دیواره نخستین
-
سلام
در پارانشیم - کلانشیم - اسکلرانشیم
دیواره پسین در کلانشیم که نیستش در اسکلرانشیم هست در پارانشیم چطور؟؟
و دیواره نخستین چطور در هرسه شون هست؟؟
@بچه-های-تجربی-ابریشم -
دیواره نخستین در هر سه تاش هست اصلا همه سلولای گیاهی طبق کتاب ما دیواره نخستین رو دارند ولی همشون پسین ندارند
در مورد وجود پسین در پارانشیم در چاپ کتاب ما میگفتیم اغلب چوبی نمیشوند یعنی گاها پسین هم دارند اما فکر میکنم چاپ های دو سال اخیر این اغلب رو حذف کردن و کلا میگن چوبی نمیشود(به متن کتاب رجوع کنید) -
دیواره نخستین در هر سه تاش هست اصلا همه سلولای گیاهی طبق کتاب ما دیواره نخستین رو دارند ولی همشون پسین ندارند
در مورد وجود پسین در پارانشیم در چاپ کتاب ما میگفتیم اغلب چوبی نمیشوند یعنی گاها پسین هم دارند اما فکر میکنم چاپ های دو سال اخیر این اغلب رو حذف کردن و کلا میگن چوبی نمیشود(به متن کتاب رجوع کنید)Mo Xo آهان
آره در کتاب ما هم اغلب حذف شده و گفته دیواره نخستین دارد پارانشیم یعنی گفته چوبی شدن همواره باعث مرگ پروتوپلاست میشه یعنی فکرکنم بصورت غیرمستقیم گفته در پارانشیم دیواره پسین کلا نیست -
در مورد وجود پسین در پارانشیم در چاپ کتاب ما میگفتیم اغلب چوبی نمیشوند یعنی گاها پسین هم دارند اما فکر میکنم چاپ های دو سال اخیر این اغلب رو حذف کردن و کلا میگن چوبی نمیشود(به متن کتاب رجوع کنید)Mo Xo ممنون
-
Mo Xo ممنون
Ahmadreza Amanzadeh خواهش میکنم
-
A Ahmadreza Amanzadeh marked this topic as a question on
-
A Ahmadreza Amanzadeh has marked this topic as solved on