سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
حالم بده درحدی که….
-
@Elham650 اعتبار ندارم برای چت.
-
@jahad-128 🥹 موفق باشید
-
همچنين شما سلامت و موفق باشید
-
@jahad-128
-
Mary Tqvii بد شد که
-
@Elham650 اینجا نمیشه؟
-
Mary Tqvii بیخیال ولش کن
فقط سعی کن با خوندن کتابهای انگیزشی سطح انگیزتو حفظ کنی و خودتو تغییر بدی طوری که هیچ حرفی تاثیر بدی روت نذاره و خودت و سرزنش نکن به اینم فکر نکن چرا بقیه میرن کلاس و اینا و من نمیتونم
به هدفت فکر کن و انگیزه رو بالا نگه دار تا بتونی موفق شی
اگر کسی تو فامیل هست که خانواده قبولش دارن بهشون میتونی بگی بیان با والدینت صحبت کنن
فقط غصه نخور و ادامه بده
امیدوارم برسی به اون چیزی که میخوای -
خب
بسم الله
توشرایطی اینو مینویسم که مغزم درحد انفجار پراز فکرو تحلیل و دغدغه ست و ساعتای خوابم از بینظمی و کمی تقریبا به 2ساعت رسیده...
پس نه نفسم از جای گرم میاد و نه بیکارم که بخوام دلداریت بدم...
دوست من سلام
اول ازهرچیز تو یه سال پراسترسو پشت سر گذاشتی و بنابراین خسته نباشی...خداقوت
بیا یه لحظه به شرایطت نگاه کنیم:
ادمی که بالاخره این مسیرو تموم کرد
حالا باهرررنتیجه ای
اما خودت خوب میدونی که این مریم(چون زدی مری تقوی) اخر این راه با مریمی که اول راه شروع کرده بود این مسیرو زمین تااسمون فرق کرده
کم کم به مسیر اشنا شده
کاری ندارم به اینکه پشت کنکور موندن و خوندن براش و پذیرفتن این ریسک چه مزایا و معایبی داره اما هر انتخابی بهایی داره که باید بپردازیم
گاهی این بها شنیدن حرفه
گاهی طرد شدنه
گاهی شکستن درون خودمونه
و گاهی...
پس مهمه که بدونیم اصا این مسیرو میخوایم؟اگه پذیرفتن این بها دادنها تو رومیترسونه باید همین اول به تصمیمت شک کنی؛این تصمیم منه چون من ادمی هستم که واقعا توذهنم برای ایندم ساختم یا این تصمیم منه چون من تو جو قرار گرفتم یا چون میخوام تایید ادمای مهممو بدست بیارم؟
اگه اولیه پس باترست روبرو شو و من بهت رازشو میگم.
اما اگه دومیه؛همینجا این تصمیمو رها کن واصلا برو دنبال علاقت و ببین براش چی لازم داری؟شاید لازم باشه کنارش حرفه و درامدی داشته باشی
شاید باید دوره ببینی یا...
ومطمئن باش تو درهرررر زمینه ای هم که قدم بزاری؛ تازمانی که به نتیجه نرسی؛نمیتونی لذتشو درک کنی.
وزمان هم هرگز منتظر رسیدن تو نمیشینه!زمان پیش میره و دونه دونه اتفاقاتی که در دل داره رو برات رقم میزنه و تویی و چالش های مسیرت
بعنوان یه ادم خسته شدن
عصبی شدن
گاهی حس منفی به خودت یا ادما داشتن
طبیعی ترین حسیه که برات موقع این سختی ها بوجود میاد
اصلا اگه این احساسات نبودن ما درکی از خوشی نداشتیم و دیگه انگیزه و دلیلی هم برای پیشرفتن وجود نداشت!
