زیست ۲
-
«واحدهای تکرار شونده در هر تار چه ماهیچه ای از پروتئین های رشته ای تشکیل شده است»
واحد تکرار شونده تارچه ماهیچه ای»»»»»»سارکومر
پروتئین های موجود در سارکومر»»» اکتین و میوزین و برخی پروتئین های دیگر
پاسخنامه برای رد این گزینه گفته اکتین ها کروی هستند ولی با کنار هم قرار گرفتن شکل رشته ای به خود گرفتن
%(#ff0000)[سوال من اینه] میوزین ها هم مثل اکتین ها هستند؟پروتئین های دیگر چطور؟
اینکه اکتین ها کروی هستند رو از کدوم قسمت کتاب برداشت می کنیم؟ -
«واحدهای تکرار شونده در هر تار چه ماهیچه ای از پروتئین های رشته ای تشکیل شده است»
پاسخنامه برای رد این گزینه گفته اکتین ها کروی هستند ولی با کنار هم قرار گرفتن شکل رشته ای به خود گرفتن
اینکه اکتین ها کروی هستند رو از کدوم قسمت کتاب برداشت می کنیم؟@soniaaa
یه شکل تو کتاب کشیده شده که میوزین میاد به اکتین میچسبه از اون برداشت شده -
اینکه اکتین ها کروی هستند رو از کدوم قسمت کتاب برداشت می کنیم؟@soniaaa
طبق همین تصاویر میوزین و اکتین کلی تفاوت دارند و میوزین کروی نیست -
Mo Xo
@حمید-صباحی
ممنونم ازتون -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
@soniaaa خواهش میکنم
-
Mo Xo سلام آقا ماهان ولی من تستاش زدم هفته پیش هروقت میگفت رشته ای با زیرواحد های کروی شکل فقط میوزین در نظر گرفته میشد ( شما هم درست میگین اما من بر اساس متن و شکل های کتاب دارم میگم )
توی شکل اون صفحه رو هم ببینید که داره فرایند انقباض رو نشون میده ... -
Mo Xo سلام آقا ماهان ولی من تستاش زدم هفته پیش هروقت میگفت رشته ای با زیرواحد های کروی شکل فقط میوزین در نظر گرفته میشد ( شما هم درست میگین اما من بر اساس متن و شکل های کتاب دارم میگم )
توی شکل اون صفحه رو هم ببینید که داره فرایند انقباض رو نشون میده ...Reza Dolatsha سلام،احتمالا اسماشو اشتباه میگید طبق شکل های کتاب رشته با زیر واحد کروی اکتین هستش میوزین کروی نداره کلا....
تستشو بفرسین لطفا ببینیم طراح از چه منظر اینو گفته!یکی از گزینه های کنکور۱۴۰۰ با این کروی بودن میوزین رد میشد.... -
Reza Dolatsha سلام،احتمالا اسماشو اشتباه میگید طبق شکل های کتاب رشته با زیر واحد کروی اکتین هستش میوزین کروی نداره کلا....
تستشو بفرسین لطفا ببینیم طراح از چه منظر اینو گفته!یکی از گزینه های کنکور۱۴۰۰ با این کروی بودن میوزین رد میشد....Mo Xo منظورم آکتین بوده نمیدونم چرا نوشتم میوزین حواسم نبوده...
یلحظه ضبر کنسد ببینم پیداش میکنم تستشو 🥲 -
Reza Dolatsha سلام،احتمالا اسماشو اشتباه میگید طبق شکل های کتاب رشته با زیر واحد کروی اکتین هستش میوزین کروی نداره کلا....
تستشو بفرسین لطفا ببینیم طراح از چه منظر اینو گفته!یکی از گزینه های کنکور۱۴۰۰ با این کروی بودن میوزین رد میشد....Mo Xo پیداش کردم 🥲
-
تستشو بفرسین لطفا ببینیم طراح از چه منظر اینو گفته!یکی از گزینه های کنکور۱۴۰۰ با این کروی بودن میوزین رد میشد.... -
Mo Xo منظورم آکتین بوده نمیدونم چرا نوشتم میوزین حواسم نبوده...
یلحظه ضبر کنسد ببینم پیداش میکنم تستشو 🥲Reza Dolatsha اکتین بگه درسته:)حدس زدم اسماشو اشتباه گفتی
-
Reza Dolatsha
ضخیم میوزین
نازک اکتین -
Reza Dolatsha
ضخیم میوزین
نازک اکتین@soniaaa سوالتون حل شد دیگ درسته ؟
-
@soniaaa سوالتون حل شد دیگ درسته ؟
Reza Dolatsha
بله دگ آقا ماهان و آقای صباحی زحمتشو کشیدن -
@soniaaa
خواهش میکنم کاری نکردم -
Reza Dolatsha
بله دگ آقا ماهان و آقای صباحی زحمتشو کشیدن@soniaaa بله