پشت کنکوریان 1402
-
سلام
کیا موندن برا امسال ؟
ی اماری داشه باشم
هنوز ک جواب کنکور نیومد ولی خب قانع این اگه هدفتون دندون تهران بود پزشکی تهران برین؟ یا پشت موندنو انتخاب میکنین؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم -
سلام
کیا موندن برا امسال ؟
ی اماری داشه باشم
هنوز ک جواب کنکور نیومد ولی خب قانع این اگه هدفتون دندون تهران بود پزشکی تهران برین؟ یا پشت موندنو انتخاب میکنین؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمmahsaaa rezaeee
میرم دندون یه شهر دیگه -
mahsaaa rezaeee
میرم دندون یه شهر دیگه@حمید-صباحی مثلا دانشگا مهم باشه برات چی؟
نمیشینی؟
-
من بعید میدونم کسی بمونه،با توجه به تغییرات
بنظرم آمار پشت کنکوریا از سالهای قبل خیلی کمتر بشه@Elham650 ینی تغییرات خیلی تو روند تاثیر گذاره؟؟
-
@Elham650 ینی تغییرات خیلی تو روند تاثیر گذاره؟؟
mahsaaa rezaeee بنظرم بله چون واسه ترمیم معدل و اینا شاید مشکل پیش بیاد تقلب بره بالا و اینا
-
@حمید-صباحی مثلا دانشگا مهم باشه برات چی؟
نمیشینی؟
mahsaaa rezaeee
اولا من فرصت شو ندارم ثانیا من به پزشکی علاقه خاصی ندارم ثالثا دانشگاه برام خیلی مهمه ولی اگر بین اوم دو بمونم دانشگاه پایینتر رو میزنم اردبیل رشت تبریز -
@Elham650 ینی تغییرات خیلی تو روند تاثیر گذاره؟؟
mahsaaa rezaeee
خیلی چند سال آینده درباره همین موضوع تو تلویزیون حرف میزنن و از اختلافات دانش آموزان دیگه میگن -
mahsaaa rezaeee بنظرم بله چون واسه ترمیم معدل و اینا شاید مشکل پیش بیاد تقلب بره بالا و اینا
@Elham650
اینا چیزای پیش بینی نشدس...
ولی بنظرم امنیت از سال قبل بالاتر میره تو کنکور منظورمه ن نهایی.... -
mahsaaa rezaeee
اولا من فرصت شو ندارم ثانیا من به پزشکی علاقه خاصی ندارم ثالثا دانشگاه برام خیلی مهمه ولی اگر بین اوم دو بمونم دانشگاه پایینتر رو میزنم اردبیل رشت تبریز@حمید-صباحی بله تو یه تاپیک گفتید ک علاقتون فکر کنم دبیری بود
پزشکی یه مثال بود
-
@حمید-صباحی بله تو یه تاپیک گفتید ک علاقتون فکر کنم دبیری بود
پزشکی یه مثال بود
mahsaaa rezaeee بله دندون سپس دبیری ولی دیگه قید دندون رو زدم
-
mahsaaa rezaeee
خیلی چند سال آینده درباره همین موضوع تو تلویزیون حرف میزنن و از اختلافات دانش آموزان دیگه میگن@حمید-صباحی تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم ... لابد یه فکری کردن که یه همچین مصوبه ایو میخوان اجراش کنن
-
mahsaaa rezaeee بله دندون سپس دبیری ولی دیگه قید دندون رو زدم
@حمید-صباحی انشالله ک ب همون هدف اولتون میرسید.
-
سلام
کیا موندن برا امسال ؟
ی اماری داشه باشم
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشمعمومیا یکم تراز بیار بودن مخصوصا اوناییش که بچه ها کمتر میزدن حالا که حذف شده کنکور سخت تر میشه به نظرم!
