تعصبات بی جا و بی خود
-
@Mr-Perfect
اول این اینکه چرا نباید دین وارد سیاست بشه؟
2 اینکه چرا دین سیاسی رو با ایران باید سنجید؟فقط وفقط تا وقتی که سیاست بر تمامی اصول و قانون های اسلامی بچرخه و کشور همون طوری که اسلام بیان کرده برچرخه و اداره بشه. اون قسمته که درسته
چرا دینی که وارد سیاست شده باشی چرا حکومت اسلامی رو مثلی از حوکت داری حضرت علی نزنیم؟
چرا اون طوری حکومت اسلامی رو نشناسیم؟@jahad-128
دوست عزیز دوست داشتم جواب بدم ولی نمیشه ببخشید -
و من باور دارم که اسلام کامل ترین دینه
و بهترین راه و روش رو برای انسان نشون داده
و تمام صلاح انسان رو خواستهحالا هر چیز غیر از اون باشه قطعا یک روز ضرر هاش بر اون جامعه نماین میشه.
و به نظرم با مطالعه و تحقیق کامل درباره اسلام اون رو قبول کنیم نه اینکه چون صرفا تو یک خانواده مسلمون به دنیا امدیم (هرچند که این از لطف و رحمت خدا ست) چون در اخر هرچقدرم که بین تمام عقاید تحقیق کنیم به این می رسیم که اسلام کامل ترسن راهنام و دسن برای انسانه
-
@Infinitie-A شعور
Matin Mousavi 1 در تعصبات بی جا و بی خود گفته است:
@Infinitie-A شعور
شعور چیه؟
تمام این بحث هایی که صورت گرفته، منشاش اینه که شما حد و حدودتون رو از کجا مشخص میکنید؟
شعور اصلا موضوع مشخص کننده ایی نیست
شعور رو اگه بخواد آدم ملاک قرار بده، شعور خودش رو ملاک قرار داده
وقتی شما به یکی میگی بیشعور
در واقع نسبت به خودت داری اونو نسبت میدی!!
وقتی ادم به کسی میگه خرخون که بیشتر از خودش درس بخونه!
شعور اصلا ملاک درستی نیست
اون آدمی هم که در نظر شما ممکنه باشعور باشه، از دید خودش شاید فکر کنه که بیشعوره!!
اون وقت روی این ملاک که یه چیز نسبیه، شما چطور تشخیص دادید تعصب و تندروی چی معنی میشن؟
آدما یاد گرفتن به کسی که بیشتر از خودشون تلاش میکنه یا بیشتر از خودش غیرت منده، لقب متعصب و به اونی که کمتر خودشون غیرت نداره، لقب بی غیرت بزارن!
اونوقت چی قراره ملاک تشخیص اون تعادل وسط باشه؟ -
Matin Mousavi 1 در تعصبات بی جا و بی خود گفته است:
@Infinitie-A شعور
شعور چیه؟
تمام این بحث هایی که صورت گرفته، منشاش اینه که شما حد و حدودتون رو از کجا مشخص میکنید؟
شعور اصلا موضوع مشخص کننده ایی نیست
شعور رو اگه بخواد آدم ملاک قرار بده، شعور خودش رو ملاک قرار داده
وقتی شما به یکی میگی بیشعور
در واقع نسبت به خودت داری اونو نسبت میدی!!
وقتی ادم به کسی میگه خرخون که بیشتر از خودش درس بخونه!
شعور اصلا ملاک درستی نیست
اون آدمی هم که در نظر شما ممکنه باشعور باشه، از دید خودش شاید فکر کنه که بیشعوره!!
اون وقت روی این ملاک که یه چیز نسبیه، شما چطور تشخیص دادید تعصب و تندروی چی معنی میشن؟
آدما یاد گرفتن به کسی که بیشتر از خودشون تلاش میکنه یا بیشتر از خودش غیرت منده، لقب متعصب و به اونی که کمتر خودشون غیرت نداره، لقب بی غیرت بزارن!
اونوقت چی قراره ملاک تشخیص اون تعادل وسط باشه؟@Infinitie-A کسی که براساس انسانیت و عقلانیت فکر کنه تعصبات بیجا رو کنار میزاره!
ولی این بحث هیچ وقت به جایی نخواهد رسید! دلیلش بمونه!
-
بله دقیقا نم قبول دارم
اما به شرطی که تماما درباره همه چیز تحقیق کنه اون انسان و با عقلی که خدا بهش داده مسیر زندگیش رو انتخاب کنه
اصلان مدت زیادی بره همه نطریه ها از اون تفکری که بیان میکنه خدایی وجود نداره شروع کنه.
همه چیز رو بشینه دربارش بخونه و تحقیق کنه. و با عقل ش نه با نفسش انتخاب کنه. تمام دین و مذهب و عقیده ها رو هم بسنجه. نه که فقط بگه هرچی دل خواست هرکاری بخوام.