پس غم ها ومشکلات بعنوان زمینه های درک خوشبختی درواقع عامل حرکت ماهستن
درست مثه اسکیت
میتونی از سواری لذت ببری و اگرهم چندبار بیوفتی و دردبکشی ناراحت و سرخورده نشی یا میتونی دلسرد بشی و همیشه تو جایگاهی ک هستی بمونی.جایگاهی که شاید به تو متعلق نباشه و همیشه اذیتت کنه
وخب تو که بهتر میدونی رنج چندماهه کجا و رنج چندساله کجا؟
وقتی به پشت سر نگاه میکنی خودت بخوبی میت نی کاستی هاتو ببینی اما باید اینکه معجزه بشه و برگردی عقب تاجبرانشون کنی رو کاملا از سرت بیرون کنی این بازی فقط یه دوره.اما تو میتونی هربار ازهر دور بازیت یکسری چیز هارو تو برداری و توی ظرف ذهنت جا بدی و باخودت همراه کنی
اشتباه غالب ادما وحتی خودم چندماه قبلتر این بود
ادما تصویر بازیشونو خاطره میکنن و این یعنی هربار به قبل نگاه میکنن زهر این خاطرات کامشونو تلخ میکنه
اما ادمی که زبل باشه؛ازهرانچه دردور قبلی بازی داشته فقط تجربیاتشو برمیداره و بعد برای مرحله ی بعد ازشون استفاده میکنه
پس شفاف ترازقبل باخودت روبرو شو و تجربیاتتو فقط تجربیاتتو درخودت همراه کن
دوتا (ت)توزندگی هر ادمی بصورت پیشفرض نهفته ست
اولا ترس و دوم تنبلی
و هرادم باید این دوتارو به دوتا (ت) دیگه ارتقا بده
اول توکل و بعدهم تلاش
اگه طرد شدی.تنهاشدی یاهرچی هیچوقت نگران نشو این یعنی تو کاملا متمرکز مسیر خودتی
فقط هرررکسی هم که باورشو بت ازدست داد؛خودت اینکارو نکن.این مهلک ترین ضربه ایه که یه ادم میتونه به خودش بزنه
اینو من میگم که همین ضربه رو به خودم زدم و حالاهنوز بعد5سال(ازروزیکه توشروع نوجوونیم شک کردم) جنگیدن بازهم به تلاش و ممارست نیاز دارم تا بتونم خود حقیقیمو بسازم
هیچوقت به خودت شک نکن حتی وقتی دیدی همسنات ازتو بیشتر رشد کردن
یه نهال سرو و خرما اگه تو یروز کاشته بشن؛5سال بعد سروه واس خودش درختیه ولی خرما هنوز کوچولوعه
تواین مدت باید بزنیم توسرنخل که چرا سرو نیستی؟
نه!مااینکارو نمیکنیم چون میدونیم 10سال بعدتر نخله انقدررر بلند و ارزشمند شده که سرو هررکاریم بکنه بش نمیرسه
پس دلسرد نشو شاید تو اون نخل باشی!
یادت باشه ممکنه بازم بجنگی و شکست بخوری
پس اینکه بجنگی لزوما تورو پیروز نمیکنه
اما رشد چرا...توقطعا بعدهرتلاشی رشد میکنی
تواین مسیر ممکنه بهضیا بت بگن
ببین هرادمی سرنوشتی داره.سرنوشتتو بپذیر
یسریام بگن همه چی اختیاره و تومقصر نرسیدنایی
اما قاعده دنیا نه اولیه و نه دومی
درواقع چیزی بین اینهاست و توگذر زمان یجاهایی ب اولی نزدیک تره و یجاهایی هم به دومی
بله هرکدوم ما ازوقتی اومدیم تو بازی صفحه های ازپیش ساخته ای رو طی کردیم.ممکنه تو هرصفحه هم چندخطی ازپیش نوشته باشن اما یادت نره انچه ما دردست داریم؛قلم اختیاره!
مانمیاونیم این خطهای ازپیش نوشته رو پاک کنیم اما قطعا میتونیم چندسطری که ازارمون میده خط بزنیم و جور دیگری بنویسیم یا حتی داستانوبه سمت تمایلاتمون بچرخونیم...
پس اگه اینی که هستو نمیخوای؛شرایطتو بپذیر.خودتو بپذیر و متوقف نشو.قرارنیست همه چیز مهیا بشه تا تو اون کارو رقم بزنی...
قراربود رازیو بت بگم:
وقتی میخوای تو رانندگی اصا حرکت کنی؛
یه نقطه ای وجودداره به اسم نقطه شروع
درست زمانیکه داری پاتو ازروی کلاچ برمیداری یجا میرسه که کل ماشین شروع به لرزیدن میکنه
به این نقطه میگن نقطه شروع
حالا تو یا جرأت حرکت داری و پاتو رو گاز میزاری تا حرکت کنی یا میترسی و خودتو تواین لرزش گم میکنی و نهدیتا ماشین بالگد خاموش میشه...
میبینی؟اگه فقط کمی پاتو روگاز فشار میدادی؛حرکت کرده بودی و میوفتادی تومسیر
اما چون ندادی؛محکم نشستی سرجات...
