آزمون امروز سنجش !
-
@mohandes
هرکس نظری داره به نظر من قلمچی با ۱۲۵ هزار نفر حتما بهتر از جایی مثل گزینه ۲ با ۳۰ هزار نفره! -
@mohandes
سنجش به نظر من برا سه تا آزمون پایانیش خوبه چون میترکونه ولی این آزموناش مالی نیستن -
@mohandes
سنجش به نظر من برا سه تا آزمون پایانیش خوبه چون میترکونه ولی این آزموناش مالی نیستن -
@mohandes بیا قلمچی منفی میزنی
-
@mohandes
خواهش 😊😚 -
@mohandes بله؟ بفرمایید
-
@mohandes در آزمون امروز سنجش ! گفته است:
Arash 0 منظورتون اینه که ما سنجشیا خیلی سوالامون چرته؟
خیر
سطح سوالات در حد خود کنکوره
معمولا به جنگ که میرن با دشمنای قوی تر که بجنگی دشمنایی مثل کنکور دیگه راحت از پا در میاد -
@mohandes در آزمون امروز سنجش ! گفته است:
Arash 0 منظورتون اینه که ما سنجشیا خیلی سوالامون چرته؟
خیر
سطح سوالات در حد خود کنکوره
معمولا به جنگ که میرن با دشمنای قوی تر که بجنگی دشمنایی مثل کنکور دیگه راحت از پا در میاد -
@mohandes
دکتر طلوعی
کتاب آبی ۳۰ سال
سه سطحی -
@mohandes
فیزیک و ریاضی چیزیه که حداقل باید طرف یا از دوم دبیرستان تسط زده باشه یا اگه از الان شروع کرده تو آزمون ها ی آزمایشی زیاد توجه نکنه و سعی کنه تسلط رو بر پایه و مفهوم بزاره بعد سراغ تست بره
بعد که کل مفهوم رو فهمیدی میاونی وارد فیزیک یا ریاضی بشی برا تست
در ضمن پیش ضمینه فیزیک مثلثلاته کسی که مثلثات از بر نباشه سینماتیک و دینامیک نمیتونه بزنه بقیه فیزیکم که آسونه 😅 -
@mohandes
در واقع باید ریاضی بخونی تا فیزیک بزنی
سینماتیک یعنی مشتق انتگرال مثلثلات و همچی 😐 -
@mohandes
فیزیک و ریاضی چیزیه که حداقل باید طرف یا از دوم دبیرستان تسط زده باشه یا اگه از الان شروع کرده تو آزمون ها ی آزمایشی زیاد توجه نکنه و سعی کنه تسلط رو بر پایه و مفهوم بزاره بعد سراغ تست بره
بعد که کل مفهوم رو فهمیدی میاونی وارد فیزیک یا ریاضی بشی برا تست
در ضمن پیش ضمینه فیزیک مثلثلاته کسی که مثلثات از بر نباشه سینماتیک و دینامیک نمیتونه بزنه بقیه فیزیکم که آسونه 😅Arash 0 در آزمون امروز سنجش ! گفته است:
شروع کرده تو آزمون ها ی آزمایشی زیاد توجه نکنه و س
خب پس من برم مثلثاتمو جوری دارم که بتونیم 4 تاشو درست بزنم:) میانبر :)
-
@mohandes
داشت یادم میرفت ۵۰ درصد سینماتیک هندسه هست و کسی که تشابه مثلث بلد نباشه نمودار پخخخخ -
@mohandes
داشت یادم میرفت ۵۰ درصد سینماتیک هندسه هست و کسی که تشابه مثلث بلد نباشه نمودار پخخخخ -
@mohandes
داشت یادم میرفت ۵۰ درصد سینماتیک هندسه هست و کسی که تشابه مثلث بلد نباشه نمودار پخخخخArash 0 در آزمون امروز سنجش ! گفته است:
@mohandes
داشت یادم میرفت ۵۰ درصد سینماتیک هندسه هست و کسی که تشابه مثلث بلد نباشه نمودار پخخخخاین قلم چی گزینه 2 جایی نداره ادم درصد بگیره بفهمه ترازش چنده؟