معما
-
من تا اینجایی رسیدم که باید از آسانسور زرد بره ولی رو تعدادش گیر کردم رقم آخر که مطمئنن دوعه ولی ارقام ۱.۴و۰ رو توشون گیر کردم اول اینکه بین و ۱و۴ بکیشونه مطمئنن صفر هست ولی کجا اینو نمیدونمبچه ها این سوال درسی نیست اگه خوشتون نمیاد از این چیزا خواهشاً نظر ندین مرسی ازتون
-
من تا اینجایی رسیدم که باید از آسانسور زرد بره ولی رو تعدادش گیر کردم رقم آخر که مطمئنن دوعه ولی ارقام ۱.۴و۰ رو توشون گیر کردم اول اینکه بین و ۱و۴ بکیشونه مطمئنن صفر هست ولی کجا اینو نمیدونمبچه ها این سوال درسی نیست اگه خوشتون نمیاد از این چیزا خواهشاً نظر ندین مرسی ازتون
D Oo میشه زرد شماره 042
-
خیلی باحال بود ادامه هم داره؟ :**>
-
خیلی باحال بود ادامه هم داره؟ :**>
Michael Vey
نه دیگه تموم شد
-
D Oo میشه زرد شماره 042
Michael Vey چطوری به جواب رسیدی میشه توضیح بدی؟
-
D Oo میشه زرد شماره 042
-
D Oo خب 4 تا باکس برا فهمیدن جواب داره.
طبق باکس 4، 6 و 8 نیست.
پس طبق باکس یک فعلا داریم xy2
باکس 3 رو نگا. میگه دوتا شماره درسته. 6 که نیس میشه 2 ک بدست اورده بودیم و 0. اما جاش اشتباس. پس y=0 نیست و x=0
تا اینجا داریم 0y2
باکس دو میگه یکی درسته. 6 که نیست میمونه 1 و 4. اما گفته دو جای اشتباه.. اگ بخواد 1 باشه اونوق جاش درسته پس 1 نیست و y=4
و جواب میشه 042 -
D Oo خب 4 تا باکس برا فهمیدن جواب داره.
طبق باکس 4، 6 و 8 نیست.
پس طبق باکس یک فعلا داریم xy2
باکس 3 رو نگا. میگه دوتا شماره درسته. 6 که نیس میشه 2 ک بدست اورده بودیم و 0. اما جاش اشتباس. پس y=0 نیست و x=0
تا اینجا داریم 0y2
باکس دو میگه یکی درسته. 6 که نیست میمونه 1 و 4. اما گفته دو جای اشتباه.. اگ بخواد 1 باشه اونوق جاش درسته پس 1 نیست و y=4
و جواب میشه 042Michael Vey مرسی
-
D Oo
این یه تقلب به حساب میاد -
D Oo
این یه تقلب به حساب میادSadegh Abbasian 🥺🥺🥺 تو نو خدا تو تقلب حساب نکن
-
D Oo
Michael Vey
بیا حل کنD Oo فیلمش نیس ک :*>
-
D Oo فیلمش نیس ک :*>
-
Michael Vey نتونستی پیدا کنی؟🥺
-
Michael Vey احساس میکنم چاقوعه چون وقتی چاقو رو گفت اون خط ها هستن ولی وقتی بقیه رو گفت نیستن
-
Michael Vey نتونستی پیدا کنی؟🥺
D Oo راستش وقت نکردم روش فک کنم الان ی نمه سرم شلوغه با درسا شب تر میام :*>