لایه های لوله گوارش
-
Sajad Barez شکل شما ننوشته؟؟
به هر حال بعنوان نکته اضافس گوشه جیب داشته باشین به جایی بر نمیخوره:))Mo Xo باشه ممنون
-
Mo Xo باشه ممنون
Sajad Barez خواهش میکنم
-
MOHAMADREZA RAMEZANI در معده سلول های معده غده ایجاد کردن که به زیر مخاط زیرین خود فرو رفته اند:)
در زیر مخاط هم غده داریم
Mo Xo بافت زیرین بافت سست هست؟ غشای پایه هم داره؟
-
Mo Xo بافت زیرین بافت سست هست؟ غشای پایه هم داره؟
MOHAMADREZA RAMEZANI غشای پایه مختص بافت پوششی هستش زیر بافت پوششی
بافت پیوندی ها غشای پایه ندارن -
MOHAMADREZA RAMEZANI غشای پایه مختص بافت پوششی هستش زیر بافت پوششی
بافت پیوندی ها غشای پایه ندارنMo Xo مخاط بافت پوششیه و زیر غشای پایه و زیرش بافت پیوندی سست هست؟
-
Mo Xo مخاط بافت پوششیه و زیر غشای پایه و زیرش بافت پیوندی سست هست؟
MOHAMADREZA RAMEZANI بله لایه مخاط شامل بافت پوشش همراه با غشای پایش و بافت پیوندی سست و بافت ماهیچه ای صافم داره ذره و رگ ها
البته این تکمیله تو کتاب فقط پیوندی و پوششی رو ذکر کردن اگر الان حذف نکردن:/
-
MOHAMADREZA RAMEZANI بله لایه مخاط شامل بافت پوشش همراه با غشای پایش و بافت پیوندی سست و بافت ماهیچه ای صافم داره ذره و رگ ها
البته این تکمیله تو کتاب فقط پیوندی و پوششی رو ذکر کردن اگر الان حذف نکردن:/
Mo Xo تشکر
-
Mo Xo تشکر
MOHAMADREZA RAMEZANI خواهش میکنم
-
مخاط که غده نداره زیر مخاط غده داره و مجراش به مخاط وصله
-
سلام
اگر تو صورت سوال بگه لایه ای از لوله گوارش که در آن یاختههای با قابلیت تولید نوعی پیک شیمیایی یافت می شوند...
الان کدوم لایه هارو باید در نظر گرفت ؟Sajad Barez سلام من مطمئن نیستم و نمیدونم این صورت تستی بوده یا سوال خودتون ولی تا جایی که میدونم سوالتون نگفته کوتاه برد یا دور برد پس اگه طبق بعضی کتابا بگیم اینترفرون کوتاه برده با توجه به اینکه اینترفرون نوع ۱ از هر سلول زنده ی الوده به ویروسی میتونه ترشح شه جواب همه ی لایه هاست
-
Sajad Barez سلام من مطمئن نیستم و نمیدونم این صورت تستی بوده یا سوال خودتون ولی تا جایی که میدونم سوالتون نگفته کوتاه برد یا دور برد پس اگه طبق بعضی کتابا بگیم اینترفرون کوتاه برده با توجه به اینکه اینترفرون نوع ۱ از هر سلول زنده ی الوده به ویروسی میتونه ترشح شه جواب همه ی لایه هاست
-
MOHAMADREZA RAMEZANI بخش معدو رو خوندین؟؟اون سلول های اصلی سلول های مخاط ساز و هورمون ساز و کناری جزو سلول های لایه مخاط هستند که در بافت پیوندی زیرین خود فرو رفته و غده ایجاد کرده اند....
متوجه شدین؟؟ -
Sajad Barez
طبق شکل
-
Shayan Eskandari گاسترین نمیخونید؟؟پس چی میخونید شما:/
-
-
Mo Xo اصلا بحث چرا عوض کردی ، مخاط معده در کل دو بخشه حفره و غده ، غده هم خودش دارای چندین سلوله که فقط تعدادیشون گاسترین ترشح میکنه ( گاسترینم هورمونه پس پیکه دیگ ! ) در ضمن هورمون سکرتین هم در دوازدهه هورمونه پس پیکه
و سلام
-
Mo Xo اصلا بحث چرا عوض کردی ، مخاط معده در کل دو بخشه حفره و غده ، غده هم خودش دارای چندین سلوله که فقط تعدادیشون گاسترین ترشح میکنه ( گاسترینم هورمونه پس پیکه دیگ ! ) در ضمن هورمون سکرتین هم در دوازدهه هورمونه پس پیکه
و سلام
Reza Dolatsha سوال کردن دوست عزیز من بحث رو عوض نکردم یبار پیام هارو بخونید متوجه میشین....
-
Shayan Eskandari گاسترین رو که میخونید؟اگر از متن کتاب کلمه گاسترین حذف نشده باشه عملا چیزی عوض نشده بجز اینکه ذهن دانش آموزان رو مریض کنن