دیواره سلولی
-
چرا این جملهه درسته؟!
ترتیب ساخت دیواره در سلول گیاهی از بیرون به درون استمگه تیغه ی میانی نمیشه درونی ترین و دیواره پسین بیرونی ترین؟
-
چرا این جملهه درسته؟!
ترتیب ساخت دیواره در سلول گیاهی از بیرون به درون استمگه تیغه ی میانی نمیشه درونی ترین و دیواره پسین بیرونی ترین؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط Sara_R انجام شدهMehra 0 سلام
نه
تیغه میانی بیرونی ترین دیواره سلولیه
یه شکل توی نت پیدا کردم به نظرم ابهام رو رفع میکنه
-
چرا این جملهه درسته؟!
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شدهMehra 0
سلام نه ترتیب ساخته شدن اینجوریه که اول تیغه میانی بعد دیواره نخستین بعد پسین در واقع مسن تر ها و اونایی که قبل ترساخته شدن بیرونی تر هستند(مثل تیغه میانی که اول از همه ساخته شده بیرونی تر از نخستینه و نخستین بیرونی تر از پسین)
فک کنم این شکل کتاب بدردتون بخوره
بیرونی ترین تیغه میانی که بین دو سلوله و درونی ترین دیواره پسین هستش
-
Mehra 0
سلام نه ترتیب ساخته شدن اینجوریه که اول تیغه میانی بعد دیواره نخستین بعد پسین در واقع مسن تر ها و اونایی که قبل ترساخته شدن بیرونی تر هستند(مثل تیغه میانی که اول از همه ساخته شده بیرونی تر از نخستینه و نخستین بیرونی تر از پسین)
فک کنم این شکل کتاب بدردتون بخوره
بیرونی ترین تیغه میانی که بین دو سلوله و درونی ترین دیواره پسین هستش
Mahan Xodayi 2 سلام
لطفاً یک لحظه تشریف میارید ت ل -
چرا این جملهه درسته؟!
نوشتهشده در ۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۴:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehra 0 علاوه بر توضیحاتی که بقیه دادن برای اینکه یادتون بمونه اینو تصور کنید که سلول خودش دیواره رو میسازه از غشا میده بیرون پس مثلا وقتی دیواره ی پسین رو میسازه میفرسته بیرون این دیواره ی پسین خواهد بود که به غشا نزدیکتره به همین ترتیب تیغه ی میانی نسبت به دیواره های دیگه از غشا دور تره