ماستوسیــــت
-
F Foruhar marked this topic as a question on
-
سلام سلام
آقا ماستوسیت ، باباش کیه ؟ از کی منشا میگیره ؟
فک کنم آقا موقاری گفته بودن که از سلول های بنیادی میلوئیدی درسته ؟؟؟
تجربیا@Allen-Gamer سلام سلام همرو برات میگم داشته باش
ماکروفاژ باباش 😂 : مونوسیت
دارینه ای مامانش 🙂 : مونوسیت
مونوسیت خودش در نقش پدرمادر 😊 : از بنیادی میلوئیدی مغز قرمز استخوان
ائوزینوفیل و بازوفیل و نوتروفیل: مثل مونوسیت
لنفوسیت ها ( b t و کشنده) از مغز قرمز ولی ساخته های لنفوئیدیاین جدولم داشته باش 😊

-
سلام سلام
تجربیا@Allen-Gamer در ماستوسیــــت گفته است:
سلام سلام
تجربیاسلام دوست عزیز.برای جمع بندی به خاطرتون بسپارین که همه فاگوسیت کننده های خون( ماکروفاژ ها ،ماستوسیت ها،سلولهای دندریتی نوتروفیل و مونوسیت )منشا ملوئیدی دارن ،ولی برعکس این قضیه صادق نیس یعنی نمیتونیم بگیم که هر گلبول سفیدی که منشا میلوئیدی داره لزوما فاگوسیت کننده هستش برای مثال بازوقیل و ائوزینوفیل منشا میلوئیدی دارن ولی فاگوسیت کننده نیستن.لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدبل کنین.
-
F Foruhar has marked this topic as solved on
-
Reza Dolatsha sarvin Piri
از شما عزیزان سپاس گذارم که وقتتون رو هدیه دادید :folded_hands_medium-light_skin_tone: :rose: :smiling_face: و به ماستوسیت کمک کردید باباشو پیدا کنه :face_with_tears_of_joy: -
از شما عزیزان سپاس گذارم که وقتتون رو هدیه دادید :folded_hands_medium-light_skin_tone: :rose: :smiling_face: و به ماستوسیت کمک کردید باباشو پیدا کنه :face_with_tears_of_joy:@Allen-Gamer در ماستوسیــــت گفته است:
از شما عزیزان سپاس گذارم که وقتتون رو هدیه دادید :folded_hands_medium-light_skin_tone: :rose: :smiling_face: و به ماستوسیت کمک کردید باباشو پیدا کنه :face_with_tears_of_joy:خواهش میکنم 😂🌹
-
از شما عزیزان سپاس گذارم که وقتتون رو هدیه دادید :folded_hands_medium-light_skin_tone: :rose: :smiling_face: و به ماستوسیت کمک کردید باباشو پیدا کنه :face_with_tears_of_joy:@Allen-Gamer در ماستوسیــــت گفته است:
از شما عزیزان سپاس گذارم که وقتتون رو هدیه دادید :folded_hands_medium-light_skin_tone: :rose: :smiling_face: و به ماستوسیت کمک کردید باباشو پیدا کنه :face_with_tears_of_joy:خواهش میکنم ایشالله همیشه کنار خانواده بمونن 😅😅😅😅