شروع متفاوت
-
سلام خواستم بگم میخوام متفاوت شروع کنم متفاوت از هر بار دلم گریه های پر ذوق موقع دیدن نتابجو میخواد دلم حال خوش میخوام میخوام قوی باشم و شروعمو اینجا پست کردم من رتبم شد ۱۰۰۰۰۰ اینم بگم هیچی نخونده بودم ذهنم درگیر یه موضوعات بی معنی شده بود مهم نیست دیگه تموم شد رفت به نظرتون من با آلا پیش برم و ادامه بدم امیدی هست حتی کلاس کنکور ؟ امید واهیم نمیخوام
-
سلام خواستم بگم میخوام متفاوت شروع کنم متفاوت از هر بار دلم گریه های پر ذوق موقع دیدن نتابجو میخواد دلم حال خوش میخوام میخوام قوی باشم و شروعمو اینجا پست کردم من رتبم شد ۱۰۰۰۰۰ اینم بگم هیچی نخونده بودم ذهنم درگیر یه موضوعات بی معنی شده بود مهم نیست دیگه تموم شد رفت به نظرتون من با آلا پیش برم و ادامه بدم امیدی هست حتی کلاس کنکور ؟ امید واهیم نمیخوام
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHanieh Tork من که با آلا شروع کردم و راضیم
هنوز اول راهم پس نمیتونم قطعی بگم
اما تدریس معلم هاش عالیه و این راه ابریشمی که طراحی کردن رو خوده همین معلما فرماندهی و تدریس میکنن پس حتما اگر بخونی و تلاش کنی نتیجه میگیری -
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHanieh Tork سلام
بالاخره همه چی به تلاشت بستگی داره
اگه قرار وسط راه ول کنی دیگع ادامه ندی این کارو نکن
میدونم بعضی وقتا خسته میشی استراحت کنمن خودم با بیرون کلاس رفتن مخالفم چون خیلی وقتمو میگیره
ولی اگه با آلا پیش بری و تلاش کنی مطمئن میتونی -
نوشتهشده در ۱۴ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
کنکور آزمونیه که توش هر معجزه ای رخ میده
فقط به تلاش و توکلت به خدا بستگی داره
سعی کن اروم اروم شروع کنی و با ارامش ساعت مطالعه ات رو افزایش بدی
اولش و حتی هر چند هفته یکبار ناامیدی رو شاید احساس کنی اما کسی برنده است که اراده اش رو از دست نده و پیوسته مطالعه کنه
سعی کن حتما برنامه ریزی اصولی داشته باشی ، تست بزنی و ازمون ها رو پیوسته شرکت کنی ، جو گیر نشو و فقط اون مباحثی رو که با مطالعه ی کتاب یاد نمیگیری از الا استفاده کن چون ویدیو بیش از حد وقتتو میگیره
زندگی صحنه ی تبدیل نشدنی ها به شدنی هاست موفق باشی :))