IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
لایه های لوله گوارش
-
سلام
اگر تو صورت سوال بگه لایه ای از لوله گوارش که در آن یاختههای با قابلیت تولید نوعی پیک شیمیایی یافت می شوند...
الان کدوم لایه هارو باید در نظر گرفت ؟ -
Sajad Barez تولید نوعی پیک شیمیایی » قابلیت ترشح هورمون
لایه مخاطی ( پوششی ) غدد معده که گاسترین ترشح میکنه و همچنین یاخته های دوازدهه ( روده باریک ) که سکرتین به خون ترشح میکنن ( پیک تولید میکنن )
پس در کل همینان -
اگه در معده یا روده خواسته باشه میشه مخاط (به دلیل ترشح هورمون گاسترین و سکرتین ) ولی اگه کلی گفته، زیر مخاط و ماهیچه ای هم می شود در نظر گرفت چون در سیناپس های شبکه یاخته عصبی ناقل عصبی ترشح میشود.. ولی به نظرم منظورش همون مخاطه
-
بنظرم مخاط
-
مخاط که غده نداره زیر مخاط غده داره و مجراش به مخاط وصله
-
Sajad Barez سلام پیک شیمیایی یا دور برد هستش یعنی هورمون که میشه لایه مخاطی
و یا پیک شیمیایی نزدیک برد که میشه ناقل ها و..اغلب از یاخته های عصبی ترشح میشه پس زیر مخاط و ماهیچه ای هم میشه در نظرش گرفتدر زیر مخاط غده ها رو هم داریم که ترشحات برون ریز دارن:))
-
Reza Dolatsha سلام، پیک شیمیایی الزاما هورمون نیست....
یعنی هر پیک شیمیایی هورمون نیست ولی هر هورمونی پیک شیمیایی هست -
MOHAMADREZA RAMEZANI در معده سلول های معده غده ایجاد کردن که به زیر مخاط زیرین خود فرو رفته اند:)
در زیر مخاط هم غده داریم
-
Mo Xo میشه بیشتر توضیح بدی همه رو گیج شدم
-
MOHAMADREZA RAMEZANI بخش معدو رو خوندین؟؟اون سلول های اصلی سلول های مخاط ساز و هورمون ساز و کناری جزو سلول های لایه مخاط هستند که در بافت پیوندی زیرین خود فرو رفته و غده ایجاد کرده اند....
متوجه شدین؟؟ -
Mo Xo ینی الان مخاط غده داره و هورمون گاسترین ترشح میکنه ؟
-
MOHAMADREZA RAMEZANI مخاط در معده بله غده معده پس جزو کدوم لایه هست؟؟
-
Mo Xo سلام بله منم تحلیلم مثل شما بود ولی درباره ی اینکه گفتید توی زیرمخاط غده ی برون ریز هست نه تو شکلا من دیدم نه تو متن گفته اگه میشه بیشتر توضیح بدید
-
Mo Xo نمیدونم
-
Sajad Barez
طبق شکل
-
MOHAMADREZA RAMEZANI یبار گفتار مربوطه در فصل دو زیست دهم رو بخونید رفع ابهام میشه براتون:))
-
Mo Xo 1 ساعت پیش خوندم
-
MOHAMADREZA RAMEZANI این مبحث اینطوریه بمرور تست بزنید دستتون میاد نگران نباشید
-
Mo Xo آخه این شکل برای ما حذف شده
-
Sajad Barez شکل شما ننوشته؟؟
به هر حال بعنوان نکته اضافس گوشه جیب داشته باشین به جایی بر نمیخوره:))