و این بین اسلام رو هم بخونه. تماما.
هرکدوم از گفته هاش با عقلش (نه بانفسش) جور درنیومد رو قبول کنه.در اخرم اگر اسلام رو قبول کرد باید به تمام شرایط ی که دینش مشخص کرده پابند باشه.
جالبه که یک چیزو رو قبول کنه اما به حرف ولی اون قسمت هایش که خوشم نمیاد رو بزنیم زیرش.
مثل این می مونه که دانشگاه قبول شیم بعد اون قانون های که باب دلمون نیس رو بگیم نمی خوایم.
خدا عقل داده که با فکر مسیر درست رو انتخاب کنیم
اگر نه ما یا نباتات و حیوانات فرقی نداشتیم.من خودم دوستم تماما خودش تحقیق کرد و بدون هیچ اجباری دین اسلام رو که رو با این که خانوادشم شیعه هم بودن رفت و تحقیق کرد و خودش قبول کرد. و بعد هم حجاب رو.
پس بی منطق و دلیل و با دیدن بقیقه و افراد که خودشون رو پیروی دینی می دونند و با نفس مون اگر تصمیم نگیرم اره قبول دارم.
@jahad-128 خب این شخص اگه اسلام رو قبول نکنه شرایطش باید چه طوری بشه؟
-
@Infinitie-A کسی که براساس انسانیت و عقلانیت فکر کنه تعصبات بیجا رو کنار میزاره!
ولی این بحث هیچ وقت به جایی نخواهد رسید! دلیلش بمونه!
Matin Mousavi 1 انسانیت و عقلانیت رو کی مشخص میکنه؟
توضیح بدید
همچین بحثی، چیزی نیست که بخوایم سرسری ردش کنیم و با کلی گویی حلش کرد
الان شما لا به لای پیاماتون نوشتید هرکس یه عقیده ایی داره
و مخالفت با هر عقیده ایی اشتباهه!
اونوقت شما چرا اومدید نسبت به همین عقیده ی •متعصب بودن• مخالفتتونو نشون دادید؟
بحث به جایی میرسه
البته وقتی میرسه، که ادم با ادله محکم و مستند و صریح حرف بزنه، نه با کلی گویی -
Matin Mousavi 1 انسانیت و عقلانیت رو کی مشخص میکنه؟
توضیح بدید
همچین بحثی، چیزی نیست که بخوایم سرسری ردش کنیم و با کلی گویی حلش کرد
الان شما لا به لای پیاماتون نوشتید هرکس یه عقیده ایی داره
و مخالفت با هر عقیده ایی اشتباهه!
اونوقت شما چرا اومدید نسبت به همین عقیده ی •متعصب بودن• مخالفتتونو نشون دادید؟
بحث به جایی میرسه
البته وقتی میرسه، که ادم با ادله محکم و مستند و صریح حرف بزنه، نه با کلی گویی@Infinitie-A بله مخالفتمو نشون دادم! تعصبی که بخوای دخترتو برای اینکه آبروت نره و از سر غیرت سر ببری یک عقیدهاس به نظرتون؟
من منظورم عقاید دینی بود!
-
@Infinitie-A بله مخالفتمو نشون دادم! تعصبی که بخوای دخترتو برای اینکه آبروت نره و از سر غیرت سر ببری یک عقیدهاس به نظرتون؟
من منظورم عقاید دینی بود!
Matin Mousavi 1
اولا که عقیده، یعنی باور
عقیده یه کلمه عربی هست از عقد گرفته شده به معنای گره
عقیده چیزیه که با دل و جان آدم گره خورده و منشا لغوی اش این هست، در نتیجه بله این هم یک عقیده است!
دوما
شما داری حرف از عقاید دین میزنی
ولی میری عمل افراد رو ملاک قرار میدی!
حرف دین رو از حدیث میارن
از روایت و قرآن میارن
نه از افرادی که شما به اشتباه بهشون میگید مذهبی!
نه خیر
دین هیچ وقت نگفته دخترو بکشید
برعکس دین اومد که زنده به گور کردن دختر هارو برداره
شما برید یه دلیل و سند دینی مبنی بر کشتن دختر بیگناه بیارید بعد، بحث رو ادامه بدیم!
از کی تا حالا عمل یه شخصی که اصلا مذهبی نیست، شده محتوا و بطن عقیده دین!؟
بطن و مفاهیم دین رو پیامبر اورده! -
@jahad-128 خب این شخص اگه اسلام رو قبول نکنه شرایطش باید چه طوری بشه؟
هنوز راه نرفته اگه؟
من گفتم بره با عقلش. تماما با عقل.بعد تازه خود اسلام میگه کسی هایی که دین ها دیگه دارند به دینشون احترام بزارید.