حالا تاثیر معدلم بیشتر شده و معدل ۲۰ ها هم که فراوانن و اینم کارو سخت تر میکنه ولی به هر حال به نظرم دانش آموزان خیلی زیادی ناامید بشن چون امید بچه ها برای کنکور عمومی ها بود چون میگفتن لااقل اینا رو یکمی میزنیم یه جایی قبول میشیم بخصوص بچههای ضعیف تر حالا که حذف شدن پس به نظرم تعداد رقابت کنندگان واقعی هم خیلی کمتر از سالهای قبل بشه!
-
@Elham650
اینا چیزای پیش بینی نشدس...
ولی بنظرم امنیت از سال قبل بالاتر میره تو کنکور منظورمه ن نهایی....mahsaaa rezaeee امسالم قرار بود بالا بره ولی نشد
حالا تا ببینیم چی پیش میاد
به هر حال کار معدل بیستی ها از بقیه کمی راحت تره ولی بازم نمیشه جلوی از بین رفتن عدالت گرفت -
@حمید-صباحی تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم ... لابد یه فکری کردن که یه همچین مصوبه ایو میخوان اجراش کنن
mahsaaa rezaeee
این حرفم اینجا میمونه و جایی نمیرهاز همین الان میگم اختلاف طبقاتی دانش آموزان و تبعیض بوجود میاد که از کنکور بدتره
دانش آموز نمیدونه واسه نهایی بخونه یا کنکور
مافیای کنکور چند برابر میشه
کلاس های آمادگی نهایی
کلاس آمادگی کنکور -
عمومیا یکم تراز بیار بودن مخصوصا اوناییش که بچه ها کمتر میزدن حالا که حذف شده کنکور سخت تر میشه به نظرم!
حالا تاثیر معدلم بیشتر شده و معدل ۲۰ ها هم که فراوانن و اینم کارو سخت تر میکنه ولی به هر حال به نظرم دانش آموزان خیلی زیادی ناامید بشن چون امید بچه ها برای کنکور عمومی ها بود چون میگفتن لااقل اینا رو یکمی میزنیم یه جایی قبول میشیم بخصوص بچههای ضعیف تر حالا که حذف شدن پس به نظرم تعداد رقابت کنندگان واقعی هم خیلی کمتر از سالهای قبل بشه!
همیشه اختصاصیم قوی تر از عمومی بود.
اخرای کنکورو اختصاص دادم به عمومی اون قوی شد://
الانم تو کنکور عمومیو زیاد تر زدم تا اختصاصی هیچ وقت فکرشم نمیکردم ک این بشه.درکل تو هر درسی تمرین و استمرار باشه موفقی توش ...
شما میگی سخت میشه من میگم سخت میشه یه سری دانش اموزای دیگه هم میگن سخت میشه پس برای همه سخته!! -
mahsaaa rezaeee
این حرفم اینجا میمونه و جایی نمیرهاز همین الان میگم اختلاف طبقاتی دانش آموزان و تبعیض بوجود میاد که از کنکور بدتره
دانش آموز نمیدونه واسه نهایی بخونه یا کنکور
مافیای کنکور چند برابر میشه
کلاس های آمادگی نهایی
کلاس آمادگی کنکور@حمید-صباحی قبول دارم...
-
همیشه اختصاصیم قوی تر از عمومی بود.
اخرای کنکورو اختصاص دادم به عمومی اون قوی شد://
الانم تو کنکور عمومیو زیاد تر زدم تا اختصاصی هیچ وقت فکرشم نمیکردم ک این بشه.درکل تو هر درسی تمرین و استمرار باشه موفقی توش ...
شما میگی سخت میشه من میگم سخت میشه یه سری دانش اموزای دیگه هم میگن سخت میشه پس برای همه سخته!!mahsaaa rezaeee خب این باعث میشه که خیییلیا جا بزنن و اگه کسی بتونه استمرار داشته باشه و ناامید و خسته نشه میتونه موفق بشه