فروش کتب راه ابریشم و کتب یازدهم
-
سلام. من راه ابریشم ریاضیات رو تهیه کردم و برنامه رو هم دریافت کردم و چندروزه دارم اجرا میکنم.
مشکلی که برام پیش اومده اینه که در روز باید ۴تا فیلم اموزشی ببینم و جواب تست هارو هم باید بنویسم چون کتابش پاسخ تشریحی نداره. همین مسئله باعث شده خودم نتونم تست بزنم و ۴ساعتی که در روز اختصاص میدم به ریاضیات همشو درگیر فیلم دیدن باشم. میخواستم بدونم روش درست دیدن فیلمها و تست زدنش چجوریه. سپاس -
سلام سلام
کتابای راه ابریشم رو دیگه لازم ندارم، هرکسی که میخواد اطلاع بده(یا پیوی آلا یا اینجا پیام بدید)
کتابای تخصصی و عمومی راه ابریشم رو کامل دارم و همشون نو هستن، چون پارسال اواخر آبان ماه برام پست شد و بخاطر اینکه سر این موضوع خیلی عقب افتادم نخواستم منتظر بمونم تا آلا نرخ جدید کتابا رو اعلام کنه و بعد به فروش بذارم:))و جز اون کتاب دروس تخصصی پایه یازدهم رشته ریاضی هم دارم
اگر خواستید اطلاع بدید
موفق باشید -
@Anise-Ghorbani
وقت بخیر بله کتابا نو هستن -
سلام. من راه ابریشم ریاضیات رو تهیه کردم و برنامه رو هم دریافت کردم و چندروزه دارم اجرا میکنم.
مشکلی که برام پیش اومده اینه که در روز باید ۴تا فیلم اموزشی ببینم و جواب تست هارو هم باید بنویسم چون کتابش پاسخ تشریحی نداره. همین مسئله باعث شده خودم نتونم تست بزنم و ۴ساعتی که در روز اختصاص میدم به ریاضیات همشو درگیر فیلم دیدن باشم. میخواستم بدونم روش درست دیدن فیلمها و تست زدنش چجوریه. سپاسEsmaeil Sedghi rostami
تاپیک جدا بزنید تا بتونید نظرات اکثر بچه هارو بخونید
بنظر من ترجیحا نباید کاملا بنویسی و صرفا یه فرمول یا یه نشونه از راه حل باید بذاری که اگر باز هم برگشتی به تستا بتونی ازشون استفاده کنی و جواب جلو چشمات نباشه -
@jahad-128
بله فیزیک2 خیلی سبز رو دارم
و برای شیمی هم کتاب تست شیمی2 خیلی سبز رو دارم که پاسخ تشریحی داره
خودم که خیلی ازش راضی بودماگر خواستید پیوی اطلاع بدید تا بعد آدرس و کدپستی رو ازتون بگیرم
-
مشکلی که برام پیش اومده اینه که در روز باید ۴تا فیلم اموزشی ببینم و جواب تست هارو هم باید بنویسم چون کتابش پاسخ تشریحی نداره. همین مسئله باعث شده خودم نتونم تست بزنم و ۴ساعتی که در روز اختصاص میدم به ریاضیات همشو درگیر فیلم دیدن باشم. میخواستم بدونم روش درست دیدن فیلمها و تست زدنش چجوریه. سپاس -
@jahad-128
بله فیزیک2 خیلی سبز رو دارم
و برای شیمی هم کتاب تست شیمی2 خیلی سبز رو دارم که پاسخ تشریحی داره
خودم که خیلی ازش راضی بودماگر خواستید پیوی اطلاع بدید تا بعد آدرس و کدپستی رو ازتون بگیرم
اها خیلی ممنون.
شیمی خیلی سبز رو دارم. کار می کنم. اره کتاب خوبه.
تک جلدی مبتمران می خواستم که خیلی زیادم نباشه برسم کارش کنم. -
@Anise-Ghorbani
وقت بخیر بله کتابا نو هستنSarah Ghanaatiyan پس اگه نو و دست نخورده هستن من جزوه شیمیتونو با هر قیمتی خواستین ازتون میخرم
-
-
جزوه زیست راه ابریشم رو چند میدین؟
-
Sarah Ghanaatiyan سلام من میخوام فقط چون اعتبارم کمه نتونستم تو پیوی پیام بدم
-
سلام وقت بخیر.
کتاب شیمی راه ابریشم رو دارین؟ چطور میتونم تهیش کنم؟ -
@Anise-Ghorbani من کتاب شیمی ابریشم رو دارم که 80% سفیده و کاملا کتاب دست نخورده ای هست به کمترین قیمت میفروشمش ... لطفا اگر نیاز دارید بهم بگید
-
@Anise-Ghorbani من کتاب شیمی ابریشم رو دارم که 80% سفیده و کاملا کتاب دست نخورده ای هست به کمترین قیمت میفروشمش ... لطفا اگر نیاز دارید بهم بگید
Sarah Hamidi خب من چطوری میتونم با شما ارتباط بگیرم؟
-
Sarah Hamidi خب من چطوری میتونم با شما ارتباط بگیرم؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Sarah Hamidi باشه گوشی دستم اومد بهتون پیام میدم
راستی شمل جزوه زیست هم دارید که تمیز و دست نخورده باشه؟ -
Sarah Hamidi باشه گوشی دستم اومد بهتون پیام میدم
راستی شمل جزوه زیست هم دارید که تمیز و دست نخورده باشه؟@Anise-Ghorbani تا هفته ی پیش داشتم اما دادمش به کسی اگر جزوه ی درسه دیگه ای رو خواستید من دارم دست نخورده و تمیزه مثل فیزیک ریاضی و شیمی اینا استفاده نشده ست و حتی عمومی ها هم کلا استفاده نشده فقط خریداری شده
-
@Anise-Ghorbani تا هفته ی پیش داشتم اما دادمش به کسی اگر جزوه ی درسه دیگه ای رو خواستید من دارم دست نخورده و تمیزه مثل فیزیک ریاضی و شیمی اینا استفاده نشده ست و حتی عمومی ها هم کلا استفاده نشده فقط خریداری شده
Sarah Hamidi اوووو که اینطور
نه من بقیه رو دارم
با تشکر