ولی واقعان دارم میگم اگر کسی با عقلانیت پیش بره اسلام رو قبول می کنه از روی عقل.
اگر قبول نکرد یا درست اسلام رو نشناخته یا با اون قسمت هایی که فکر می کنه براش سخته با نفسش جگر در نمیاد رو نمی خواد قبول کنه.داخل تاریخ داریم که افرادی که به زبنشون به گیامبر گفتن ایمان اوردیم و اسلام اوردیم ولی به خاطر منافع مادی
به خاطر این که قلبنا چون اسلام جلو منفعشون ظلم و ستم هایی که می کردند و داخل برای اون افراد سود و منفعت بوده رو گرفت قلبنا اسلام نیاورند و همین افراد که اتفاقا میشه گفت از پسر عمو های پیامبر هم بودن بعدن همین ا بنا فساد و ظلم رو دوباره راه انداختند و نزاشتند حومت به دست امام علی و امامان بیفته.اره داریم و زیادند افراد که به ظاهر اسلام رو قبول کردند اما نه همه اون رو...
اگر قبول نمرد بره به همون راهی که می پسند ولی با عقلش.
اگر عقل اسلام رو قبول کرد و نفس نه این دیگه درست نیس این هرچی بخوامه
-
Matin Mousavi 1
اولا که عقیده، یعنی باور
عقیده چیزیه که با دل و جان آدم گره خورده و منشا لغوی اش این هست، در نتیجه بله این هم یک عقیده است!
دوما
حرف دین رو از حدیث میارن
از روایت و قرآن میارن
نه خیر
شما برید یه دلیل و سند دینی مبنی بر کشتن دختر بیگناه بیارید بعد، بحث رو ادامه بدیم!
بطن و مفاهیم دین رو پیامبر اورده!@Infinitie-A ببینید توی پیام های من اصلا حرفی از اینکه اون حرکت دینی هست یا نه وجود داره؟ من گفتم که اون فرد مذهبیه و دین اینو میگه!؟
من گفتم که این تعصبات اشتباه رو باید کنار گذاشت و فرزندان رو با حمایت و خرف پشتیبانی کنیم! نه اینکه کاری کنیم که از ترس ما دست به یه سری کارا بزنن.
بحث من از اول هم سر دین و این چیزا نبود چون فکر میکنم که موضوع دین خیلی خیلی عمیق و کلی و اکثر جاها هم به نتیجهای نرسیدم!
منتها بچهها اینقدر اسپم زدن که موضوع به دین کشیده شد
-
@Infinitie-A ببینید توی پیام های من اصلا حرفی از اینکه اون حرکت دینی هست یا نه وجود داره؟ من گفتم که اون فرد مذهبیه و دین اینو میگه!؟
من گفتم که این تعصبات اشتباه رو باید کنار گذاشت و فرزندان رو با حمایت و خرف پشتیبانی کنیم! نه اینکه کاری کنیم که از ترس ما دست به یه سری کارا بزنن.
بحث من از اول هم سر دین و این چیزا نبود چون فکر میکنم که موضوع دین خیلی خیلی عمیق و کلی و اکثر جاها هم به نتیجهای نرسیدم!
Matin Mousavi 1 چون در موضع دین هیچ کس موضع خودشو رها نمیکنه! و فقط وقت گذاشتن الکیه به نظرم
-
Matin Mousavi 1
اولا که عقیده، یعنی باور
دوما
حرف دین رو از حدیث میارن
از روایت و قرآن میارن
نه خیر
بطن و مفاهیم دین رو پیامبر اورده!@Infinitie-A
دقیقا. نباید دین رو با رفتار دیگران قصاوت باور و بیان کرد.
بلکه فقط الگو گفته های قران و پیامبر و امام و اسلام
که بیان های عقلانی اورده و مورد باشه -
این پست پاک شده!
-
درود. ایرانی عزیز تعصبات بی خود و غیرتهای بیخود و بی موقع و الکی رو کنار بزار.
لطفا اگه خواهر دارید از کلمات اگه فلان کار رو بکنی اگه فلان اگه با فلان کس ترو ببینم میکشمت! سرت رو میبرم!! استفاده نکنید. این اصلا کار درستی نیست. برای خواهرت غیرت داری ولی خودت آزاری؟؟؟؟؟ و هزارتا کار نادرست انجام میدی و همهاش چشمت دنبال بقیهاس؟؟
نگاه دار سر رشته تا نگه دارد!!بگذاریم دختران سرزمینمون راحت و با آرامش و هرجوری که خودشون دلشون میخواد زندگی کنن. این طرز فکر مزخرف رو کنا بگذارید!! بگذارید دخترانمون احساس آرامش و راحتی و آسایش و امنیت کنن نه اینکه تهدیدشون کنیم یکسره!!
