انتخاب رشته
-
Ali Malti بنظرم رشته مهندسی نفت خیلی بهتره و بازار کار و درآمدشم خوبه
همسرم فقط به علاقش توجه کرد و رفت مهندسی برق خوند و به قول خودش چندین سال عمرش هدر رفت
چون بازارکار نداره و توی آزمون استخدامی شرکت کرد و الان معلم برق هست اما چه فایده وقتی به خواستش نرسید
ان شاءالله شما بتونی موفق بشی
حتماااا تحقیق کن و از کسانی که این راه رو رفتن مشورت بگیرزینب امیدی چندسالی که آقای زنگنه(آقای همیشه وزیر) وزیر نفت بود، اصلا استخدامی در وزارت نفت نداشتیم برعکس دهه 80 که استخدامی وزارت نفت فوق العاده خوب بود که رویکرد دولت جدید هم دقیقا افزایش استخدامی هاست
-
همسرم فقط به علاقش توجه کرد و رفت مهندسی برق خوند و به قول خودش چندین سال عمرش هدر رفت
چون بازارکار نداره و توی آزمون استخدامی شرکت کرد و الان معلم برق هست اما چه فایده وقتی به خواستش نرسید
حتماااا تحقیق کن و از کسانی که این راه رو رفتن مشورت بگیرزینب امیدی ممنون از وقتی که گذاشتین
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
این روزا خیلی درگیر بحث انتخاب رشته و خوندن اطلاعات مربوط به رشته های مختلف هستم
فارغ از بحث علاقه که خیلی بحث مهم و حیاتی هستش، اما میخواستم پیشنهاد خودتون رو به عنوان یه دوست به من که دانش آموز رشته ریاضی هستم ارائه بدید
چه رشته یا رشته هایی بازار کار مناسبی داره؟!
نظرتون راجب مهندسی نفت چیه؟!
خوشحال میشم به من در این مقطع حساس، کمک کنید@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
این روزا خیلی درگیر بحث انتخاب رشته و خوندن اطلاعات مربوط به رشته های مختلف هستم
فارغ از بحث علاقه که خیلی بحث مهم و حیاتی هستش، اما میخواستم پیشنهاد خودتون رو به عنوان یه دوست به من که دانش آموز رشته ریاضی هستم ارائه بدید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Ali Malti سلام،در مورد رشته های مهندسی حالا من نمیدونم شما چه علایقی دارید اما هوافضا هم بد نیست،ورودی سالانه زیادی نداره اما از اونور نهاد هوافضایی تو ایران کم نداریم،چه دولتی و نظامی چه خصوصی.منظورم اینه که بعید میدونم مهندس هوافضای کاربلدی که فقط تو دانشگاه نظری نخونده و با جون و دل مهندسی خونده بیکار بمونه،البته تو هوافضا علاقه حرف اول رو میزنه پس اگه علاقه ای ندارید که از گزینه ها حذفه
-
Ali Malti سلام،در مورد رشته های مهندسی حالا من نمیدونم شما چه علایقی دارید اما هوافضا هم بد نیست،ورودی سالانه زیادی نداره اما از اونور نهاد هوافضایی تو ایران کم نداریم،چه دولتی و نظامی چه خصوصی.منظورم اینه که بعید میدونم مهندس هوافضای کاربلدی که فقط تو دانشگاه نظری نخونده و با جون و دل مهندسی خونده بیکار بمونه،البته تو هوافضا علاقه حرف اول رو میزنه پس اگه علاقه ای ندارید که از گزینه ها حذفه
-
@mahdi-najafi-2 اتفاقا هوافضا رشتهٔ جالبی برام میاد اما کارکردن در صنایع نظامی رو خیلی دوست ندارم با اینکه به نظامی های کشورمون افتخار می کنم
Ali Malti بله فضای کار نظامی دردسر و سختی داره و خب محدودیت های خیلی زیاد مخصوصا اگه مشغول کار در هوافضای سپاه بشید،اما در کل به نظر من آینده خوبی داره این رشته و هر کشوری هم همیشه بالاترین تکنولوژی هاش رو در صنعت هوایی به کار میبره چون نیازه روزه دنیاست و هیچوقت از هوافضا بی نیاز نمیشیم
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Ali Malti
سلام ، منم رشته ام ریاضیه .
سوال دارم از شما .
ببخشید شما اگر دانشگاهی جز دانشگاه های خوب تهران قبول نشید پشت کنکور می مونید ؟ یا هر دانشگاهی بشه میرید ؟
من یک کمال گرایی افتاده بجونم که یا دانشگاه های تهران یا هیچ جا . شاید صحبت با یک فردی که موقعیتش تو این برهه زمانی مشابهم باشه یکم کمکم کنه. اینم بگم کسی رو ندارم که راهنماییم کنه ، به خاطر همین یه حس بلاتکلیفی دارم .
-
Ali Malti
سوال دارم از شما .
ببخشید شما اگر دانشگاهی جز دانشگاه های خوب تهران قبول نشید پشت کنکور می مونید ؟ یا هر دانشگاهی بشه میرید ؟
من یک کمال گرایی افتاده بجونم که یا دانشگاه های تهران یا هیچ جا . شاید صحبت با یک فردی که موقعیتش تو این برهه زمانی مشابهم باشه یکم کمکم کنه. اینم بگم کسی رو ندارم که راهنماییم کنه ، به خاطر همین یه حس بلاتکلیفی دارم .
-
حسین احمدی خودتون تهران زندگی میکنید
@mahdi-najafi-2 سلام / خیر ، من اهل قزوین ام.
-
Ali Malti
سوال دارم از شما .
حسین احمدی منم این کمال گرایی رو دارم اما فکر نکنم اگه دانشگاه های تهران قبول نشم دوباره بخوام این مسیر سخت رو دوباره طی کنم
شما دوست دارین چه رشته ای بخونین؟! -
@mahdi-najafi-2 سلام / خیر ، من اهل قزوین ام.
-
حتماااا تحقیق کن و از کسانی که این راه رو رفتن مشورت بگیرزینب امیدی ببخشید
شما راجب مهندسی نفت اطلاعات بیشتری ندارین؟! مثلا اگه دانشگاه های تاپ درس بخونید، امکان استخدامی بیشتری وجود داره یا نه؟! -
دوستان
شما هم مثل خیلی از بچه ها به این فکر هستین که رشته ای انتخاب کنید که راحت تر بتونید اپلای کنید؟ -
دوستان
شما هم مثل خیلی از بچه ها به این فکر هستین که رشته ای انتخاب کنید که راحت تر بتونید اپلای کنید؟ -
@mahdi-najafi-2 ببخشید شما الان دانشجو هستین یا مثل ما منتظر اعلام نتایج ؟ (در این صورت میخواین چه رشته ای رو انتخاب کنین ؟)
-
Ali Malti نه من از شما کوچیک ترم
من سال بعد کنکور دارم ولی خب هدفم مشخصه؛امیدوارم نتایج شما هم باب میلتون باشه