شرایط ارائه خوابگاه
-
سلام دوستان.
کسی می دونه کدوم دانشگاه ها خوابگاه نمیدن؟
چون در دفترچه راهنمای انتخاب رشته برای بعضی دانشگاه ها نوشته «عدم تعهد در ارائه خوابگاه » و اینا ....حالا سوالم اینه که آیا این عدم ارائه خوابگاه برای دوره ی روزانه هم هست؟
-
سلام دوستان.
چون در دفترچه راهنمای انتخاب رشته برای بعضی دانشگاه ها نوشته «عدم تعهد در ارائه خوابگاه » و اینا ....حالا سوالم اینه که آیا این عدم ارائه خوابگاه برای دوره ی روزانه هم هست؟
Farhan Honar
سلام ربطی ب روزانه و غیره ندارن وقتی تعهد ندارن کلا ندارن
البته میشه از خوابگاه های خودگردان یا آزاد با هزینه استفاده کرد اگ جا داشته باشن -
Farhan Honar
سلام ربطی ب روزانه و غیره ندارن وقتی تعهد ندارن کلا ندارن
البته میشه از خوابگاه های خودگردان یا آزاد با هزینه استفاده کرد اگ جا داشته باشن@soniaaa که اینطور... ممنونم
-
@soniaaa که اینطور... ممنونم
Farhan Honar
خواهش میکنم -
سلام دوستان.
Farhan Honar سلام به اطلاعات داخل دفترچه توجه داشته باشید اما لزوما هم قابل اتکا نیستن.
من یادمه هوشبری شیراز رو که میخواستم انتخاب کنم، جلوش نوشته بود که خوابگاه نمیدن اما تماس که گرفتم گفتن ظرفیت داریم و مشکلی نیست!!!!
از طرفی روزانه سمنان که نوشته بود خوابگاه میده، موقع ثبت نام نیمی از بچهها رو فرستاد پانسیون!
توی تاپیکای مختلف گفتم، الان هم تاکید میکنم که حتما تماس بگیرید و سوال کنید تا اطمینان بیشتری داشته باشید. حیفه که فکر کنی یه دانشگاهی خوابگاه نمیده و اون رشته رو نزنی اما بعد متوجه بشی که خوابگاه هم میدادن! یا برعکسش بیایی اعتماد کنی به دفترچه و یه دانشگاه رو بزنی بعد ببینی خوابگاه نمیده -
سلام دوستان.
Farhan Honar سلام خوب هستید
منم داخل دفترچه مربوط به دانشگاه همدان رو که دیدم کلا نوشته بود که خوابگاه نمیدن ولی وقتی با يکی از دانشجویای همونجا صحبت کردم گفتن که هرسال اینطوری میگن ولی خوابگاه میدن
ولی بازم شما سوال کنید یا تماس بگیرید با خود دانشگاه. -
Farhan Honar سلام به اطلاعات داخل دفترچه توجه داشته باشید اما لزوما هم قابل اتکا نیستن.
من یادمه هوشبری شیراز رو که میخواستم انتخاب کنم، جلوش نوشته بود که خوابگاه نمیدن اما تماس که گرفتم گفتن ظرفیت داریم و مشکلی نیست!!!!
از طرفی روزانه سمنان که نوشته بود خوابگاه میده، موقع ثبت نام نیمی از بچهها رو فرستاد پانسیون!
توی تاپیکای مختلف گفتم، الان هم تاکید میکنم که حتما تماس بگیرید و سوال کنید تا اطمینان بیشتری داشته باشید. حیفه که فکر کنی یه دانشگاهی خوابگاه نمیده و اون رشته رو نزنی اما بعد متوجه بشی که خوابگاه هم میدادن! یا برعکسش بیایی اعتماد کنی به دفترچه و یه دانشگاه رو بزنی بعد ببینی خوابگاه نمیدهmonirs خیلی ممنون
-
Farhan Honar سلام خوب هستید
منم داخل دفترچه مربوط به دانشگاه همدان رو که دیدم کلا نوشته بود که خوابگاه نمیدن ولی وقتی با يکی از دانشجویای همونجا صحبت کردم گفتن که هرسال اینطوری میگن ولی خوابگاه میدن
ولی بازم شما سوال کنید یا تماس بگیرید با خود دانشگاه.@nazanin-mirzai خوبم ممنون
ممنون بابت راهنماییتون -
سلام دوستان.
Farhan Honar سلام .با دانشگاه ها تماس بگیرین . من هم این کار رو کردم .