فیزیک استاد کارزانیان رشته ریاضی
-
اقا من راه ابریشم تخصصی ریاضی گرفتم الان فیزیک اقای کارزانیان فقط تجربی داره جزوه قسمت های ریاضی رو مشخص کرده ها ولی کلا پایه تدریس برای تجربی هاست چیکار کنم ؟؟/:
Ali Yaghoubi سلام .پس چرا میگن هردو یکیه!!!من رشته ام تغییر دادم و از تجربی اومدم ریاضی .۴۰۲ میخوام کنکور ریاضی بدم .میشه درمورد فیزیک آقای کازرانیان اگر دیدید نظرتونو بگید ؟ من میخوام آقای طلوعی رو فیزیکشو بخرم .
-
Ali Yaghoubi سلام .پس چرا میگن هردو یکیه!!!من رشته ام تغییر دادم و از تجربی اومدم ریاضی .۴۰۲ میخوام کنکور ریاضی بدم .میشه درمورد فیزیک آقای کازرانیان اگر دیدید نظرتونو بگید ؟ من میخوام آقای طلوعی رو فیزیکشو بخرم .
Maryam Mousavi
سلام مفهوم اقای کازرانیان
تستی اقای طلوعی -
Maryam Mousavi تدریس اش خیلی خوبه قشنگ می فهمونه کارزانیان ولی همین که تجربی هست فقط یکم مشکل دارم تیکت زدم گفتن اپدیت شده ولی هنوز هیچی ندیدم من
-
Maryam Mousavi
تستی اقای طلوعی@Mr-A-H ینی چی خب😂🤔 اونوخت باید هردورو بخری .من که به نظرم اینا همش بهونه اس همون با یه دبیر هم میشه موفق شد.والا قدیم پس چطور درس میخوندن!! الان هیچ نمیخونن. فقط الکی میان اینجا یا جای دیگه جو رو متشنج کنن
-
@Mr-A-H ینی چی خب😂🤔 اونوخت باید هردورو بخری .من که به نظرم اینا همش بهونه اس همون با یه دبیر هم میشه موفق شد.والا قدیم پس چطور درس میخوندن!! الان هیچ نمیخونن. فقط الکی میان اینجا یا جای دیگه جو رو متشنج کنن
Maryam Mousavi
سلام
بله حرفتون رو قبول دارم -
@Mr-A-H ینی چی خب😂🤔 اونوخت باید هردورو بخری .من که به نظرم اینا همش بهونه اس همون با یه دبیر هم میشه موفق شد.والا قدیم پس چطور درس میخوندن!! الان هیچ نمیخونن. فقط الکی میان اینجا یا جای دیگه جو رو متشنج کنن
-
Maryam Mousavi درست میگید ولی قدیم سطح کنکور پایین تر بود همچین سوالاتی طرح نمیکردن،مخصوصا برای سال بعد که کنکور فقط از دروس اختصاصیه احتمالا کارمون دشوار تر میشه
@mahdi-najafi-2 هنوز معلوم نیست ،شاید نتونن اجرایی کنن .میگن امسال70 هزار نفر معدل بیست داشتیم .چطور میخولن تفکیک کنن
-
@mahdi-najafi-2 هنوز معلوم نیست ،شاید نتونن اجرایی کنن .میگن امسال70 هزار نفر معدل بیست داشتیم .چطور میخولن تفکیک کنن
-
اقا من راه ابریشم تخصصی ریاضی گرفتم الان فیزیک اقای کارزانیان فقط تجربی داره جزوه قسمت های ریاضی رو مشخص کرده ها ولی کلا پایه تدریس برای تجربی هاست چیکار کنم ؟؟/:
Ali Yaghoubi در فیزیک استاد کارزانیان رشته ریاضی گفته است:
خوبه دیدم یکی دیگه هم هست بجز من که فامیلی آقای کازرانیان رو، کارزانیان بخونه 😂😁
-
Maryam Mousavi
تستی اقای طلوعی