زیرلایه ...
-
سلام بچه ها چرا با اینکه لایه سوم 18 e ظرفیت داره ولی پس از 8e وارد دوره 4 میشیم ، یکم مباحث رو قاطی کردم
-
سلام بچه ها چرا با اینکه لایه سوم 18 e ظرفیت داره ولی پس از 8e وارد دوره 4 میشیم ، یکم مباحث رو قاطی کردم
Reza Dolatsha سلام بخاطر سطح انرژی زیر لایه هاست در واقع همون قانون آفبا.
-
Reza Dolatsha
سلام
بدلیل سطح انرژی زیر لایه هاست که باید اول زیرلایه با سطح انرژی پائین تر پر بشه بعد از اون به ترتیب بالا میرن. -
Reza Dolatsha
سلام
بدلیل سطح انرژی زیر لایه هاست که باید اول زیرلایه با سطح انرژی پائین تر پر بشه بعد از اون به ترتیب بالا میرن.@Mr-Perfect
داداش در این قسمت ها فقط یک الکترون وارد زیر لایه s میشه؟ -
Reza Dolatsha سطح انرژی
اگه راه ابریشم شیمی رو داری حتما ببین خیلی کامل این مبحث که من دیدم تا الان توضیح میده -
@Mr-Perfect
داداش در این قسمت ها فقط یک الکترون وارد زیر لایه s میشه؟Reza Dolatsha
بله یک الکترون وارد میشه ولی بحث اون متفاوت هست علتش این هست که d4 و d9 ناپایدار هست و برای پایدار شدن تبدیل میشن به d5 (نیمه پر) و d۱۰(پر) که اون موقع این یک الکترون که وارد d شده از s کم میشه. -
سلام با توجه به قاعده افبا الکترون ها زیر لایه ها رو پر می کنند
همون طور که داخل کتاب اومدهn+L هر زیر لایه که کمتر باشه الکترون وارد اون میشه
و اگر n+L دو تا زیر لایه برابر شده الویت با اون زیر لایه ای هست کهn ش. کمتر.البته این قاعده استثنا هایم داره مثل cr و cu
از دستهdبه همین دلیل هم همه الکترون های لایه ها هم زمان به ترتیب پر نمی شند الویت با قاعده افبا هست و هر وقت نوبتشون بشه و عددشون از زیر لایه های باقی مانده کمتر باشه پر می شند.