سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
آمار انتخاب رشته
-
Mohammad Lotfi 0
سلام اینا نظر یه دانشجوی پزشکیه
به نظرم کمک کنندهاست...
-
مثل این که همه با علاقه انتخاب رشته میکنن
خب بحثی نیست
فقط سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که چرا همه علاقشون پزشکیه؟
چه جذابیتی به غیر از درآمد در این رشته دیده میشه؟
خواهشا نگید عشقِ کمک به مردم و اینا...شما هر رشته ای رو درست بخونید به جامعه خدمت کردید و این واضحه -
علیرضا تمدنی چون 99 درصد علاقشون پزشکی نیس. یا ب زور خانوادس یا ب زور وضعیت مملکت یا ب زور طمع
کمتر کسی با علاقه خودش وارد میشه -
Michael Vey
والا تو تاپیک که همه گفتن علاقه و لاغیر... -
علیرضا تمدنی خب مگه چن نفر گفتن.. تازشم اینجا بحث سر رشته های مختلفه
-
علیرضا تمدنی اگه حرف پول باشه شغل هایی هست که درامدش از پزشکی بیشتره خیلیا هم به خاطر اینکه بقیه بهش بگن آقا یا خانم دکتر میرن سراغش
-
زهرا بنده خدا 2 ممنون
تصمیم گیری خیلی سخته اونم برای یه عمر زندگی... -
Mohammad Lotfi 0 دقیقا. ی طراح مد هس میلیاردی درامد ماهانشه.... و حالا خانواده ما فک میکنن پزشکی چ پوخی هس
-
Michael Vey من اصلا به پزشکی علاقه نداشتم انقدر پدرم گفت علاقمند شدم و تا روز قبل کنکور علاقه داشتم ولی الان علاقم یه چیز دیگه شده
-
Mohammad Lotfi 0 دقیقا منم.. هف شستوشو مغزی شدیم بمولا
-
از نظر من شما هر رشته ای بخونید میتونید آدم موفق و تاثیرگذاری بشید نیازی نیست از ترسِ این که "نکنه آدم بزرگی نشم یا پول خوبی درنیارم" پناه بیارید به پزشکی
اگه ریاضی میخونید میرزاخانی بشید
اگه فیزیک میخونید کامران وفا بشید
اگه داروسازی میخونید هاله حامدی فر بشید
اگه موسیقی میخونید رامین جوادی بشید
اگه زیست شناسی میخونید عطا کالیراد بشید
اگه روانشناسی میخونید هلاکویی بشید
اگه علوم سیاسی میخونید زیباکلام بشید
اگه کلا با اینجور عِلما حال نمیکنید
برید تو فوتبال علی دایی بشید
برید تو خوانندگی چاوشی بشید
برید تو ترانه سرایی روزبه بمانی بشید
برید فیلم بسازید کیارستمی بشید
کتاب بنویسید هدایت بشید
شعر بگید شاملو بشید
نقد کنید فراستی بشید
مثل شفیعی کدکنی ادبیات بفهمید
مثل علی صبوری بلاگری کنید
مثل علی اوجی مدیر برنامه درجه یک باش
اگه بازیگر میشی نوید محمد زاده شو
اگه دوبلور میشی بهروز رضوی شو
اگه
اگه
اگه...
بی نهایت تا مثال میتونم بیارم
ولی تا وقتی که تو خودتو گول بزنی فایده نداره
همه رو هم ایرانی مثال زدم که باور کنی میشه
علاقه یه چیز جوششی هست
این که زور بزنی ایجاد بشه یا هی تلقین کنی نه فایده نداره
من رشتم اصلا تجربی نیست که برام اهمیت داشته باشه
ولی وقتی میبینم که هم نوع هام اینطوری دارن جوونیشون رو تلف میکنن(به جز علاقه حقیقی، همه چی اتلاف وقته...میخواد پزشکی باشه یا هر رشته دیگه) قلبم به درد میاد. -
Mohammad Lotfi 0
کدوم رشته درآمدش از پزشکی بیشتره بگید تا ما هم بشینیم برا اون بخونیم
اینجا بحث سرِ رشته های دانشگاهی هست وگرنه معلومه یه کارخونه ی حتی دستمال کاغذی بزنی میتونی اندازه دویست تا پزشک در بیاری...اما بحث ما اینا نیست چون فرض بر اینه که میخواییم از راه آکادمیک بریم جلو -
سیستم آموزشی ما کاری کرده که 90 درصد رتبه برتر هایی که رتبه شون به پزشکی های خوب میرسه، اونو انتخاب میکنن در حالیکه هر آدمی خاص هستش با استعداد های خاص ظرفیت خاص توانایی های خاص علایق خاص و این که شما یه خط تولید از مغز هایی راه بندازی که از همشون پزشک در بیاد اصلا جالب نیست و مملکت ما یک روزی تاوان این فسادی که راه انداخته رو خواهد داد.
دیگه حرفی ندارم
امیدوارم همه علاقتون رو پیدا کنید... -
علیرضا تمدنی میخوام تاکید کنم اکثرا میدونیم علاقمون چیه و با اجبار خانواده اومدیم
-
علیرضا تمدنی وگرنه من ک همه اینارو قبول دارم
-
Michael Vey
اوکی
پس این که اولویت کسایی که پزشکی میرن علاقس چیز مسخره ایه -
علیرضا تمدنی دندان از پزشکی پر درامد تره منی که دستم بازه ولی دندان رو رد میکنم دغدغم صرفا پول نیست....
اونم مهمه ولی لطفا همه رو توی یک ظرف قرار ندین:)) -
-
-
Mohammad Lotfi 0 خواهش میکنم
ان شاءالله بتونید تصمیم درستو بگیرید.