تفاوت حسابان و ریاضی تجربی نظام جدید
-
سلام بچه ها خسته نباشید من رشته ام تجربی بود و برای کنکور ۱۴۰۲ میخوام رشته ریاضی کنکور بدم میخواستم بدونم تفاوت حسابان و ریاضی تجربی اونقدر هست که بخوان منبع آموزشی جدید برای حسابان بخرم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
-
سلام بچه ها خسته نباشید من رشته ام تجربی بود و برای کنکور ۱۴۰۲ میخوام رشته ریاضی کنکور بدم میخواستم بدونم تفاوت حسابان و ریاضی تجربی اونقدر هست که بخوان منبع آموزشی جدید برای حسابان بخرم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
Dariush Farrokhi سلام به آلاخونه خوش اومدی
برای دیدهشدن تاپیکت از منشنکردن استفاده کن و اگر روشش رو نمیدونی حتما این جا رو بخون: منشنکردن گروهها
@تجربیا @ریاضیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
Dariush Farrokhi ببینید من خودم رشته ریاضی هستم،چیزی که با دیدن کتاب ریاضی تجربی متوجه شدم این بود که داخلش مقداری مطالب هندسه و آمار و احتمال ما ریاضی ها هست،یعنی مثلا ما داخل حسابان دیگه فصل هندسه نداریم(به جز هندسه تحلیلی که کار با مختصات است)و فصل آخر کتاب ریاضی شما یعنی آمار و احتمال رو هم نداریم،چون کل اون مباحث داخل کتاب آمار و احتمال ما به صورت گسترده تر اومده.یعنی کتاب ریاضی تجربی چکیده و خلاصه سه تا کتاب هندسه و حسابان و آمار و احتمال ماست.واسه همین باید بگم که بله باید منبع جدید بگیرید