زیست۶
-
در چند مورد زیر نوکلئوتیدها دخالت دارند؟
ب) کمک به ساخت ترکیبات آلی در تنفس یاخته ایپاسخنامه گفته که این مورد غلط هستش چون طی نفسی یاختهای ماده آلی %(#ff0000)[تجزیه] میشه ولی در فتوسنتز ماده آلی %(#ff0000)[تولید] میشه
%(#ff0000)[سوال من اینه که] مگه برای ساخت پیروات که نوعی ماده آلی هستشNADH نقش نداشت؟
تجربیا -
ب) کمک به ساخت ترکیبات آلی در تنفس یاخته ایپاسخنامه گفته که این مورد غلط هستش چون طی نفسی یاختهای ماده آلی %(#ff0000)[تجزیه] میشه ولی در فتوسنتز ماده آلی %(#ff0000)[تولید] میشه
%(#ff0000)[سوال من اینه که] مگه برای ساخت پیروات که نوعی ماده آلی هستشNADH نقش نداشت؟
تجربیا@soniaaa
سلام صبحت بخیرتوی صفحه ۶۹ دوازدهم گفته ترکیبی نوکلئوتید دار است،
بعد پایین ترش گفته "انرژی حاصل ازتجزیه گلوکز صرف ساخته شدن ATPو مولکول های حامل اکترون NADH وFADH می شودتوی بیشتر بدانید ص ۷۲ هم یه تصویری هس
ص ۷۳؛ مولکول هایی ایجاد می شوند که در فرایند تشکیل آنها NAD به وجود می آید
تخمیر 'مانند' تنفس هوازی با "قند کافت " آغاز می شوند و پیرووات ایجاد میکنند ؛ در قند کافت دیدیم که تشکیل پیرووات از قند فسفاته همراه با ایجاد NADH وNAD است -
@soniaaa
سلام صبحت بخیرتوی صفحه ۶۹ دوازدهم گفته ترکیبی نوکلئوتید دار است،
بعد پایین ترش گفته "انرژی حاصل ازتجزیه گلوکز صرف ساخته شدن ATPو مولکول های حامل اکترون NADH وFADH می شودتوی بیشتر بدانید ص ۷۲ هم یه تصویری هس
ص ۷۳؛ مولکول هایی ایجاد می شوند که در فرایند تشکیل آنها NAD به وجود می آید
تخمیر 'مانند' تنفس هوازی با "قند کافت " آغاز می شوند و پیرووات ایجاد میکنند ؛ در قند کافت دیدیم که تشکیل پیرووات از قند فسفاته همراه با ایجاد NADH وNAD استpouya hosein pour
مرسی
ولی خب طی چرخه کربس هم کلی ماده آلی تولید میشه ک NADHتوسون نقش داره تکلیف اونا چیه اونا ک جزو فرایند تنفس یاخته ای هستن؟ -
pouya hosein pour
مرسی
ولی خب طی چرخه کربس هم کلی ماده آلی تولید میشه ک NADHتوسون نقش داره تکلیف اونا چیه اونا ک جزو فرایند تنفس یاخته ای هستن؟@soniaaa
NADH یک عصو کلیدی در انتقال الکترون در میتوکندری میباشد
و ص ۷۱ ، مروری بر تنفس یاخته ای اخرش گفته
درتنفس یاخته ای مولکول های کربن دی اکسید ، ATP , NADH , FADH و آب تولید می شود،
بعد توی صفحه ۷۰ گفته
"انرژی لازم برای انتقال پروتون ها از الکترون های پر انرژی NADH وFADH2 فراهم می شود" -
@soniaaa
NADH یک عصو کلیدی در انتقال الکترون در میتوکندری میباشد
و ص ۷۱ ، مروری بر تنفس یاخته ای اخرش گفته
درتنفس یاخته ای مولکول های کربن دی اکسید ، ATP , NADH , FADH و آب تولید می شود،
بعد توی صفحه ۷۰ گفته
"انرژی لازم برای انتقال پروتون ها از الکترون های پر انرژی NADH وFADH2 فراهم می شود"pouya hosein pour
متوجه نمیشم
قبول داری که طی یک چرخه کربس ماده های الی متفاوتی تولید میشه؟
خب طی حداقل یدونشون NADHکمک میکنه اینم قبول داری؟قبول داری کربس جزو تنفس یاخته ایه؟!
-
pouya hosein pour
متوجه نمیشم
قبول داری که طی یک چرخه کربس ماده های الی متفاوتی تولید میشه؟
خب طی حداقل یدونشون NADHکمک میکنه اینم قبول داری؟قبول داری کربس جزو تنفس یاخته ایه؟!
@soniaaa
NADH فقط انرژیشون رو تامین میکنه ،
مثلا کدوم مواد آلی؟
شکل صفحه ۸ رو نگا کنید، فقط برای افزایش شیب غلظت به کار میاد و هیچ ماده کربن داری تو اون بخص تولید نمیکنه -
روی متن طوری گفته که انگارNADH مستقیم ماده آلی میسازه ، و خودش دخیله
، ولی شکل برعکسه، -
روی متن طوری گفته که انگارNADH مستقیم ماده آلی میسازه ، و خودش دخیله
، ولی شکل برعکسه،pouya hosein pour
ن گفته کمک میکند -
من دیگه ارور دادم
،
ماهان رو صدا کنم؟Mo Xo داش میای ما رو از سردرگمی نجات بدی؟
-
من دیگه ارور دادم
،
ماهان رو صدا کنم؟Mo Xo داش میای ما رو از سردرگمی نجات بدی؟
pouya hosein pour
میخواستم منشن کنم گفتم دگ مزاحمشون نشم 🥲 -
تجربیا@soniaaa سلام
نمیدونم هر چی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم جمله درسته بنظرم چون atp,adp,nadh که نوکلئتیدی هستند و واژه کمک هم بیشتر تامید بر درستیه جملس.....
باز فکر میکنم نکته ای بذهنم رسید میگم -
L lO_Ol marked this topic as a question on