لایه های لوله گوارش
-
Sajad Barez تا حالا به همچین نکته ای بر نخوردم
ولی فکر نکنمببینیم نظر دیگر اساتید چیه :
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
Michael Vey
Farideh Khangah
@f-seif-0
@zahra-hamrang
@سینا-0
و تجربیا های گل@Allen-Gamer اساتید
بله درسته. اونم نگیم، خب توی این چهارلایه یاخته داریم یاخته ها هم غشا دارن!!
-
سلام
می خواستم بدونم آیا درسته که بگیم در هر چهار لایه لوله گوارش چربی داریم آخه باتوجه به شکل ۱۷ الف سال دهم فصل اول در فضای بین سلولی بافت پیوندی سست چربی داریم و توی هر چهار لایه بافت پیوندی سست داریم
الان این که گفتم درسته ؟Sajad Barez
سلام تا جایی که من میدونم وجود بافت چربی حتی در لایه بیرونی هم احتمالی هست و قطعی نیست یعنی میتونه باشه میتونه نباشه...
اما بافت پیوندی سست در همه لایه ها هست -
سلام
می خواستم بدونم آیا درسته که بگیم در هر چهار لایه لوله گوارش چربی داریم آخه باتوجه به شکل ۱۷ الف سال دهم فصل اول در فضای بین سلولی بافت پیوندی سست چربی داریم و توی هر چهار لایه بافت پیوندی سست داریم
الان این که گفتم درسته ؟Sajad Barez ای هو نو ایدیا
-
Sajad Barez
سلام تا جایی که من میدونم وجود بافت چربی حتی در لایه بیرونی هم احتمالی هست و قطعی نیست یعنی میتونه باشه میتونه نباشه...
اما بافت پیوندی سست در همه لایه ها هستMahan Xodayi 2
سلام . اگه اشتباه نکنم اون بافت پوششی بود که ممکن بود در لایه بیرونی باشه یا نباشه . اخه چربی فکرکنم حتما بود در لایه بیرونی . -
سلام
الان این که گفتم درسته ؟Sajad Barez
اگه بنا به بودن چربی باشه که تو غشا هم کلسترول و فسفولیپید داریم. سلول چربی تو بافت پیوندی سست رو نمیدونستم الان بهش برخوردم ولی طبق تعریف بافت از کنار هم قرار گرفتن چند سلول بوجود میاد که همچین چیزی فقط تو لایه بیرونی هست.(اینم از اولین فعالیتم تو الا)
-
Mahan Xodayi 2
سلام . اگه اشتباه نکنم اون بافت پوششی بود که ممکن بود در لایه بیرونی باشه یا نباشه . اخه چربی فکرکنم حتما بود در لایه بیرونی .محمد فواد نه بافت چربی هم احتمالی هستش،بازم چک میکنم
-
Mahan Xodayi 2
سلام . اگه اشتباه نکنم اون بافت پوششی بود که ممکن بود در لایه بیرونی باشه یا نباشه . اخه چربی فکرکنم حتما بود در لایه بیرونی .محمد فواد
درستهپوششی احتمالیه چربی هست
اما میزانش یکسان نیست -
سلام
الان این که گفتم درسته ؟Sajad Barez گلیکوپروتئینم داره پس میشه گفت کربوهیدرات و پرتئینم هست ولی نیاز نیست اینقدر زوم بشید
-
محمد فواد
اما میزانش یکسان نیستMahan Xodayi 2
مرسی
-
محمد فواد
اما میزانش یکسان نیستMahan Xodayi 2
سلام داداش ت ل رو یه چک بکن