راهنماییم کنید لطفااااا
-
سلام عزیزان من امسال دهمم(تجربی) و میخوام برای چهار درس تخصصی یعنی ریاضی ، شیمی ، زیست و فیزیک فیلم آموزشی ببینم میشه لطفا راهنماییم کنید که کدوم استاد برای هر درس بهتره
-
سلام عزیزان من امسال دهمم(تجربی) و میخوام برای چهار درس تخصصی یعنی ریاضی ، شیمی ، زیست و فیزیک فیلم آموزشی ببینم میشه لطفا راهنماییم کنید که کدوم استاد برای هر درس بهتره
-
سلام
زیست اقای موقاری. ( البته کتاب دهم یکم تغییرات داشته و چون فیلم های استاد برای سال های قبل. شما باید به کتابتون توجه زیا داشته باشید که مطالب که تغییر کرده و یا دیوه نیست کدوما هست.)فیزیک آقای یاری عالی هستند
شیمی احسان گودرزی.
ریاضی هم اقای لکستانی و ایمنی راد هستند.
اقای لکستانی تعداد فیلم هاشون زیاده و کامل هم تمام فصول تدریس نکردند ولی خی تدریشون جامع تره.
اقای امینی راد هم من خودم دیدم با هاشون خیلی خوب هستند.
ولی خلاصه بیان می کنند.
زمان ما اقای لکستانی داشتند فیلم پر می مردند و چون فیلم ها کامل نبود و حداقل مثل الان نبود.
ندیدم. ولی شنیدم خیلی خوب و کامل تدریس می کنند.شما چون زمان هم دارید اگر ببنید که خیلی خوبه.
باز خودتون تدریس دبیر ها رو ببینید و اینخاب کنید برای این 4 درس.
موفق باشید
-
سلام
اگه فقط می خوای فیلم ببینید
برای ریاضی با توجه به وقتتون دوره آقای لکستانی عالیه چون پایه ریاضیتون قوی میشه تورق و نکته و تست هم دارن که باز هم پیشنهاد میشه ، تنها ایرادش هم تکمیل نبودن دوره اس که یا تکمیل میشه یا می تونید برای 3 فصل پایانی از دوره دیگه ای استفاده کنید اما صقر تا صد آقای لکستانی قطعا توصیه میشه
برای فیزیک هم آقای یاری خوبن و از اونجا که در دهم در فصل دو تعداد زیادی تست حل کردن بهتره دوره رو از همین حالا ببیند خداروشکر وقت هم دارید
برای زیست هم دوستان میگن آقای موقاری که عالین ولی از اونجا که در تابستون هستید بد نیست که اول دوره آقای ذبحی تفت رو ببینید تا یه دید کلی و مفهومی از زیست به دست بیارید
البته در هر صورت ناچارید که دوره آقای موقاری رو هم ببینید اصل ایشونه
برای شیمی هم نظری ندارم ، شاید آقای براتی که چند سال پیش در تلویزیون درس دادن و آقای گودرزی آلا هم بعد از فهم مطالب برای نکات و روش ها و تست خیلی خوبن
البته باز هم ارتباط گرفتن خودتون با دبیر مهمه
ضمنا مهمترین نکته برای شما فعلا عادت به ساعت مطالعه و روش مطالعه اس -
-