المپیاد
-
سلام دهمم میخوام برم یازدهم رشته ریاضی، به فیزیک خیلی علاقه دارم میخواستم برای المپیاد بخونم ولی نمیدونم.. حس میکنم نمیتونم
کسی هست تا حالا المپیاد داده باشه یا بتونه کمکم کنه؟ -
سلام
باید خیلی کار کنید
مواظب باشید که وقتتون هدر نره چون در صورتی که قبول نشید وقت تلف میشه فقط. -
این پست پاک شده!
-
سلام المپیاد فیزیک بخونید،، وقتت هم هدر نمیره،، با ترس نمیشه کاری رو شروع کرد ترس الکی نداشته باش، فقط باید اگر کلاسی مبری کلاس مناسب برین👏🏻 استاد نوروز شاد آدم کاربلدی هست ،،،، جاهای دیگه هم کلاس هست ولی خب هیچکسو با ایشون نمیشه عوض کرد😅
-
سلام المپیاد فیزیک بخونید،، وقتت هم هدر نمیره،، با ترس نمیشه کاری رو شروع کرد ترس الکی نداشته باش، فقط باید اگر کلاسی مبری کلاس مناسب برین👏🏻 استاد نوروز شاد آدم کاربلدی هست ،،،، جاهای دیگه هم کلاس هست ولی خب هیچکسو با ایشون نمیشه عوض کرد😅
Mr Unknown XD شما دادی ازمونارو تاحالا؟ اگر آره سال چندم بودی؟
-
سلام
باید خیلی کار کنید
مواظب باشید که وقتتون هدر نره چون در صورتی که قبول نشید وقت تلف میشه فقط.@Mr-A-H خیلی ممنونم ازتون❤️
-
سلام یه توصیه دارم ، همیشه سوالای سال های قبل رو خودت حل و تحلیل کن تا بهتر بتونی با تیپاش آشنا بشی و همچنین بهتر بتونی بفهمی چه مباحثی رو چطوری بخونید و...
موفق باشید💐 -
Aida Khodashahi در المپیاد گفته است:
سلام من انتخابم اشتباه بود المپیاد ریاضی خوندم سال دهم درحالی که فیزیکم بهتر بود، البته هیچ درسیم خوب نیست ولی خب بین اون دو تا حس میکنم المپیاد فیزیک یا نجوم برام مناسب تر میبود البته بازم پشیمون نیستم دیگه گذشته ،،،
درضمن اون دوستمون گفتن تا با تیپ ها آشنا بشین همین الان قبل از اینکه وارد المپیاد بشین اینو بگم، اگر دنبال تیپ بندی هستی از همین الان بگم نرو دنبالش چیزی به اسم تیپ بندی واسه المپیاد اشتباهه ، باید تحلیلت قوی باشه ، مثلا میخوای یک معادله رو حل کنی ، بتونی از نشانه های سوال استفاده کنی هر سوالی خودش کمک خودشو میکنه نیازی نیست تو قبلا دیده باشیش بعضی سخت ترن بعضی اسون و تر -
سلام میشه بگید الا تدریس کمپبل رو پخش میکنه یا نه