سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
ریاضی یک سوال ریز
-
@salma-khajavi
میشه لطفا تعیین علامت دومی رو برای انجام بدید چون داخل قدر مطلق xمنفیهنمیدونم چطور میشه
برای تعیین خونه اولی تعیین علامت علامت xهارو در هم ضرب میکردیم الانx داخل قدر مطلق رو +در نظر میگیریم یا منفی (چون میگفتیم قدر مطلق همه چیز رو مثبت میکنه) -
@salma-khajavi سلام چند تا راهنمایی میکنم بعدش اگر نتونستی بگو بنویسم، خب
ایا قدر مطلق ۲ با قدرمطلق ۲- فرق داره؟؟ نه
خب آیا قدرمطلق x با قدر مطلق x- فرق داره؟؟ نه
خب پس الان
|X|=|-x|
قبوله؟؟
حالا میگم قدرمطلق منفی ایکس منهای دو
میشه همون قدرمطلق ایکس بعلاوه دو
یعنی هر چیزی داخلش باشه یا قرینش باشه تفاوتی نمیکنه پس از اینکه ضریب ایکس داخلش منفی هست یا نیست نترس اون رو تو تعیین میکنی هر چی حال کردی میگی،،،
حالا واسه تعیین علامت عبارت های قدرمطلقی چه میکنی؟ ترجیحا اول ریششو پیدا میکنی
اگر تعیین علامت عادی انجام میدی که خب میگی این عبارت همه جا + هست فقط باید حواست باشه در ریشش صفر هست ،،،،
اگر هم تعیین علامت سریعتر انجام میدی خب وموقعی که به ریشه قدرمطلق رسیدی نباید علامت هارو تغییر بدی -
Mr Unknown XD
سلام
ببخشید روش سریعتر چجوریه دقیقاً؟ -
ممنون متوجه شدم میشه الان تو روش سریعتر اولین خونه از راست +میشه یا خیر؟
اگه بنویسید که خیلی عالی میشه -
@salma-khajavi در ریاضی یک سوال ریز گفته است:
ممنون متوجه شدم میشه الان تو روش سریعتر اولین خونه از راست +میشه یا خیر؟
اگه بنویسید که خیلی عالی میشه
امیدوارم مفید باشه -
Mr Unknown XD
فقط ببخشید حالا که اینجایید میخواستم یه سوال بپرسم، میگم شما روزانه چندتا تست و از هر درس چندتا میزدید؟ آخه رتبه تون خیلی خوب شده بود برا همین برام سوال شد -
@محمد-خراسانی من زیاد برای کنکور نخوندم عشقی میخوندم،، زیاد تست نمیزدم معمولا جمعا ۲۰۰ تا
-
ممنونم
-