باید جوری باشی که خواهرت راحت اگه مشکلی هم داره بیاد با تو درمیونش بزاره و ازت کمک بخواد نهاینکه ازت بترسه و به خاطر ترس تن به تهدید های گرگ های جامعه بده!!!!!!!
چه بسیارند افراد به ظاهر زیبا که بوی افکار و عقاید کهنه و مسخرهشان آزارت میدهد
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم-پرو @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم-پرو @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 تجربی تجربیا @ریاضیا @انسانیا
Matin Mousavi 1 سلام، از نظر من حرفتون درسته ولی زمانی که میبینیم عزیز ترین کسمون داره راه اشتباهی رو میره باید با روش درست آگاهش کنیم و یجوری باشه که اون کارو انجام نده .
صمیمیت بیش از حد و اینکه اجازه بدیم هر کاری دوس دارن انجام بدن هم اشتباهه ؛ از اونور قضیه هم باید تعادل وجود داشته باشه که همش تو خونه حبس نباشن و این مشکل وجود نداشته باشه که بخوان جایی برن و ... .
ته حرفم اینه که تعادل رعایت شه و برخورد هامون هم با روش درست باشه که موقعی که مشکل پیش اومد بتونن بهمون تکیه کنن ؛ سخت گیری زیاد هم کار درستی نیست . -
@Infinitie-A ببینید توی پیام های من اصلا حرفی از اینکه اون حرکت دینی هست یا نه وجود داره؟ من گفتم که اون فرد مذهبیه و دین اینو میگه!؟
Matin Mousavi 1 صحیح اوکیه
-
Matin Mousavi 1 سلام، از نظر من حرفتون درسته ولی زمانی که میبینیم عزیز ترین کسمون داره راه اشتباهی رو میره باید با روش درست آگاهش کنیم و یجوری باشه که اون کارو انجام نده .
صمیمیت بیش از حد و اینکه اجازه بدیم هر کاری دوس دارن انجام بدن هم اشتباهه ؛ از اونور قضیه هم باید تعادل وجود داشته باشه که همش تو خونه حبس نباشن و این مشکل وجود نداشته باشه که بخوان جایی برن و ... .
ته حرفم اینه که تعادل رعایت شه و برخورد هامون هم با روش درست باشه که موقعی که مشکل پیش اومد بتونن بهمون تکیه کنن ؛ سخت گیری زیاد هم کار درستی نیست .Disgustion 1 دقیقا از عصر تا حالا من دارم اینو میگم که اولا با زور هیچ کاری درست نمیشه! و دوما باید با حرف این موضوع رو حل کرد و سوما باید جوری رفتار کرد که دختران بتونن با خانوادهاشون راحت باشن و از خانواده نترسن! ولی بحث اصلا پرت شد
-
Disgustion 1 دقیقا از عصر تا حالا من دارم اینو میگم که اولا با زور هیچ کاری درست نمیشه! و دوما باید با حرف این موضوع رو حل کرد و سوما باید جوری رفتار کرد که دختران بتونن با خانوادهاشون راحت باشن و از خانواده نترسن! ولی بحث اصلا پرت شد
Matin Mousavi 1 بنظرم زور رو باید گذاشت تو مرحله آخر اونم واسه مسائلی که ممکنه ضربهی خیلی زیادی بزنه .
ولی تو اکثر مسائل از همون زور هم تو مرحلهی آخر نباید استفاده کرد و باید اجازه داد طرف بره اشتباهشو انجام بده بعد که پشیمون شد میفهمه که حرف و حدیث شما براش بهترینه و اینجوری از لحاظ روحی هم بهتون نزدیک میشه .
این حرفا رو کاغذه ؛ ولی در عمل کو گوش شنوا . -
Matin Mousavi 1 بنظرم زور رو باید گذاشت تو مرحله آخر اونم واسه مسائلی که ممکنه ضربهی خیلی زیادی بزنه .
ولی تو اکثر مسائل از همون زور هم تو مرحلهی آخر نباید استفاده کرد و باید اجازه داد طرف بره اشتباهشو انجام بده بعد که پشیمون شد میفهمه که حرف و حدیث شما براش بهترینه و اینجوری از لحاظ روحی هم بهتون نزدیک میشه .
این حرفا رو کاغذه ؛ ولی در عمل کو گوش شنوا .Disgustion 1 اونم نه هرنوع زوری!
-
https://www.aparat.com/v/Cx1LF/صحبت_های_استاد_رائفی_پور_درباره_حجاب_و_بد_حجابی
https://www.aparat.com/v/YN2HO/سخنرانی_خنده_دار_استاد_رائفی_پور
جالبند خواستید نگاه کنید. اخری هم جکه