آمار انتخاب رشته
-
Farhan Honar خواهش میکنم
خوب فکراتو بکن در مورد انتقالی هم اصلا قطعی نیست موافقت بشه یا نه روی اما اگر نمیشه تصمیم گرفت...به اینم فکر کن پزشک بشی میتونی تخصص چشم بخونی اما برعکسش نیست یکم بینایی سنجی محدودت میکنه
ولی اگر علاقت اونقدری هست که ایناش برات مهم نباشن اولویت اول بزن
خود من الان هر کسی میرسه میگه دندون دیگه؟برو دندون!؟و...میدونم پافشاری اطرافیان چقدر میتونه کلافه کننده باشه:))چند روز بیشتر وقت نداریم تحقیق کن در مورد هر دو رشته
Mo Xo به منم خیلی ها میگن دندون انتخاب کن
ولی من با عشق پزشکی تلخی یه سال پشت کنکور موندن رو تحمل کردم
نمیخوام چندسال دیگه باوجود پول زیاد( میگن دندون پزشکا پولدارن) حسرت به دل بمونم
ما فقط یبار حق زندگی داریم بهتره چیزی که دلمون میخواد و غلط هم نیست رو انتخاب کنیم -
ما فقط یبار حق زندگی داریم بهتره چیزی که دلمون میخواد و غلط هم نیست رو انتخاب کنیم@haniehno
برو دنبال علاقت -
Farhan Honar خواهش میکنم
خوب فکراتو بکن در مورد انتقالی هم اصلا قطعی نیست موافقت بشه یا نه روی اما اگر نمیشه تصمیم گرفت...به اینم فکر کن پزشک بشی میتونی تخصص چشم بخونی اما برعکسش نیست یکم بینایی سنجی محدودت میکنه
ولی اگر علاقت اونقدری هست که ایناش برات مهم نباشن اولویت اول بزن
خود من الان هر کسی میرسه میگه دندون دیگه؟برو دندون!؟و...میدونم پافشاری اطرافیان چقدر میتونه کلافه کننده باشه:))چند روز بیشتر وقت نداریم تحقیق کن در مورد هر دو رشته
Mo Xo تشکر دوباره
-
ما فقط یبار حق زندگی داریم بهتره چیزی که دلمون میخواد و غلط هم نیست رو انتخاب کنیم@haniehno
دقیقا
یه بله حتما بگین رد شن نمیشه به همه هم توضیح داد،توضیح هم داده بشه خیلیا از درکش عاجزن -
Mo Xo تشکر دوباره
-
ما فقط یبار حق زندگی داریم بهتره چیزی که دلمون میخواد و غلط هم نیست رو انتخاب کنیم@haniehno شما از پشت موندن راضی هستی؟
من نمیدونم امسال برم پرستاری یا بمونم پشت برای پزشکی -
@haniehno شما از پشت موندن راضی هستی؟
من نمیدونم امسال برم پرستاری یا بمونم پشت برای پزشکیMohammad Lotfi 0
به راضی بودن نیست
به تلاشت نگاه کن به سختی هایی که قراره بکشی نگاه کن
ببین امسال همه ی تلاشتو کردی و نشد کوتاهی کردی یا نه
آیا قراره بازم مثل قبل بخونی و اشتباهات سال قبل رو کنی
و...
