پشت کنکوریان 1402
-
@حمید-صباحی قبول دارم...
mahsaaa rezaeee
شما کدوم رو انتخاب میکنین؟ -
mahsaaa rezaeee
شما کدوم رو انتخاب میکنین؟@حمید-صباحی
من خیلی یهویی دانشگاه برام مهم شد قبلا اصلا ب دانشگاه فکر نمیکردم ://
همش میخوندم ب هدف دندون حالا هرجا
ولی یه مدته حس میکنم دانشگا برام مهمتراز رشته شده:// میدونم طرز فکر اشتباهیه ولی ...
-
@حمید-صباحی
من خیلی یهویی دانشگاه برام مهم شد قبلا اصلا ب دانشگاه فکر نمیکردم ://
همش میخوندم ب هدف دندون حالا هرجا
ولی یه مدته حس میکنم دانشگا برام مهمتراز رشته شده:// میدونم طرز فکر اشتباهیه ولی ...
mahsaaa rezaeee
بهتون حق میدم چون دانشگاه بهتر یادگیری با استادان برتر
دید بازتر و به نظر خودم هر چه آدم به شهرهای بزرگ برسونه مخصوصا خارج از استان خودش دیدش بازتر میشه چون مثلا ماهای که تو شهرستان هستیم با امکانات کمتر و افراد هم عقیده و هم شهر خودمون مواجه هستیم اما وقتی که وارد یه شهر بزرگ مثلا تهران وارد بشیم با امکانات بیشتر و طرز فکر و افراد مختلف روبرو میشیم درسته زندگی تو کلانشهر ها سخته ولی باید امکانات و استادانی که باهاش آموزش میبینی رو هم در نظر گرفت
مطمئنا برای من هم دانشگاه مهمه
منم آرزومه تو دانشگاه تهران یا شهید بهشتی درس بخونم
ولی نه در حد فرق دندان تبریز و دندان تهران
ولی برام دندون رشت با دندون تهران خیلی فرق داره -
mahsaaa rezaeee
بهتون حق میدم چون دانشگاه بهتر یادگیری با استادان برتر
دید بازتر و به نظر خودم هر چه آدم به شهرهای بزرگ برسونه مخصوصا خارج از استان خودش دیدش بازتر میشه چون مثلا ماهای که تو شهرستان هستیم با امکانات کمتر و افراد هم عقیده و هم شهر خودمون مواجه هستیم اما وقتی که وارد یه شهر بزرگ مثلا تهران وارد بشیم با امکانات بیشتر و طرز فکر و افراد مختلف روبرو میشیم درسته زندگی تو کلانشهر ها سخته ولی باید امکانات و استادانی که باهاش آموزش میبینی رو هم در نظر گرفت
مطمئنا برای من هم دانشگاه مهمه
منم آرزومه تو دانشگاه تهران یا شهید بهشتی درس بخونم
ولی نه در حد فرق دندان تبریز و دندان تهران
ولی برام دندون رشت با دندون تهران خیلی فرق داره@حمید-صباحی نقدرم خودمو محدود نکردم ک فقط تهران یا تبریز
ولی ازاین حالت بدم میاد ک نمیتونم تصمیم بگیرم.نمیتونم انتخاب کنم :((