زیست۵
-
سلام در این تست
در توضیح این مورد پاسخنامه گفته
سوال من اینه که این نکته را از کجا باید برداشت کنیم و کتاب هم در مورد شکل گیری پروتئین ها در ساختار چهارم صحبت کرده و من از ساختار سوم همچین نکته ای رو برداشت نکردم
Mo Xo
ممنون میشم راهنمایی کنید -
در مورد شکل گیری پروتئین ها یا مرحله دومه(مارپیچ و صفحه ای) یا در مرحله سومه(تمایل به ابگریز یا ابدوستی اشکال مختلفی ایجاد میکنه) و مرحله چهارمم زیر واحد ها شکل میگیرن
-
در مورد شکل گیری پروتئین ها یا مرحله دومه(مارپیچ و صفحه ای) یا در مرحله سومه(تمایل به ابگریز یا ابدوستی اشکال مختلفی ایجاد میکنه) و مرحله چهارمم زیر واحد ها شکل میگیرن
Mo Xo
خیلی ممنون
اون جمله ب به شکل های متفاوتی در می آیند در ساختار سوم رو ندیدم -
@soniaaa خواهش میکنم
اتفاقا زیرشم خط کشیدین -
Mo Xo
درجه کوری بالاسالبته این زیر ذره بینه خودش کشیده من نکشیدم🥲
-
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
Mo Xo ببخشید ی سوال
هموگلوبین به صورت مارپیچی در ساختار چهارم مشاهده می شوداین جمله چرا غلطه مگه ساختار مارپیچی که در سطح دوم ایجاد میشه به سطح ۴ نمیرسه؟
-
Mo Xo ببخشید ی سوال
هموگلوبین به صورت مارپیچی در ساختار چهارم مشاهده می شوداین جمله چرا غلطه مگه ساختار مارپیچی که در سطح دوم ایجاد میشه به سطح ۴ نمیرسه؟
@soniaaa هموگلوبین خودش مارپیچی نمیشه
ساختاراش مارپیچی میشن تو مرحله ی دو -
@soniaaa هموگلوبین خودش مارپیچی نمیشه
ساختاراش مارپیچی میشن تو مرحله ی دوramses kabir
متوجه نشدم:// -
Mo Xo ببخشید ی سوال
@soniaaa هموگلوبین چهار تا زیر واحده خودش مارپیچ نیست زیر واحد هاش در مرحله دو مارپیچ میشن
(مثل این میمونه دندون یکی کج باشه شما بگین ایشون کجه؟این درسته؟؟)
مثال بهتری بذهنم نرسید -
@soniaaa
-
@soniaaa هموگلوبین چهار تا زیر واحده خودش مارپیچ نیست زیر واحد هاش در مرحله دو مارپیچ میشن
(مثل این میمونه دندون یکی کج باشه شما بگین ایشون کجه؟این درسته؟؟)
مثال بهتری بذهنم نرسیدMo Xo
اهان -
ramses kabir
Mo Xo
مرسی لطف کردین -
ramses kabir
Mo Xo
مرسی لطف کردین@soniaaa خواهش میکنم.