سر خط خبرها: چاپار یا فرسنگ؟!
-
Michael Vey واسه من هستش مگه واسه تو نیست؟
تیکت بزن بهشون بگو@mahdi-najafi-2 اوفف ن برا من تو داشبورد اقای کازرانیان هس.. اوایل حتی فیلماش برام باز میشدن ولی از وقتی تیکت زدم ک اره ی همچین مشکلی دارم دیگ باز نمیشه میگه باید بخریش
خیلی وقته تیکت زدم ب مدیر اینجاهم گفتم ولی گفتن صب کنین داشبورد درحال تکمیله.. هچی ب هچی..رسما عذاااب میکشم با 2 برابر میبینم :|
-
Michael Vey
نه عزیزم تو داشبورد هست
منتها تو قسمت رشته ریاضی باید دنبالش بگردی@Felli ایییییییییی
شت بزار برم چک کنم -
Michael Vey
نه عزیزم تو داشبورد هست
منتها تو قسمت رشته ریاضی باید دنبالش بگردی@Felli
عهههه طلوعیی دلبندمم اینجا بودیی :**>>
-
@Felli
عهههه طلوعیی دلبندمم اینجا بودیی :**>>
Michael Vey
این همه وخ قشنگ تباه بودی
️
-
Michael Vey
نه عزیزم تو داشبورد هست
منتها تو قسمت رشته ریاضی باید دنبالش بگردی@Felli خوب شد گفتی مردم بخدا
-
@mahdi-najafi-2 اوفف ن برا من تو داشبورد اقای کازرانیان هس.. اوایل حتی فیلماش برام باز میشدن ولی از وقتی تیکت زدم ک اره ی همچین مشکلی دارم دیگ باز نمیشه میگه باید بخریش
خیلی وقته تیکت زدم ب مدیر اینجاهم گفتم ولی گفتن صب کنین داشبورد درحال تکمیله.. هچی ب هچی..رسما عذاااب میکشم با 2 برابر میبینم :|
-
Michael Vey
این همه وخ قشنگ تباه بودی
️
@Felli نمسشتباابسا +++
-
زینب امیدی میدونی چقد باهاشون حرف زدم و چند بار اخر بحث بهم گفتم هیچی نمیشم؟
Michael Vey ببین پدرمادرای نسل امروزی دلشون میخواد بچشون بهترین باشه ولی راهش رو بلد نیستن بهمون آموزش بدن وگرنه من خودم دوتا بچه دوقلودارم جونمم واسشون در میره هیچ پدرمادری راضی به سختی کشیدن بچش نیست ولی چون فکر میکنن که بیشتر و بهتر از تو مسیر رو بلدن نمیتونن فرمون هدایت رو به دست خودت بدن که این خیلی اشتباهه
حالا که اونا متوجه حرفات نمیشن تو برای خودت یه برنامه بذار و به خودت قول برای برای خودت بیشترین و بهترین تلاشت رو بکنی و از امکانات در دسترس بهره ببری -
Michael Vey ببین پدرمادرای نسل امروزی دلشون میخواد بچشون بهترین باشه ولی راهش رو بلد نیستن بهمون آموزش بدن وگرنه من خودم دوتا بچه دوقلودارم جونمم واسشون در میره هیچ پدرمادری راضی به سختی کشیدن بچش نیست ولی چون فکر میکنن که بیشتر و بهتر از تو مسیر رو بلدن نمیتونن فرمون هدایت رو به دست خودت بدن که این خیلی اشتباهه
حالا که اونا متوجه حرفات نمیشن تو برای خودت یه برنامه بذار و به خودت قول برای برای خودت بیشترین و بهترین تلاشت رو بکنی و از امکانات در دسترس بهره ببریزینب امیدی دقیقا.. همه میان میگن پدر مادرا رو درک کنین اونا خوبیتونو میخوان.. ولی خدایی من چقد باید درک کنمشون؟ تا کی؟ پس من چی.. من نباید درک شم؟ حس میکنم کنکور کشکه باید اول این غول خانواده رو شکست بدم کنکور پیشکش:|
و نمیتونم برنامه خودمو بچینم.. چون رو هممه چیم کنترل دارن.. حتی رو چیزایی ک در طول روز میخونم -
سلاااااام ب شماا.. چخبر چ میکنین؟
میگم.. من میخوام هرچی زودتر ب تست برسم.. بنظرتون برای دهم و یازدهم چاپار ببینم بعد برم سراغ تست؟ یا همون فرسنگا رو ببینم؟ اخه از طرفی کسایی مثل اقای طلوعی تو فرسنگاشون نکات خفنی میگن ک میترسم تو چاپار نگفته باشن.. هوففف میترسم اگ چاپارا رو ببینم کلی نکته از درسارو از دست بدم..
بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 فارغ-التحصیلان-آلاء
Michael Vey
سلام
اگه خیلی خوب بلدین درسارو و همه نکات رو فول میدونین
برین سراغ چاپار و سریع تحلیل تست هارو ببینین
ولی اگر لَنگ میزنین بهتره اول درسنامه رو ببینین
به ی چیز هم باید توجه داشت که احتمالا چون امسال سوابق تحصیلی مهم شده مجبورین برید مدرسه
و باید از این تایم مدرسه بهترین استفاده رو ببرین که سرعتتون توی فیلم دیدن بره بالا -
Michael Vey
سلام
اگه خیلی خوب بلدین درسارو و همه نکات رو فول میدونین
برین سراغ چاپار و سریع تحلیل تست هارو ببینین
ولی اگر لَنگ میزنین بهتره اول درسنامه رو ببینین
به ی چیز هم باید توجه داشت که احتمالا چون امسال سوابق تحصیلی مهم شده مجبورین برید مدرسه
و باید از این تایم مدرسه بهترین استفاده رو ببرین که سرعتتون توی فیلم دیدن بره بالا@Younes-Dehkhoda-0 اوهوم.. چشممم
-
@mahdi-najafi-2 اووففف دقیقا... برا توهم اقای طلوعی تو داشبوردت نیست و مجبوری از محصولات ببینی؟ کاش تو داشبورد بود این بنده خدا رو 3 4 برابر میکردم:|
Michael Vey
خوبی پارسال این بود که کلا ما روزی 8 زنگ 90 دقیقه ای داشتیم (کلا 12 ساعت مطالعه مفید)
لطفاً لطفاً با این دید که دوباره تو طول سال با جزوه میخونم نباشین
بنده به شخصه همه مطالب تخصصی دهم (چون ما پارسال فقط تخصصی دهم بود)
رو که فیلمهاش توی برنامه بود دست نویس میکردم
(به نکات مهم هم اکتفا نمیکردم)
تا وقتی مینوشتم که اصلا دیگه دستم توان نوشتن
نداشت
به خاطر همین کلا توی سال کنکور دهم رو 3 بار خوندم
ولی بقیه پایه ها این شرایط رو نداشتم و به طبع تسلطم کمتر بود -
Michael Vey
خوبی پارسال این بود که کلا ما روزی 8 زنگ 90 دقیقه ای داشتیم (کلا 12 ساعت مطالعه مفید)
نداشت
ولی بقیه پایه ها این شرایط رو نداشتم و به طبع تسلطم کمتر بود@Younes-Dehkhoda-0
دوتا پیشنهاد هم دارم- اینکه با محتوای برنامه کندرو پیش بیاین ولی اندازه تندروها درس بخونین (یعنی تایم اضافه رو وقف
نوشتن کنین )
- پریشب نشستم ی ساعت مطالعه خفن نوشتم

می تونین اگه دلتون خواست با این هم پیش برین
تایم هر زنگ 90 دقیقه هست
اگر هم خواستید تغییرش بدین میتونین استارت رو 5 صبح بکنین و تایم استراحت بین 2 رنگ رو 15 دقیقه بگذارین
- اینکه با محتوای برنامه کندرو پیش بیاین ولی اندازه تندروها درس بخونین (یعنی تایم اضافه رو وقف
-
Shayan Eskandari هوفف.. میگن تو ک دهم یازدهمو هزار بار خوندی دوازدهمو بخون وقت کم نیاری.. ولی این چن تا مشکل داره
اولا من پایم بخاطر مدارس مجازی خیلی عالی نیس
دوما من ازمون گزینه دو میدم ک از دهم و یازدهمه چجوری ب هردو برسمم.. حداقل تو تابستون کاش ازمون برام ثبت نام نمیکردین ی برنامه قشنگ میریختم ولی الان کلا برنامه خودم و گزینه دو و خانواده و مشاور راه ابریشم و خود ترتیب راه ابریشم قاطی شده نمد چ کنم:|Michael Vey من به شخصه آزمون الان نمیدم و پایه رو با برنامه راه ابریشم میرم جلو و دوازدهم رو خودم برنامه ریختم قسمت هایی که مربوط به 12هست ببینم
-
Michael Vey
نداشت
ولی بقیه پایه ها این شرایط رو نداشتم و به طبع تسلطم کمتر بود@Younes-Dehkhoda-0 اره باوو منم همه مینویسم
-
@Younes-Dehkhoda-0
دوتا پیشنهاد هم دارم- اینکه با محتوای برنامه کندرو پیش بیاین ولی اندازه تندروها درس بخونین (یعنی تایم اضافه رو وقف
نوشتن کنین )
- پریشب نشستم ی ساعت مطالعه خفن نوشتم

می تونین اگه دلتون خواست با این هم پیش برین
تایم هر زنگ 90 دقیقه هست
اگر هم خواستید تغییرش بدین میتونین استارت رو 5 صبح بکنین و تایم استراحت بین 2 رنگ رو 15 دقیقه بگذارین
@Younes-Dehkhoda-0 لینکش نیفتاد :**>
- اینکه با محتوای برنامه کندرو پیش بیاین ولی اندازه تندروها درس بخونین (یعنی تایم اضافه رو وقف
-
Michael Vey من به شخصه آزمون الان نمیدم و پایه رو با برنامه راه ابریشم میرم جلو و دوازدهم رو خودم برنامه ریختم قسمت هایی که مربوط به 12هست ببینم
Shayan Eskandari اره منم میخواستم همینکارو کنم ولی با ازمون خیلی سخته نمییشه
-
-
Michael Vey
شرمنده دیشب هی خطا میداد
برای بارگذاری -
@Younes-Dehkhoda-0 واو.. حالا بهش عملم میکنی کامل؟