البته اگر دوم پشت کنکورت هست
باید یه رشته تو دانشگاه آزاد ثبت نام کنی و از مرخصیش استفاده کنی -
@haniehno شما از پشت موندن راضی هستی؟
من نمیدونم امسال برم پرستاری یا بمونم پشت برای پزشکیMohammad Lotfi 0 من راضی م چون نتیجه م خوب اومده
شاید بعضی ها ناراضی ن چون بازم نخوندن بد اومده
اگه علاقه نداری به پرستاری بمون ولی بعضی ها که رفتن پرستاری میگن تو ادامه درس خوندنم بهش علاقه مند شدم -
Mohammad Lotfi 0 من راضی م چون نتیجه م خوب اومده
شاید بعضی ها ناراضی ن چون بازم نخوندن بد اومده
اگه علاقه نداری به پرستاری بمون ولی بعضی ها که رفتن پرستاری میگن تو ادامه درس خوندنم بهش علاقه مند شدم@haniehno من به پرستاری خیلی علاقه دارم ولی یجور ترس دارم که اگه نرم پزشکی ضرر کنم و چند سال دیگه بگم ای کاش یه سال پشت مونده بودم
کاش آدم از آینده خبر داشت -
@haniehno من به پرستاری خیلی علاقه دارم ولی یجور ترس دارم که اگه نرم پزشکی ضرر کنم و چند سال دیگه بگم ای کاش یه سال پشت مونده بودم
کاش آدم از آینده خبر داشتMohammad Lotfi 0
به هون حرفام حتما توجه خاصی کن -
@haniehno من به پرستاری خیلی علاقه دارم ولی یجور ترس دارم که اگه نرم پزشکی ضرر کنم و چند سال دیگه بگم ای کاش یه سال پشت مونده بودم
کاش آدم از آینده خبر داشتMohammad Lotfi 0 ولی همین بیخبری زندگی رو لذت بخش تر میکنه
اگه علاقه داری پرستاری رو برو ۴ سال دیگه تو کار میکنی ماهانه حداقل ۱۰ تومن درآمد داری ولی کسی که الان میره حتی پزشکی ۴ سال دیگه منتظر مامان باباشه
ولی یه چیز بگم
من دخترخاله م سال اول ۵۰۰۰ آورد پزشکی میخواس درنیومد رفت پرستاری بهشتی الان شاغله ولی با یه وضعی میاد خونه که از چشماش میشه خوند چقدر پشیمونه و بهتر بود پشت کنکور بمونه
هرکی یچیز میگه ولی درآخر تصمیم گیرنده خودتی
مسیری رو برو که چندسال دیگه به خودت افتخار کنی -
Mohammad Lotfi 0 ولی همین بیخبری زندگی رو لذت بخش تر میکنه
اگه علاقه داری پرستاری رو برو ۴ سال دیگه تو کار میکنی ماهانه حداقل ۱۰ تومن درآمد داری ولی کسی که الان میره حتی پزشکی ۴ سال دیگه منتظر مامان باباشه
ولی یه چیز بگم
من دخترخاله م سال اول ۵۰۰۰ آورد پزشکی میخواس درنیومد رفت پرستاری بهشتی الان شاغله ولی با یه وضعی میاد خونه که از چشماش میشه خوند چقدر پشیمونه و بهتر بود پشت کنکور بمونه
هرکی یچیز میگه ولی درآخر تصمیم گیرنده خودتی
مسیری رو برو که چندسال دیگه به خودت افتخار کنی@haniehno اره
پزشکی تا بیاد یه درامد داشته باشه باید خیلی دردسر بکشه ولی پرستاری سختیش وقتیه که وارد شغل میشه -
کاش آدم از آینده خبر داشتMohammad Lotfi 0
سلام اینا نظر یه دانشجوی پزشکیه
به نظرم کمک کنندهاست...
-
مثل این که همه با علاقه انتخاب رشته میکنن
خب بحثی نیست
فقط سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که چرا همه علاقشون پزشکیه؟
چه جذابیتی به غیر از درآمد در این رشته دیده میشه؟
خواهشا نگید عشقِ کمک به مردم و اینا...شما هر رشته ای رو درست بخونید به جامعه خدمت کردید و این واضحه -
خب بحثی نیست
خواهشا نگید عشقِ کمک به مردم و اینا...شما هر رشته ای رو درست بخونید به جامعه خدمت کردید و این واضحهعلیرضا تمدنی چون 99 درصد علاقشون پزشکی نیس. یا ب زور خانوادس یا ب زور وضعیت مملکت یا ب زور طمع
کمتر کسی با علاقه خودش وارد میشه -
علیرضا تمدنی چون 99 درصد علاقشون پزشکی نیس. یا ب زور خانوادس یا ب زور وضعیت مملکت یا ب زور طمع
کمتر کسی با علاقه خودش وارد میشهMichael Vey
والا تو تاپیک که همه گفتن علاقه و لاغیر... -
Michael Vey
والا تو تاپیک که همه گفتن علاقه و لاغیر...علیرضا تمدنی خب مگه چن نفر گفتن.. تازشم اینجا بحث سر رشته های مختلفه
-
خب بحثی نیست
خواهشا نگید عشقِ کمک به مردم و اینا...شما هر رشته ای رو درست بخونید به جامعه خدمت کردید و این واضحهعلیرضا تمدنی اگه حرف پول باشه شغل هایی هست که درامدش از پزشکی بیشتره خیلیا هم به خاطر اینکه بقیه بهش بگن آقا یا خانم دکتر میرن سراغش
-
Mohammad Lotfi 0
سلام اینا نظر یه دانشجوی پزشکیه
به نظرم کمک کنندهاست...
زهرا بنده خدا 2 ممنون
تصمیم گیری خیلی سخته اونم برای یه عمر زندگی...