اطلاعیه مهم در مورد کنکور ۱۴۰۲
-
@محمد-خراسانی نه مثل اینکه کنکور دو بار در ساله ولی انتخاب رشته یکبار در سال اونم شهریور ماه
-
@محمد-خراسانی نه مثل اینکه کنکور دو بار در ساله ولی انتخاب رشته یکبار در سال اونم شهریور ماه
Amir ali Nikfard میگن می تونی هر دو مرحله کنکور رو شرکت کنی بعد هر کدوم که نتیجه بهتری داشت اون میشه رتبت
-
Amir ali Nikfard میگن می تونی هر دو مرحله کنکور رو شرکت کنی بعد هر کدوم که نتیجه بهتری داشت اون میشه رتبت
Mahdi Parandakht حالا سوال من اینجاست که چجوری ترتیب بندی میکنن برای انتخاب رشته
-
سلام وقت همگی بخیر
برنامه راه ابریشم برای کنکور تیر ماه تنظیم شده. میخواستم بدونم آلا قرار نیست برنامه ای ارائه بده برای کسایی که میخوان تا کنکور دی ماه خودشون رو برسونن؟ -
سلام وقت همگی بخیر
برنامه راه ابریشم برای کنکور تیر ماه تنظیم شده. میخواستم بدونم آلا قرار نیست برنامه ای ارائه بده برای کسایی که میخوان تا کنکور دی ماه خودشون رو برسونن؟ -
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
سلام بچه ها
میخواستم یه چیزی بهتون بگم که این مسایل رو بیخیال بشین فعلا
چون فقط ذهنتون درگیر این میشه که ،اقااااا اینا اخرش میخوان با ماها چیکار کنن!
فقط اینو بگم که هر چی از این اخبار دورتر باشین بهتره...
ما ها که نمیتونیم تو تصمیم هاشون تغیری انجام بدیم و در نتیجه بهتره به کار ها و برنامه های خودمون بفکریم......... -
Mahdi Parandakht خو اینجوری اگه مثلا یکی کنکور دی شد 500 تیر شد 700
یکی دیگه دی شد 700 تیر شد 500
بعد هردوشون رتبه بهترشون میشه 500 و اینجوری دو نفر رتبه یکسان دارند -
بعد هردوشون رتبه بهترشون میشه 500 و اینجوری دو نفر رتبه یکسان دارندMohammad Lotfi 0 نه بر اساس تراز و امتیاز کل با ضریب رتبه بندی برای انتخاب رشته انجام میشه فکر کنم
-
بعد هردوشون رتبه بهترشون میشه 500 و اینجوری دو نفر رتبه یکسان دارندMohammad Lotfi 0 تازه میگن ما دوازدهمی ها کنکور دی رو شرکت کنیم راحت تریم چون دیگه اون کنکور تاثیر معدل نداره
-
من که میخوام کنکور اول رو شرکت کنم. هر کی با من موافقه لایک کنه رو پیام
این پست پاک شده!