تست خیلی سبز
-
سلاممم
بچه ها گزینه ج رو بخونید و پاسخنامشم نگاه کنیدبنظرتون واژه بیان مناسب این عبارت هست؟با توجه به پاسخش نباید میگفت رونویسی؟
چون بیان یعنی رسیدن به محصول نهایی که در اینجا آنزیمه
که خب ربطی نداره به جایگاه آغاز رونویسی و توالی پایان رونویسی -
سلاممم
بچه ها گزینه ج رو بخونید و پاسخنامشم نگاه کنیدبنظرتون واژه بیان مناسب این عبارت هست؟با توجه به پاسخش نباید میگفت رونویسی؟
چون بیان یعنی رسیدن به محصول نهایی که در اینجا آنزیمه
که خب ربطی نداره به جایگاه آغاز رونویسی و توالی پایان رونویسیpekf mfm
سلام و عرض ادب
بیان ژن الزاما توجه رو شامل نمیشه ولی الزاما رونویسی رو شامل میشه. اینکه چرا از واژه رونویسی استفاده کرده به همین دلیله که بعدا سوءتفاهم نشه -
pekf mfm
سلام و عرض ادب
بیان ژن الزاما توجه رو شامل نمیشه ولی الزاما رونویسی رو شامل میشه. اینکه چرا از واژه رونویسی استفاده کرده به همین دلیله که بعدا سوءتفاهم نشهNothing Except me ما الان تو بحث تجزیه لاکتوز اشرشیاکلای هستیم خب که محصول نهاییش آنزیم پروتیینیه
شما ببین مگه بیان ژن رسیدن به محصول نهایی نیست؟ اینجا محصول نهاییمون mrna نیست که داره روضه جایگاه آغاز رونویسیو میخونه
باید روضه کدون های آغازو بخونه که خب در این مورد mrna نهایی 3 کدون آغاز و 3 کدون پایان داره
من همزمانی بیان این 3 ژن رو میپذیرم ولی استدلالش برام قانع کننده نیست -
Nothing Except me ما الان تو بحث تجزیه لاکتوز اشرشیاکلای هستیم خب که محصول نهاییش آنزیم پروتیینیه
شما ببین مگه بیان ژن رسیدن به محصول نهایی نیست؟ اینجا محصول نهاییمون mrna نیست که داره روضه جایگاه آغاز رونویسیو میخونه
باید روضه کدون های آغازو بخونه که خب در این مورد mrna نهایی 3 کدون آغاز و 3 کدون پایان داره
من همزمانی بیان این 3 ژن رو میپذیرم ولی استدلالش برام قانع کننده نیستpekf mfm در تست خیلی سبز گفته است:
Nothing Except me ما الان تو بحث تجزیه لاکتوز اشرشیاکلای هستیم خب که محصول نهاییش آنزیم پروتیینیه
من همزمانی بیان این 3 ژن رو میپذیرم ولی استدلالش برام قانع کننده نیستفرمایش شما درسته
منتها پاسخنامه اون بخش مربوط به ترجمش رو ننوشته
مهم اینه نکتش رو متوجه بشید که شدین