عدسی
-
دوست عزیز اگه ایینه ها رو خوب بفهمی تو مبحث عدسی اصلا مشکلی نخواهی داشت.درضمن من سال کنکورم خودم مبحث ایینه و عدسی رو یکم فیلم از اقای فدایی فرد دیدم.خیلیییی عالی بود!
-
دوست عزیز اگه ایینه ها رو خوب بفهمی تو مبحث عدسی اصلا مشکلی نخواهی داشت.درضمن من سال کنکورم خودم مبحث ایینه و عدسی رو یکم فیلم از اقای فدایی فرد دیدم.خیلیییی عالی بود!
-
دانش-آموزان-آلاء administrators من فیلمای اقای طلوعی میبینم اینه هارو کامل متوجه شدم فقط ت عدسی همگرا اگ جسم در قسمت 1و2و3و4و5و6 سمت چپ باشد ب ترتیب تصویر در کجا و با چ ویزگی هس ///؟
-
@dr-lila من در حال حاضر برق فردوسی می خونم.رتبهمم ۶۰۰ منطقه سه بود! البته زیر گروه یکم ۵۰۰ بود!در رد منابع هم ایا شما رشتتون ریاضیه؟!
-
1378mina
یه روش اینه که با تست یاد بگیرید
یعنی این که از رو پاسخنامه نگاه کنید اگه راه حلشو فهمیدید یه بار دیگه خودتون تست رو حل کنیدالبته اگه از روو فیلما یاد بگیرید ، پاسخنامه رو راحت تر متوجه میشید یا شاید راه حلتون ساده تر و بهتر هم باشه
اگه درسنامه رو متوجه میشید باز هم عالیه -
دانش-آموزان-آلاء administrators من فیلمای اقای طلوعی میبینم اینه هارو کامل متوجه شدم فقط ت عدسی همگرا اگ جسم در قسمت 1و2و3و4و5و6 سمت چپ باشد ب ترتیب تصویر در کجا و با چ ویزگی هس ///؟
-
1378mina
یه روش اینه که با تست یاد بگیرید
یعنی این که از رو پاسخنامه نگاه کنید اگه راه حلشو فهمیدید یه بار دیگه خودتون تست رو حل کنیدالبته اگه از روو فیلما یاد بگیرید ، پاسخنامه رو راحت تر متوجه میشید یا شاید راه حلتون ساده تر و بهتر هم باشه
اگه درسنامه رو متوجه میشید باز هم عالیه -
@dr-lila در عدسی گفته است:
دانش-آموزان-آلاء administrators من فیلمای اقای طلوعی میبینم اینه هارو کامل متوجه شدم فقط ت عدسی همگرا اگ جسم در قسمت 1و2و3و4و5و6 سمت چپ باشد ب ترتیب تصویر در کجا و با چ ویزگی هس ///؟خیرین-کوچک-دریا-دل