حالا بعد اینکه نتونستی ماشین زندگیتو حرکت بدی؛ممکنه بقیه دیگه نخوان توماشینت بشینن اما ایا این دلیل کافی ایه که تو نخوای دوباره حرکت کنی؟نه
زندگیم همینه.درست وقتی همه تلاشات به بزنگاه میرسن و همه چیزت دارن از تعادل خارج میشن تو یامیپری و کارو تموم میکنی یا... -
موندی پشت کنکور؟؟
-
Mary Tqvii
من یه دوستی دارم ایشون بهشون گفته بودن که یا ازدواج میکنی یا میری دانشگاه
رفت دانشگاه
و عاشق یکی از تخصص های پزشکی بود
خلاصه اینکه رفت دانشگاه ولی گفت که من به هدفم میرسم فقط مسیرم عوض شده
بنظرم یکی از رشته های علوم پایه رو انتخاب بکنید اگر رتبه اشو اوردین و برید در ارامش واسه کنکور بخونید
با این وضعیتی که شما میگین... -
@Elham650
رشته علوم پایه اگه برن باز کارشون راحت تره
ولی واقعا ارامش رو ترجیح میدم به شخصه به اینکه بخوام هم درس بخونم هم حرف بخورم -
Gharibe Gomnam اذیت نشد که هم بره دانشگاه و هم کنکور؟
-
Mary Tqvii
من میگم برید همون دانشگاه اگر وضعیت واقعا همینه
چون بچه هایی که درسال کنکور واقعا خانوادشون همراهشون وقتی پشت کنکوری میشن خانوادشون رفتارشون خیلی عوض میشه در اکثر مواقع
حالا شمایی که سال کنکورتون وضعیت این بوده اگر پشت بمونین بدترهم میشه -
Gharibe Gomnam اینکه شغلی داشته باشی که علاقه ای بهش نداری زندگی رو به کامت تلخ میکنه و بدتر از حرفای دیگرانه
بیرانوند و امثالش هم اگه میخواستن تسلیم خانوادشون شن الان چیزی جز حسرت واسشون باقی نمونده بود -
Mary Tqvii
من کاری ندارم قبلا رو چی تسلیم شدی
ولی انقدر شهامت داشته باش که ایندت رو به بازی نگیری اگر الان تسلیم بشی تا اخر عمرت بازنده ای و تا اخر عمرت تحقیر میشی
بعد اینکه دانشگاه اگر رشته علوم پایه بری بازم میگم خیلی سخت نیست چون سال اول اکثرا چیزایی که خوندین اونارو -
Mary Tqvii
من جات بودم میرفتم دانشگاه
جان خودم راست میگم
لااقل میدونی کسی کاری به کارت نداره
همش هر دقیقه یکی رو اعصابت راه نمیره
بعدم اینکه دانشگاهم رفتی واحد کم انتخاب بکن حداقل واحد رو انتخاب بکن هر روز که فکرنکنم کلاس داشته باشین
من جات بودم به شخصه این کار رو میکردم
یه کار نیمه وقت میگرفتم البته به خانما سخت کار میدن ولی با این حال میرفتم سر یه کار نیمه وقت که لااقل پول کتابام در بیاد یا پول خورد و خوراکم در بیاد
واحدم کم برمیداشتم
میرفتم درسمو میخوندم دور از خانواده و هرچی سرزنش -
Mary Tqvii
چت اعتباری نیست که
چتا باز شدن
از کاربرای قبلی آلا هستین درسته؟ -
ببخشید اینو میگم
ولی بچه ها واقعا یه سری حرفاتون خونمو به جوش میاره
بابا تو این شرایط نوشتن جواب نمیده
چون بودم
گاهی به حدی میشه میخوای گریه کنی از شدت بغض نفست میگیره خودکار تو دستت میلرزه کل کتاب و دفتر میشه خیس بعد شما میگین بنویس بنویس
بخدا گاهی نوشتنم جواب نمیده
نمیگم بده ولی همه باهم نگین نوشتن
کتاب انگیزشی و هر کوفت و زهرماری باشه گاهی هیچکدوم رو مغزت اثر نمیکنن -
Mary Tqvii
واحدای کمی گرفت
دلیل دانشگاه رفتنشم فقط یه محیط اروم بود فقط درحدی میخوند که پاس بشه
یعنی بالای ۱۰ -
Gharibe Gomnam امروز حالم بد شد و نوشتم البت همین تاپیک ک خوب شد.