسخنامه نداره آزمون غیرحضوری قلم چی هست
-
Ahmadreza Amanzadeh ازاینا نزن
-
سلام
دما و اندازه هر ستاره مشخص می کنه که اون ستاره از چه عناصری
ساخته شده
حالا می تونیم بگیم (نور) نشر شده از یک ستاره این چنین اطلاعاتی رو میده؟ چون فک کنم با نور نشر شده میشه دما رو مشخص کرد.
بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAhmadreza Amanzadeh برخیش شک آوره
-
Reza Dolatsha چرا؟
-
Reza Dolatsha خب وقتی پاسخنامه نداره سودی نداره
-
Reza Dolatsha خب وقتی پاسخنامه نداره سودی نداره
Reza Dolatsha آخه تو خود آزمون های حضوری بعضی سوالات رو می دن از اینا و همچنین مشابه
-
Reza Dolatsha آخه تو خود آزمون های حضوری بعضی سوالات رو می دن از اینا و همچنین مشابه
Ahmadreza Amanzadeh جسارتا ترازتون چند میشه
-
Ahmadreza Amanzadeh پاسخنامه داره همون ازمون مشابه پارسال قلم چی هستش چن روز قبل ازمون فعال میشه بعد پاسخنامه هم میاد
-
Ahmadreza Amanzadeh پاسخنامه داره همون ازمون مشابه پارسال قلم چی هستش چن روز قبل ازمون فعال میشه بعد پاسخنامه هم میاد
Mahan Xodayi 2 آهان